MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

remember me?
raportez si eu intr-un tarziu -600gr.e bine la ce saptamana plina de abateri am avut si nici asta care azi a inceput nu se arata mai induratoare cu sufletelul meu..
miercuri e ziua piticului meu si stiu ca ma asteapta prepararea si degustarea aperitivelor printre care si nemonti..nu mai zic nimic de tort ca la el am inceput deja ..am facut foile , crema ,l-am ansamblat sa aiba timp sa se imbine aromele la frigider ..e bun si ciocolatos exact cum am primit comanda
ma duc sa va citesc din urma ca acum am cateva minute de respiro si sper sa revin

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Maya, sa ne pui si noua poze cu tortul, sunt curioasa cum arata, ca d esunat suna taaaaare bine!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Si dedicatie pt Andanii ca sa iasa din butoi:

Daca reusim macar de cateva ori pe zi sa ne amintim sa gandim pozitiv, deja viata noastra va fi mult mai linistita. Iata cateva exemple de gandire pozitiva, care ar trebui sa va puna pe... ganduri.

Sunt recunoscator :
Sotului (sotiei) sau iubitului (iubitei) care sforaie toata noaptea,
Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !

Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele,
Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.

Impozitelor pe care le platesc,
Pentru ca inseamna ca sunt angajat.

Murdariei de curatat dupa o petrecere,
Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.

Hainelor care sunt putin cam strimte,
Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.

Umbrei mele care ma insoteste la munca,
Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.

Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate,
Pentru ca inseamna ca am o locuinta.

Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud,
Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvantului.

Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii,
Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.

Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,
Pentru ca inseamna ca pot auzi.

Gramezii de rufe de spalat si calcat,
Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.

Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile,
Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.

Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,
Pentru ca inseamna ca sunt viu.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

PUISORULE ..trebuie sa fim pt. fiecare minut primit in dar de la DD
dar de ce e ANDANII ..?..n-am fost pe faza.da' oricum sa treaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

remember me?
raportez si eu intr-un tarziu -600gr.e bine la ce saptamana plina de abateri am avut si nici asta care azi a inceput nu se arata mai induratoare cu sufletelul meu..
miercuri e ziua piticului meu si stiu ca ma asteapta prepararea si degustarea aperitivelor printre care si nemonti..nu mai zic nimic de tort ca la el am inceput deja ..am facut foile , crema ,l-am ansamblat sa aiba timp sa se imbine aromele la frigider ..e bun si ciocolatos exact cum am primit comanda
ma duc sa va citesc din urma ca acum am cateva minute de respiro si sper sa revin

Maya, sa ne pui si noua poze cu tortul, sunt curioasa cum arata, ca d esunat suna taaaaare bine!

Ninha, mami lu' Mirci
pun sigur ca da...mussai sa iasa bine sa nu ma fac de rusine p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidoiu spune:

Multumesc pt urarile de bunvenit Puisorule si Babyangel
Ma bucur sa fiu printre voi. Acum sa raspund la intrebari: conform lui Monti greutatea mea ideala ar fi de 54 kg la inaltimea mea. Eu insa am o conformatie care nu-mi permite sa am 54 de kg pt ca am oasele usoare si arat ca de 60 kg dar conformatie osoasa. sper ca m-am exprimat inteligibil...Asa ca nu arat bine, nu cum mi-ar placea, am aripioare si o celulita....
Inainte de a naste adica aveam 50-52 kg, mergeam la sala si aratam asa cum imi doream. in timpul sarcinii am luat 30 kg si asa am ajuns la 80 kg. apoi am dat jos relativ usor, in timpul alaptatului, cam intr-un an aveam 60kg. dar mai jos de 55 kg nu am ajuns decat cu dieta montignac. Acum sa fiu sincera nimic nu mai e ca inainte de sarcina si deci m-as multumi si cu 53 de kg desi 52 mi-ar fi mai pe plac.
menu-ul meu de azia fost:
MD- o pruna, cafea decafeinata, 3 felii de paine integrala prajite si un iaurt 0%
G- 2 prune
P- o mozzarella, rosie, prosciutto crudo
G- prune
C-cascaval, rosii seci, dupa ceva timp o mare felie de pepene

Va doresc o seara frumoasa si odihnitoare.

Mihaela, mami de Alexandra 15.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Mikidoiule, adica ai 55 de kg si te plangi? ce-as mai dansa de bucurie daca as avea eu 55! ce inaltime ai? Oricum, esti norocoasa ca te sustine toata familia, si ati slabit f bine toti
As incerca si eu sa mai bag un sprint de la 58 la 55, dar mi-e ca n-am nici o sansa!
ce sa mai zic, ca greutatea mea ideala ar trebui sa fie 49, dupa calculele mele. dar, sincer, nu cred ca as arata bine si nici nu m-as simti bine cu greutatea asta la varsta mea. conteaza si asta.
hm, am ajuns si eu sa zic "la varsta mea", ca babele...

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

fetelor
meniu de azi

md- 2felii paine monti prajita cu rosii+patrunjel+usturoi
p-mancare de dovlecel la cuptor cu costita afumata
c- pruune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu ar trebui sa stau pe coji de nuca o saptamana, ca m-am destrabalat in ultimul hal we-ul ce tocmai a trecut . m-a anuntat si pe mine sotul joi seara, pe la 11PM, cica "vezi ca maine dimineata plecam la mare, cu cortul!". toate bune si frumoase, ca noi cam asa ne decidem, ne uitam ochi in ochi si peste 2 ore am plecat, cu catel si purcel . numai ca n-am avut timp sa-mi gandesc o alimentatie monti, mai ales in pustiuri (am fost la Vadu, unde mananci din traista). asa ca am mancat de toate, inclusiv croasantele copilului, paine alba combinata cu orice, chec, ce mai, total alandala! . si asta a venit la pachet cu revenirea hipoglicemiei, imi venea sa pic din picioare la fiecare pas, halal distractie.
de dimineata nici nu-mi venea sa ma urc pe cantar, dar am facut-o totusi: 58 . deci cu 1 kg mai mult decat saptamana trecuta.

asta e, revin in forta de azi de dimineata la bunul obicei de a manca monti.
asa ca MD a fost compus din fructe, prune si mere.
pranzul: ton cu painici de tarate.
"gustarea" - o cafea slaba, aveam o durere de cap de-mi venea sa trec prin pereti, asa ca am facut un compromis.
cina, habar n-am ce o sa fie, probabil niste legume la steamer cu putin pui sau niste pepene.

michidoi, bine ai venit, abia astept sa ne dai niste retete incercate si bune, eu duc lipsa de inspiratie. si spor la slabit..

maya, da, da, vrem poze cu tortul . poate ma inspir si eu pt tortul pe care urmeaza sa-l fac pt baiatul cel mare, ca peste aproape o saptamana e ziua lui. eu tin sa fie monti, nu de alta, dar copilul e fitzos la torturi, mananca dulciuri dar nu si tort. dar vrea sa aiba unul, neaparat cu tom si jerry. deci va trebui noi, familia (mai mult eu), sa ne sacrificam cu mancatul .

plange banditul cel mic...fug.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya,ma omori cu zile..Tu cand ai abateri slabesti 600 de gr? Si apropo de prune,azi am cumparat prune bistrite, poimaine pun la cuptor magiunul si vin cu raportul.

Mikidoiu, tu stii cel mai bine greutatea la care te simti bine . Si ai dreptate,nimic nu mai e ca inainte de sarcina

Vivela,drept pedeapsa pt destrabalare,saptamana asta in fiecare zi scrii meniul monti of course

Annemary,a tras greu la cantar tartrul?.Si bine ca mi-ai amintit,in septembrie nu am timp dar in octombrie musai ma duc si eu la un detartraj ca se facu anu de cand nu am fost . Si se necesita si un papanicolau

Catalishka,hai la spovedit

Babyangel, am revenit cu retetele.Vinetele se fac cum am zis cu urmatoarele completari: ulei se pune 500 ml la fiecare 10 kg de vinete si se calesc o jumatate de ora dupa ce au inceput sa fiarba.
Si acum reteta de fasole:
- 5 kg de fasole verde
- 2.5 kg de rosii
- cate 1 kg de ceapa si unul de ardei
- 500 ml ulei
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga ardeiul maruntit si el, apoi se alterneaza in cratita cate un strat de fasole si unul de rosii taiate. Deasupra se pune sare si frunze de patrunjel. Se lasa asa pana se inmoaie un pic fasolea, apoi se amesteca si se fierbe.

Andanii,fusesi pe Transalpina?

Meniu azi:
MD: wassa cu almette si ardei
Gustare: cateva cuburi marmoarate cu sana
P: mancare de mazare verde cu oua ochiuri
Cina: doar un pic din reteta asta noua http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/24820/Musaka-Libaneza/.

Fug ca am falafelul la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Moama,ce bun mi-a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

vai puisor ce minunatie este aoclo. Acum scot reteta si maine o fac si eu.

Mergi la inceput