Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buburuza, al meu bebe se stramba urat rau de tot la eco...nu ii convenea pozitia mea: el statea cu funduletul in sus (adica in partea stanga a burtii mele) si eu nu imi indoisem picioarele. Dr m-a intrebat de imi e rau sau ceva de genul asta, ca nu stia de ce se agita mititelul, dar s-a linistit si ea si el cand i-am spus ca devine agitat cand nu ii convine cum stau si ca incepe ,,batalia''. Asta e, mofturos ca taica-su, ca numai el cand nu isi gaseste locul potrivit nu doarme bine, ba chiar viseaza urat.

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

BUBURUZA multumesc!
CHICHI ia-o mai lesnea cu treaba!!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

daca m-ai vedea ti-ai da seama ce viteza de executie am! Mai stau, ma mai scarpin in cap, ma mai uit in oglinda, mai dau cu buretele! Ne grabim incetuk!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KLARISSE papa tu sa creasca cuculetzu mare,si daca raman vreo doi cartofi vin si eu!!
CHICHI asa trebuie! Sa avem doua viteze: incet si deloc!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pana acum nu am incalecat calul la controale..e posibil sa ma urce si pe mine?..Nu ma incanta deloc perspectiva..

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata si masa. Am avut penne siciliene si cred ca aveau cam mult usturoi (ca tot veni vorba), asa ca acum astept arsurile.
De vreo doua zile ma inghionteste si pe mine cam jos bebelina, parca o simt cum impinge din ce in ce mai jos . In rest, contractii foarte rar si nedureroase.
Ma rog, o sa vad marti, ca ma duc la control.

Buburuzule - tin 2 seturi de pumni stransi pentru tine maine.

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ma rog si eu pentru Siluan ! Doamne ajuta sa se intervina la timp si sa se faca bine !

Zoze, daca aveti si o fundatie care sa va sprijine, incercati sa faceti rost de un nr scurt pt sms umanitar, (de la Vodafone, Orange, Cosmote) se strang banutii mai rapid asa, e mult mai comod pentru oameni sa doneze prin sms.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buburuza multumesc . O sa vezi ca Sofia o sa fie o frumoasa ! Bafta maine !

Liliana, incearca sa pui o compresa rece pe san, o punga cu gheata infasurata in tifon ar fi foarte bine. Sa urmaresti daca se modifica ceva in aspectul exterior al sanului in urmatoarele zile. Sper sa iti treaca repede, stiu ca e dureros.

Sorana, intra pe www.dracul.ro. E pensiunea Danes de langa Sighisoara, nu e chiar munte, dar e aer curat, piscina, mancare buna.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor sa va fie de bine pranzul (sanatos). Nu stiu ce se intampla cu mine, dar o iau razna acum in ultimele 2 luni de sarcina. Nu am avut probleme 7 luni cu poftele, si chiar daca pofteam la ceva si nu aveam atunci i-mi trecea (chiar mereu am zis ca inainte de sarcina eram mai rau daca pofteam trebuia sa si mananc) dar de ceva timp nu se mai poate. Vad ca de acum incep poftele cu adevarat ca la o gravida. Azinoapte am visat ca mancam cozonac cu cacao si nuca multa, trebuie sa vad de unde iau neaparta ca nu-i chip sa mai stau asa, nu i-mi trece pofta deloc

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

'mneata!
Am citit ce ati scris si am zis sa ma uit si eu la pozele noi. Si am stat 5 minute ca o curca in fata monitorului, incercand sa imi aduc aminte cum naiba ii zice site-ului unde sunt pozele . Am luat-o razna de tot. Stiam parola, tot, dar nu imi aduceam aminte numele...
Si m-am cantarit dimineata - oficial, in ultima luna am pus 3 kile . Sper sa nu pun mai mult de atat pe luna in perioada care a mai ramas .
In rest, lene crunta, usoare greturi dimineata, iar maine mergem la un botez.

Pup

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Hahahahahahaha!!! Ce m-am mai distrat cu tine!!! Hahahahahaha!!! Acelasi lucru o sa mi se intample si mie maine la examen!!! Sa vezi atunci distractie!!! :))))))))))

Cat despre kg, eu iau cate 4 kg pe luna inca din luna a 6-a!!! Asa ca, da-le cu IGNORE (doar tu m-ai invatat)!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

si mai vreau sa i-mi aduca sotul un pepene maaaaaaare si sa mananc pana se insereaza ca dupa am niste arsuri la noapte....

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput