Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
plateea spune:
no, gata mi-s... mi s-a terminat flutureala, ca la noapte asta micu ma ia de noua. si cel tarziu la 7 sunt pe baricade.
asa ca flutureala placuta fetelor de intra la schimbul 3... err... retin doar oani, simplicity si milady, dar poate mai sunteti.
v-am pupat pe pufuleti, las o inghetata cu straciatella sa va tina companie si ma retrag la depou. parchez, ca deja dau cu virgula.
N B fluturelele mele, oriunde va aflati...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
alexutzzza spune:
.....ochii care nu se vad se uita...pai asa mai Mimasi io care-i arat zilnic poze cu Mara lui Yannis...offff, daca se plac ce sa facem,plecam la cautat grecoaice...., ne sacrificam...
editez: astept poze noi ptr scaldat ochisori de Yannis cu frumusetze de Mara
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
nu pot sa ignor ca am tot vrut, dar 50 de kile ma obsedeaza...
S, nu vrei sa facem schimb? iti jur ca in secunda 2 o sa fii fooaaarte multumita de Before...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
e o super comedie romantik pe HBO COMEDY
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
alexutzzza spune:
gmilady ma bucur ca ne scrii
plateea eu am acilea lume la Yannis, vin babele soacra miii as vrea io taverna, poate de maine, acum treb sa vina tati ptr weeekend!
de Yannis
myky791 spune:
buna seara si de la noi. eu nu am mai intrat de 2 zile, de cu ambii copii acasa. vad ca se vb d estat in fundulet si noi stam, facem si pasi daca il tinem d emanuta se duce und evrea el. supica o manaca cu cantec fructele ii plac iar la iaurt deschide gurita singur(ii place foaret mult) fara jucarele fara atragere de atentie. noptile sunte cevaceva mai bune, spre dimineata il culc pe picoare ca se foieste mult, si noaptea se foieste ce sa zic astept astept sa creasca sa doarma all night. in rets ma bucur ca sunt acic pe odisee . apropo toata lume aare un stil anume s eremarca prin ceva. pe mine cred ca o sa ma tineti minte ca eu myky791 scriu mesajele rapid cu cele mai multe greseli.. eu sunt tot timpul pe fuga.
lorex tu hoataresti daca e cazul s aincepi marea diversificare. oricum incepi cu o linguraita 2, mai dureaaza pana o sa aiba o masa completa de frucet sau supa.
pt micul siluan.
am vazut ca e o mamica noua gmilady. welcome.
alexutzza am vazut pozele de la botez. super
plateaa si de tn miera dor. bn ca terminasi examenel s ate avem mai des printre noi.
beatrice sunt alaturi d etine si iti doresc multa pueter mamico si multa sanatate sotului tau. stii cum e Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. esti o femeie puternica o mamica puternica si sunt sugura ca totul va fi bine.
cris mario bn ca nu mai esti in doliu.
va pup si nb.
a, mp cand pleci la sotul tau in august parafc nu?
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea simplicity... imi esti tare draga... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
alexutzzza spune:
decenuela
subconstientul maica! nu iarta pe nimeni! cred ca ti-au ajuns zilele si noptile a la Jiji so....ai gasit o solutie convenabila!
de Yannis
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza .....ochii care nu se vad se uita...pai asa mai Mim? si io care-i arat zilnic poze cuMara lui Yannis...offff, daca se plac ce sa facem,plecam la cautat grecoaice...., ne sacrificam... de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
NUuuuuuuu, cum sa uitam ochi minunati de Yannis?
Pai ea cu Yannis are o legatura speciala, s-au placut din prima clipa.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
mda...zice ea... fetili..io nu-s asa de incantata ca ea...si de ce... cum am ajuns...mara se dadea asa, finutz..la jiji....stiti voi ochi la ochi albastri....iar maica-sa....pe care o credeam femeie serioasa, o indemna...:"vorbeste , mama, cu jiji".....din politetze am zis si eu..." hai, mama" fii prietenos"... dar in gandul meu....." hm, intalniri cu fete mi-o trebuit" ..... simteam..ca daca era mai in forma...il pierdeam..i se scurgeau ochii dupa ea .... am fost delicata..cu toata lumea...reamintind...subtil de frageda varsta de ..40 de ani Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!