Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana Picassa.google Apopos de pete eu am cativa pistrui de cand ma stiu dar acum sunt plina si am constatat ca statul la soare ma umple de niste chestii nu stiu daca sunt pistrui mai mari sau pete , asa ca aveti rija , de acum incepe sa apese ficatul sarcina ..si eu una ma astept la modificari Fistiq sper sa il las in pace restul zilei ca dimineata nu a scapat Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s + Martie-Aprilie |
Oana, ti-am vazut pozele!!! Extraordinar de bine arati!!! Ce picioare de manechin ai!!! Tu nu te-ai ingrasat deloc in aceasta sarcina? Fata ta e si ea o frumoasa!!!
34+
Klarisse spune:
Uitati un articol foarte interesant despre evolutia copiilor..
http://www.psychologies.ro/Dosar-Psihologie/Familie-Copii/16-momente-ale-copilariei-1418534?p=1
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Hahahahahahaha!!! Ce m-am mai distrat cu tine!!! Hahahahahaha!!! Acelasi lucru o sa mi se intample si mie maine la examen!!! Sa vezi atunci distractie!!! :)))))))))) Cat despre kg, eu iau cate 4 kg pe luna inca din luna a 6-a!!! ![]() 34+ ![]() |
Traiti, am inteles. Activez functia Ignore
Hai, ca o sa fie bine maine la examen, o sa vezi

Kiti,
29+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Buburuzule

Klari perspectiva nu e deloc placuta, dar nu scapam niciuna la infinit! Acu...asta e...asta e viata de gravida! sa zicem sarumana, sunt unele care nu scapa de cal la nici un consult de la prima saptamana la ultima!
Cristina
30+
ana_25 spune:

Miercuri pleaca mamaie in Ardeal! Sper sa stea acolo pana o chem eu!! 

LIBERAAAA!!![]()
![]()
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Mari, imi pare rau, poate se mai reglementeaza, poate se mai retrage, nu prea ma pricep la varicele astea! Buburuzo, ma doare de zici ca l-am strivit pe dinauntru. Sunt intoarsa pe dos din cauza asta. Ma car din casa ca fac apoplexie de cald! (Se face de la caldura?) ![]() 32+ ![]() |
Offff! Nu mai bine te duci tu sa te vada un doctor? Macar sa iti spuna ca nu ai nimic... dar parca nu e bine sa stai asa...
34+
Buburuza_10 spune:
Bine ca am apucat sa gatesc si sa mancam pana sa va citesc pe voi... cartofi parjiti cu oua???
Se pare ca voi va permiteti sa mancati asa ceva, eu in schimb... imi cam pun pofta-n cui... am luat deja 20 kg!!! ![]()
Pranzul nostru a constat in somon la gratar cu sote de broccoli! Aplauze, va rog!!!
Adevarul e ca a fot f bun si f sanatos!!!
De cateva zile am observat ca nu mai sunt asa de infometata... ce-o fi? Oare lucreaza subconstintul??? ![]()
34+ 
chichiutza spune:
Ana
! Si felicitari pentru stelute!! Nu-i asa ca e frumos cu 3 stelute rosii?
Ce credeti c-am facut eu intre timp? Cartofi prajitiiiiii! Nu se mai putea cu voi toate la unison aici! Cu ceva branzica si carne de poui ca deh, trebe proteine!

Liliana da, n-ai vrea sa te duci la camera de garda sa se uite cineva ce-ai strivit acolo?
Cristina
30+
chichiutza spune:
Buburuzule o sa fie bine maine la examen, o sa vezi! Si felicitar pentru pranzul sanatos! Wow somon si broccoli!![]()

Kiti sa-ti fie de bine! Acu#539; stai linistita si asteapta arsuricile, ca vin ele! la mine tot timpul vin dupa sosul cu usturoi! gandeste-te ca vor trece!
Vaiii fetelor sunt foarte entuziasmata! Azi voi primi 2 pungute cu hainite! Maine inseamna ca voi si spala si calca piticanii! Am niste emotii...n-am nimic mititel in casa!
![]()
Cristina
30+