Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Multumesc Tomaca, simplyciti Sunt f vesela ca tocmai am surprins-o pe bobitza cum se deplaseaza : ridica fundul, se impinge in genunci si cu mainile in fata ce scumpa e, am filmat-o cu telefonul _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ce tare , la nici 5 luni!!! Bravo bobitza! (parca vad ca bebe X ramane ultimul )
Cu D - si eu m-am cam grabit, chiar dc LM... dar nu-mi pare rau... pana la urma tot cum zice inima probabil, iar la 5 luni nu are cum sa fie gresit
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulenca
AAA si am mai auzit in Bucuresti de o ferma care livreaza la domiciliu. Intreb exact si va spun. Iulenca |
wowwwwwwwwww
ar fi minunat...
chiar te rog si-ti multumesc anticipat
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
plateea spune:
bubu... frumoasa "luna de miere"... sa aveti parte de vreme buna!
bea, ai dreptate... avem fiecare crucea noastra si nu ne da Dumnezeu mai mult decat putem duce. cat despre puterea ta, sunt convinsa ca o sa ai destula sa treci peste toate si sa ramai inca la fel ca pana acum...
lorex, de vestile despre roco!
dandana, iulenca, sanatate micutilor...
oani, esti de belea! asta da declaratie de dragoste!
tomaca... chiar sunt curioasa cati dintisori o sa iasa odata, pana la urma... eu am numarat vreo 5 iminenti. uau...
BF... eu am parte de un pici care e suuuuper incantat de nou. are deja 2 case, ca stam seara aici, ziua la mama mea, vrea in brate la toata lumea si atunci, ma incumet. de dormit doarme cu noi in pat, deci nici o schimbare. de sterilizat si fiert, incalzit papa, merge cu fierbatorul, sau daca sunt la pensiune au bucatarie. programul lui o sa il respect oricum, oriunde ma duc. nu intentionez sa merg fara el niciunde, asa ca ii respect programul de somn si papa, in rest... mami si tati sa fie, plus lume care sa ii zambeasca si sa-l tina in brate. ce e drept, e drept. macar anul asta eu o sa trisez si o iau pe mama mea cu noi. pt somnul de amiaza si 2-3 ore seara. imi adoarme pe la 8-9 asa ca preconizez ca plimbarea de seara, o papica, un parc de distractii, il rezolv pe seama bunicii care va spraveghea atenta piciul pana se intorc parintii ratacitori. hmmm... am facut o placinta. macar am fost coerenta?
vreau si eu stiri despre david.. incep sa ma ingrijorez cand aud atatea nebunii cu pici mititei si neajutorati...
simplicity... imi esti tare draga...
lorex... as vrea sa iti raspund, dar nu stiu. nu pot da pastaia de exemplu, decat negativ. pot doar sa iti sugerez sa iti asculti instinctele. in sufletul tau stii cel mai bine ce ai de facut. pt cea mai buna decizie!
xela... blonde si tinerele, da? hmmm... deci am picat testul...
trimit ca daca nu il fac cat o zi de post. (mesajul, bre, nu va ganditi la prostii...)
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
tomaca... e foooaaarte adevarata filosofia aia a ta. cred si eu in vorba aia "ce mica e lumea asta mare!"
oani, nurofenul fuse o incercare. sa vad daca ii amelioreaza posibila durere de dinti. errr... nu functie. si parca nici dinti nu apar. deci am ramas in pana de idei de ce copilul meu in continuare nu mananca, nu doarme si nu se comporta bine. mister. il rezolv eu ca-s perspicace. chiar daca cu intarziere. mc de intrebare! miorluc-ul!
tomaca... ce de coincidente! suna ca un film. punem pariu ca fac aceeasi facultate si stau impreuna in acelasi camin?
lorex, deja te plangi de spate? la anii tai? rusinica 5 minute! AM ZIS!
milady, nu merge decat cu copy/paste. m-am lovit si eu de treaba asta. soarta. aaa...propo: bine ai venit. n-am apucat sa vadpoze cu pufuletele, dar... recuperez eu la un mom dat! sedere placuta!
PS: chiar se vedea "criza" din afara? se vedea ca nu mai functie flutureala? eu am avut tot timpul capul in nisip si am crezut ca nu e asa evident. hmmm.. ma pusesi pe ganduri!
m-am ajuns pe mine. ce urasc eu sa scriu mesaj dupa mesajul meu...
cris.m nu ma ajuta defel cu nitica culoare... cris.d se distreaza prin europa, alexutzzza e bine mersi la taverna sau la hard rock cafe, MP sarbatoreste... fetele... unde este voi?
I will survive...
miremia spune:
citat din mesajul lui plateea fetele... unde este voi? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Eu trag delfita in poze si ii pregatesc baia.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia M-am intalnit azi cu o gazela sexoasa si frumoasa, insotita de un cavaler tare tare simpatic si cuminte...i se spune JIJI. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
mda...zice ea...
fetili..io nu-s asa de incantata ca ea...si de ce...
cum am ajuns...mara se dadea asa, finutz..la jiji....stiti voi ochi la ochi albastri....iar maica-sa....pe care o credeam femeie serioasa, o indemna...:"vorbeste , mama, cu jiji".....din politetze am zis si eu..." hai, mama" fii prietenos"... dar in gandul meu....." hm, intalniri cu fete mi-o trebuit" ..... simteam..ca daca era mai in forma...il pierdeam..i se scurgeau ochii dupa ea .... am fost delicata..cu toata lumea...reamintind...subtil de frageda varsta de ..40 de ani....
fetili...stiti ca glumesc...a fost o iesire f placuta...chiar ne-am deconectat (vad ca mima nu m-a parat),,,eu am aj cu masina si..am parcat..am platit cik o ora avans...dau sa plec in parc...cam usor carutul(il uitasem pejiji in masina....cand am plecat nenea ala imi zice...d-na sa nu uitati sa bagati copilul
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
mda...zice ea... fetili..io nu-s asa de incantata ca ea...si de ce... cum am ajuns...mara se dadea asa, finutz..la jiji....stiti voi ochi la ochi albastri....iar maica-sa....pe care o credeam femeie serioasa, o indemna...:"vorbeste , mama, cu jiji".....din politetze am zis si eu..." hai, mama" fii prietenos"... dar in gandul meu....." hm, intalniri cu fete mi-o trebuit" ..... simteam..ca daca era mai in forma...il pierdeam..i se scurgeau ochii dupa ea .... am fost delicata..cu toata lumea...reamintind...subtil de frageda varsta de ..40 de ani.... fetili...stiti ca glumesc...a fost o iesire f placuta...chiar ne-am deconectat (vad ca mima nu m-a parat),,,eu am aj cu masina si..am parcat..am platit cik o ora avans...dau sa plec in parc...cam usor carutul(il uitasem pejiji in masina....cand am plecat nenea ala imi zice...d-na sa nu uitati sa bagati copilul Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Puteam eu sa zic ceva?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
alexutzzza spune:
tomacalol! grele! grele mami cu cercu de persoane destinat (folosofeala) dar sa stii ca si eu cred in asa ceva si de multe ori mi s-au intamplat astfel de coincidente stranii, ciocniri haioase, trecut demulte oripe langa persoane de caremai tarziu m-amlegat...da def multe ori fara sa am nici cea mai vaga idee!
Lorex felicitari ptr Bobitza! Yannis numa isi ridica fundu, nici vorba de avansat desi ii arat cum sa puna mainile in fatza apoi sa-si aduca picioarele...si el se uita la mine si rade,zice ca-l gadil
Oani nu ma mai lauda ca si asa-s "modesta" o sa-mi creasca niste cornitze de nu o sa ma mai vad de ele! merci, eu doar il iubesc f tare pe Yannis si incerc sa vad cum ii pot face viata mai buna si mai frumoasa si combin tot ce citesc cuce zic dr si cu ce mi separe logic....eu asa am facut mereu, adun de peste tot si tot ca mine fac . Oricum, uite nu stiu ce e peritol, vezi mai am si scapari
Lorex Multumiri ptr prima pagina, sper ca ai putut face un copy paste si ca nu ai muncit ca nebuna ptr fiecare randuletz!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
plateea spune:
miremia.. uau... la ora asa pastaia doarme de mai bine de o ora, iar delfinita sade la sedinte foto? bravo, nene...
dece... ahaaa... de aia ai fst tu mai incantata de intalnirea cu pastaia. ca nu era rost de furat da? hmmm... las ca fac eu o fata... cu dedicatie pt jijic-al tau! ce, numai lorex si bea sa pregateasca o burtica cu fetita?
a mancat azi prea multe chipsuri, de la ele mi se trage vorbitul aiurea.
ayanna... mi-e dor de tine...
bine, mi-e dor de mai multe fluturele, dar de unele ma abtin sa nominalizez..
I will survive...
simplicity spune:
citat din mesajul lui oani_2002 din cap trecut... simplicity - roasa de invidie sunt! 50 de kg?! Cum e posibil sa existe oameni de 50 de kg? Eu de ce am cu ...zecile in plus?! Edit: am vazut ca mai sunt si alte invidioase. SI alt edit: suntem pe acelasi fus orar, deci citim noptile si zicem Neatza la amiaza |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!