MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

am venit la raport , dupa un weekend in care am avut 2 abateri: 2 felii de pizza si 2 inghetate.
DAR cantarul e prietenul meu in dimineata asta 68.8 kg. Incep sa-l iubesc cu adevarat pe Monti.

Azi MD: 1 mar, si dupa 1/2h wassa cu salata de vinete(2 bucati)

P voi avea ceva cu ton..poate o salata eiberg cu ton..
C: iaurt cu fulgi de ovaz!

Mai citesc din urma si revin!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Stagnare

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Andanii, ai invatat cum sa gandesti pozitiv?? Foarte adevarate toate exemplele

Puisorule,cum pui tu vinetele la borcan, ca vreau si eu sa-mi pun pe iarna, iar mie congelate nu imi plac deloc. Nu voi pune 47 de kg..ca ma apuca Craciunu' cu tot cu mama, dar vreo 15-20 kg tot as pune! Vreau si pastai la borcan? Stii cum se pun si alea??

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Somleac, te inteleg perfect cu naveta. Si eu fac de 3 ori pe saptamana cate 240 de km dus-intors. Te stoarce de energie. Bina ca macar la tine e o chestie temporara . Felicitari pt slabire

Vali, bine ca nu e crestere

Babyangel, o intreb pe mama si revin cu raspuns dupa-amiaza. In principiu se coc vinetele, se curata, se dau prin masina de carne, apoi se pun la foc cu ulei(nu stiu cantitati), se fierb pana scad un pic si apoi la borcan cu ceva conservant si sare. Nici nu se compara cu cele de la congelator . Revin si cu reteta de fasole verde: maica-mea o pune cumva preparata cu rosii, ardei, ceapa iar iarna doar o scot din borcan, adaug apa si e gata ciorba.

Mikidoiu, bine ai venit. Dar la inaltimea ta nu esti ok cu greutatea care o ai?

Meniu azi:
MD:wassa cu magiun de prune si kefir
P: cuburile marmoarate si kefir
C: inca nu stiu, am mai gasit doua retete delicoase cu vinete daca mai am chef

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Iertati ca am trimis de 2 ori mesajul..unu neterminatSe cunoaste oboseala ca eu incerc sa-i scot puiului meu masa de ora 5, si uite cum stau treaza cate un ceas ca sa uite de laptic pana la 7!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Ninha, multam de precizarea cu alunele..iti dai seama ca am comis-o la dublu fara sa stiu? Si cu alunele alaturi de cafea nu e prima data

mikidoiu, mama mia ce rezultate bune la sot si la soacra..se vede ca erau niste gurmazi adevarati
Bine ai venit in Club!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si la mine stagnare sapt. asta.

Am avut abateri sapt. trecuta, poate o sa imi gasesc motivarea sa nu mai fac.
Am facut brownies de pe culinar, au iesit f. bune si f. frumoase.

Si am mai facut o mancarica de dovlecei tuchini: verzi si galbeni la cuptor cu ardei rosu +cascaval. A iesit o nebunie.

Felicitari tuturor fetelor care sunt pe minus sapt. asta.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetele. Eu nu m-am cantarit in dimineata asta ca de 2 zile imi face fitze alarma si nu mai suna dimineata . Si uite asa m-am trezit cu 15 minute inainte de program si am uitat sa ma urc pe cantar. Ieri dimineata arata 80.1 cu 200 g mai putin c asaptamana trecuta dar nu stiu azi ce ar fi spus cantarul. Acum ma duc la dentist sa-mi fac detartraj..poate mai scade ceva la catar :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

remember me?
raportez si eu intr-un tarziu -600gr.e bine la ce saptamana plina de abateri am avut si nici asta care azi a inceput nu se arata mai induratoare cu sufletelul meu..
miercuri e ziua piticului meu si stiu ca ma asteapta prepararea si degustarea aperitivelor printre care si nemonti..nu mai zic nimic de tort ca la el am inceput deja ..am facut foile , crema ,l-am ansamblat sa aiba timp sa se imbine aromele la frigider ..e bun si ciocolatos exact cum am primit comanda
ma duc sa va citesc din urma ca acum am cateva minute de respiro si sper sa revin

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput