Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Fetelor,daca nu puteti ajuta si cu bani,va rog din suflet,atunci cand va rugati pentru puiul vostru,rugati-va si pentru bebe Siluan!Va rog!! Poate mamicile aflate la prima sarcina,la primul copil,nu pot sa simta,sa stie,ce inseamna sa-ti sufere puiul si tu sa fii neputincios,dar,cu siguranta,mamicile de 1-2-3 pui,stiu..
Puiul e in stare critica!
Mari,fundatia MAME este alaturi de noi.Avem la dispozitie si contul lor paypal.Il gasiti la Scutece/Siluan trebuie sa traiasca/Pui de Randunici.SMS nu se mai acorda decat pt nu stiu ce fel de campanii,chiar de esti afiliat la o fundatie..Deocamdata nu avem nici actele doveditoare-starea puiului s-a agravat brusc.Azi tebuia sa fie externat pt.a merge la Innsbr.,dar..Asteptam sa vedem ce acte pot procura Simo si George,parintii Micului
Off..din pacate,noi ne impiedicam de hartoage,iar viata puiului atarna de un fir subtire de ata..
Fetelor,de mine,ce sa va spun..Unele dintre voi stiu de ce n-am mai scris..Consider ca nu am de ce sa ma complic..Stiam si eu ca daca mai multe persoane iti spun ca esti beat,te duci si te culci,dar..Eu m-am culcat,de somn..
Sunt bine,oarecum.Cu contractii,col ce permite 2 pulpe de deget,iminenta de nastere prematura,la 26 sapt.,transfer la un medic si spital din Bucuresti-respectiv,la Giulesti,indeosebi pt sectia de prematuri,HTA gestationala,DAR-sunt bine! Momentele astea trec repede!Abia astept sa-mi tin puiul sanatos,in brate!
Sanatate tuturor!
Edit: Uitati ce bb Siluan frumos,avem
: http://good-times.webshots.com/photo/2565958470102654381YiVbmo
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Panseluta spune:
bai, ce rapide sunteti! cand sa trec si eu la capitol nou, constat ca ati umplut deja 8 pagini ![]()
Mi-ati facut o pofta nebuna cu toate mancarurile etalate aici! Eu insa imi pun pofta-n cui. Sunt sub observatie, mananc doar anumite chestii si imi masor glicemia. Am facut la medic un test de toleranta la glucosa (ca indice pt un eventual diabet gestational) si n-a iesit tocmai bine. Am ceva de genul "toleranta redusa la glucosa", imi creste glicemia la 220 dupa ca mananc ceva. Asa ca zic adio la dulciuri.
Faza trista e insa ca eu nu-mi faceam de cap nici inainte! Imi permiteam un dulce din cand in cand, in rest numai paine neagra, branzuca, legume, fructe la greu (anumite fructe, nu cele dulci), laptic...si uite ca tot am luat-o pe cocoasa
.
Chiar mi-am propus sa tin pt cateva zile un exemplu de meniu pt o zi, recomandat de nutritionisti. Sunt curioasa cum va arata atunci glicemia.
Am insa asa un chef sa fac niste prajituri in casa...Asa m-as arunca la un tortuletz
!
Klarisse spune:
Zoze multa sanatate, ai grija de tine si de bebe ca nu mai este mult
.
Vad ca v-am innebunit cu cartofii mei prajiti dar trebuie sa recunoasteti ca sunt buni![]()
![]()
.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Panseluta spune:
zozela,
cunosc aici o fundatie umanitara, as intreba si la ei pt o donatie. Ideea e insa ca am nevoie de informatii, sa i le pun si lor la dispozitie: un link, un act ceva. Ei fac donatii si ajuta cu mare drag daca pot, insa pe baza de info pe care le pot verifica. Asta pt ca sunt patiti: au donat odata un aparat intr-un spital in alta tara, cand s-au dus mai tarziu acolo sa verifice daca totul e ok, aia il vandusera !
Recent au donat un mamograf la Spitalul Municipal din Resita, spital care mentionez nu avea asa ceva, femeile mergeau pana in Timisoara pt o mamografie.
Poti sa imi scrii direct pe email daca doresti. Daca exista info si in germana, atunci cu atat mai bine. Daca nu, le voi traduce eu.
sa dea Domnul sa fie bine! numai bine si tie, cu bebica! sa stea cumintel acolo si sa cresca mare.
chichiutza spune:
Zoze oricat de rau mi-ar parea mie ca ne-ai parasit, e decizia ta si-o respect! Probabil ca majoritatea dintre noi nu stim exact ce s-a intamplat... Sa stai cuminte in pat, si bebe o sa vina sanatos si la timp! Te rog sa ne mai tii la curent, macar asa din cand in cand! Cu banii pt bebe, incercam sa-l ajutam cu rugaciunile noastre si poate ceva banuti la inceputul saptamanii viitoare! Ai grija de tine!

Cristina
30+
zozela spune:
Panseluta,ar fi minunat!! Te rog,daca poti,intra la randunici.Acum punem datele cap la cap,alcatuim o poveste,facem site,blog,incercam sa facem rost de acte cat mai repede posibil,fetele din SUA au pe cineva care o sa traduca povestea in engleza,pt.germana nu stiu nimic inca..Of..orice ajutor,reprezinta o avere pentru noi acum! Daca ne poti ajuta cu ceva,treci pe la Scutece,te rog!
chichi,nu v-am parasit..Doar hibernez.Va multumesc pentru urari!Sa vi se intoarca inzecit!!
Cele rele sa se spele,cele bune sa se-adune!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Klarisse spune:
Zoze trebuia sa ignori si sa ramai aici
.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
mari78 spune:
Zozela, ai un suflet mare . Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si puilor tai, iar Maria sa vina la termen si sanatoasa!
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
34+ cu Anca Ioana
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
Buburuza_10 spune:
pt Siluan!!!
Zozela, esti si sunteti de admirat pentru eforturile pe care le faceti!!! Jos palaria! 
34+ 
chichiutza spune:
Klarisse foarte buni cartofiorii tai! Idee n-aveam ce sa fac de mancare, asa ca m-ai ajutat!
Si eu sunt de parere ca Zoze e bine sa stea aici cu noi! macar sa stie ca ne gandim la ea!
Panseluta daca nu esti o mancatoare de dulciuri si e sa fie diabet ( daca glicemia provocata e 220 e posibil) probabil il ai de dinainte de sarcina! Din pacate trebuie tinut regim...si noi iti facem pofta de toate prostiile! O sa fie bine!
Cristina
30+