Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!! mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
felicitari pt dintisor!
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
simplicity spune:
Tomaca Felicitari pt dintisor
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
miremia spune:
Aaaaaa...aia cu amr-ul de la semnatura decenueleie pusa la misto sa va induca in eroare.
Da alexutza, abia asteptam sa te intorci sa facem o intalneala. Invitam si patriotul, sa se simta mama lu' Jiji in fff mare siguranta.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Daaa e barosan. Mai si eu mai iau UHT mai ales cand suntem plecati si iau si d-ala normal la cutie dar acum am descoperit "automatele" si am cerut amanunte - laptele e muls in ziua respectiva, ajunge de la mulgatoare direct intr-un tanc de racire apoi in automat la o temperatura constanta de nush cate grade. Nu e pasteurizat, omogenizat, degresat etc. e proaspat pentru ca se vinde intr-o zi si e acelasi lapte pe care il gasesti si in cutie dar prelucrat, degresat, pasteurizat - pentru ca firmele mari producatoare nu au laptele lor ci il colecteaza de la ferme mai mici sau producatori individuali. In plus e si mai ieftin. Eu am fost f incantata de el d-aia am si scris. Nu e bio pentru ca vacile alea tariesc in ferme dar mi se pare o alternativa mai buna si nu neparat pt folosit la bebici (branzica, iaurt) ci asa pt toata familia. Iulenca |
Pentru toata familia si mie mi se pare o alternativa mai buna dar pt bebelusi dupa parerea mea nu.
Acum poate eu gresesc.
FAza nasoala e ca eu nu-l pot consuma pe cel de la automate pt ca nu-mi place ca gust.
E prea gras.
Iar eu laptele il consum rece din frigider si de-aia nu-mi place gras
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!! mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Felicitari!!
_
AMR 7 kg
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui gmilady Plateea, bine te-am gasit, a venit schimbul!! Link catre poze am trimis pe emailul comun, pentru cand ai timp. Se vedea... dar bine, eu eram oricum fanul vostru numarul unu (ca alte fete n-au mai aparut, cel putin deocamdata... dragu' noul mesaj de pe prima pagina ), cum sa nu vad... de-aia am si pus mana pe scris... Daca pleca toata lumea si iesea bine n-avea nimic, ma vindecam si eu de dependenta si gata dar asa pe jumatate, tristete mare, serios... Aaa.. si n-am observat numai eu... ca si randunica mihatp a povestit experienta lor foarte la obiect in capitolul trecut, cum o fi vazut .. Dar acum chiar a revenit flutureala in forta |
M-am distrat teribil de venirea schimbului! Tu, simplicity si eu, pasari de noapte. Urmeaza ayanna, ca-i cucuvea in toata regula.
Oare or mai fi fete dupa cortina? Ziceti (a se baga de seama ca azi am scris corect!!! tare m-am rusinat ieri) fetelor ceva, daca mai sunteti, a trecut criza
Mami de +
miremia spune:
Lucia sa lasi si tu undeva reteta pt dulceata de afine pls.
_
AMR 7 kg
tomaca spune:
Si mama, nebuna, mi l-a cautat cu lanterna prin gura.
Ea ma facea sa rad ca sa deschid gura, si eu o deschideam, dar scoteam si limba ca, de, asa stiu eu ca trebuie sa scot limba ca sa iau picaturi.
Asa ca m-a prins in caditza in pozitie numa buna sa simulam dentistul si a aprins o lanterna cu lumina mare si frumoasa. Nici ea nu s-a lasat si la tot cautat cu lanterna, dar nici eu nu m-am lasat, m-am intins dupa lanterna si asa tare ma bucuram si dadeam din picioare, ca la sfarsit au dat cu mopul in urma mea!!
Oricum si fratele de langa dinte arata aproape la fel! Vine si el maine - poimaine.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
miremia spune:
citat din mesajul lui oani_2002 M-am distrat teribil de venirea schimbului! Tu, simplicity si eu, pasari de noapte. Urmeaza ayanna, ca-i cucuvea in toata regula. Oare or mai fi fete dupa cortina? Ziceti (a se baga de seama ca azi am scris corect!!! tare m-am rusinat ieri) fetelor ceva, daca mai sunteti, a trecut criza Mami de + |
Pe vremea la schimbul 3 erau:
andre_lina (pana sa vina pe luma patri), alexutza, me, cristies (sper ca nu gresesc), alicredo si mai cine? Neuronul de negravida ma pune in dificultate.
_
AMR 7 kg
tomaca spune:
Acum spunem noapte buna ca maine avem treaba, plecam in provincie la o nunta.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan