MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetele. Vivela ai fost la Padina in Buzau? Exista locuri frumoase in buzau dar asa cum ati subliniat deja voi, sunt pline de gunoaie (la propriu si la figurat) asa ca o data sau daca ne permitem, de 2 ori pe an, preferam sa plecam in afara sa ne facem concediile. Nu are rost sa va spun pe unde am gasit romani.
Ninha nu stiam ca nu trebuie amestecate fructele cu mancarea de baza...o sa incerc satin minte pe viitor. Legat de gustarile dese..poate esti inainte de ciclu si de aceea iti este mai mereu foame.
Pe de alta parte eu cred ca organismul are si un mod "direct" de ati spune ca iti lipseste ceva. De aceea cand imi e pofta de ceva ma gandesc daca mi-e intradevar pofta sau imi spune organismul ca iti trebuie ceva (prin pofta de ciocolata poate sa iti spuna ca ai glicemia scazuta; prin pofta de branzeturi poate sa-t spuna ca ai nevoie de calciu etc.. Am vazut un documentar interesant pe treaba asta acu` ceva ani cu studii si experimente. Vi se pare plauzibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cristina,tu de ce nu mananci rulouri din alea?Ca sunt monti daca zici ca-s cascaval cu pui!
Vivela,trebuie sa ne educam noi si sa-i educam pe altii!sa ma vezi cand le spun la cate unii care arunca ceva pe jos"ma scuzati,v-a cazut ceva"sa vezi fetze ce fac!
Pana la urma mi-am facut o omleta cu branza si salata de castraveti!As manca niste papanasi

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salut toate fetele,

Ei, am lipsit si eu putin, dar am avut o escapada la munte..a doua in vara asta...Dar nu am calcat stramb deloc. Din pacate cantarul de luni, care arata stagnare, nu stiu cat era de relevant tinand cont ca eram in prima zi de CM. asa ca astept raportarea de luni.

In alta ordine de idei Felicit toate fetele cu rezultate pe (-) si chiar si pe cele cu stagnare!

Mi-a mai venit o obsesie culinare ( ca cea cu sos gorgonzola de care inca nu am scapat), si anume: pesmeti Wasa cu dulceata de Topoloveni(silvoitza) si iaurt 0%..Bai , dar nu mai pot manca altceva la micul dejun...parca nu-s intreaga..si geme frigiderul de sunculite de pui si curcan..ca le-am luat si eu sa fie bune pt sun mic dejun low carb si low fat..

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ninha ref. la burtica, sa stii ca masajul ajuta..eu fac de o luna si vad rezultate. Iar despre branzeturisi lactate, la masa lipido-protidica ai voie de care vrei..cele cu 0% sunt pt masa glucidica. Eu asa am citit in carte. La lapte este limita si se consuma singur..fara nimika langa..Da sunt mai recomandate branzeturile fermentate , ca nu au asa multa lactoza.

Eu am facut azi la Pranz. snitzele cu faina de soia, pe Hot pan ( fara lei)...Bunicele!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

valentina sa stii ca eu am experienta neplacuta cu "educatia" celor din jur. I-am spus unui tanar din a carui masina duduia maneaua ca a parcat masina pe 2 locuri de parcare. "Si ce, care e problema?" "nu e nicio problema, e doar o chestiune de bun simt sa nu blochezi 2 locuri de parcare". rezultatul? S-a intors si mi-a zgariat masina.
Baby angel cum a fost la munte? Ce ai papat pe acolo?
Eu am scos o caserola de ficatei sa ii prepar pentru diseara, fara garnitura ci doar cu salata de rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello

Andanii, Transalpina incepe din Novaci(jud.Gorj), trece prin Ranca si se termina in apropiere de Sebes, la Sugag. Relaxare frumoasa in concediu

Ayumi,te primim cum sa nu

Moni, cam slabut meniul. Hai la povesti mai des

Ninha, poate slabesti mai incet daca mananci si lactate, dar nu sunt interzise. Eu mananc aproape zilnic telemea, cascaval sau kefir facut in casa. Nu cred ca pot renunta la lactate in conditiile in care si asa am renuntat la multe "bunataturi"

Vivela,din pacate faina neagra nu e integrala. Si da,si mie imi pare rau ca se asfalteaza pt ca va fi mult prea accesibila pt manele si pet-uri

Vali, puteti merge linistiti ca nu rupeti masina. Cea mai mare parte e asfaltata deja. Papanasi am mancat eu miercuri seara la un restaurant unguresc, absolut fantastici cu gem de afine
Annemary,din pacate asa se intampla la noi daca te gasesti sa comentezi ceva .Despre teoria cu organismul care solicita ce ii lipseste cred ca poate fi adevarata. Si eu am avut o lunga perioada de timp cand primul lucru care il faceam dimineata era sa mananc ciocolata.

Babyangel, si mie imi place mult magiunul ala. Anul asta incerc din nou sa imi fac acasa din prune bistrite. Au scos astia de la Topoloveni si gem de capsuni si parca de visine dar e scump tare.Am vazut intr-un magazin bio la 20 de lei borcanul.

Cristina,cum faci cuscusul cu legume? Nu am mancat niciodata si sunt curioasa

Somleac,Maya, unde umblati silfidelor?

Ieri a plecat si fratele meu asa ca aseara am golit frigiderul de tentatii si am revenit la monti. Sper ca de saptamana viitoare sa imireiau si sportul pt ca am fost cadorisita cu un media player

Meniu azi:
MD: cafea,zuchinni a la maya
P: ciorba de fasole
C: mai am o portie mica de dovlecei si o portie de praji raw cu sos de fructe de padure

Maine sa fiti alaturi de suferinta mea pana voi coace si curata 40 de kg de vinete

O zi frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ani,iata reteta de cuscus.

http://bucataria-sylviei.ro/?s=cuscus

Initial am pus si piept de pui, dar eu la pachet n-am avut, ca mi-a intrat in cap ca nu merge carne cu paste, orez.

Fetitei mele ii place mult, mananca si la gradinita.
Si ascund multe legume in el: dovlecel, rosii, ardei, ceapa, brocolli chiar spanac (un pic)

Pentru cordon suisse:
http://www.mmmeatshops.com/fr/products/product.asp?productID=81&catID=4
Are si ceva pane deasupra, nu prea cred ca e Monti.
Dar mai gust si eu din cand in cand.

Vivela, si eu tot la Giulesti am nascut amandoi copiii.
Nici nu pot sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor.

Vine weekendul, am in plan brownies la cererea copiilor.
O sa incerc sa le fac Monti.

Ani, am citit bine 40kg vinete.
Unde le coci ?
Iti tin pumnii, sa supravietuiesti invaziei de vinete.

Un weekend frumos si fara abateri,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cristina, suna bine reteta mai ales partea cu ascunsul legumelor . Si da, maine voi coace 40 de kg de vinete pt pus de iarna. Totul se va intampla acasa la parintii mei in curte pe o plita de tabla cu foc de lemne. Asa ca ma voi si afuma sa nu ma stric

Ayumi, ce mananci? Sper ca nu ne-ai parasit.

Fetelor, da-ti un semn de viata

Noapte buna si somn usor

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Puisorule, sa nu te coaca vinetele pe tine, ca sunteti cam egale la cantar

Azi:
MD. Chec cu afine (ca n-am hartie de briose, am pus compozitia in tava de chec si a iesit superrrr)
P. Ciorba de pui - un castron maaare
G. un iaurtel - ramasita de la copil, o gura de somon.
C. acum pepene galben.

Va , ma duc sa pregatesc sandwichurile pt maine, ca noi pe la 8-8,30 iesim in parc si-s singura cu piciul noaptea asta si maine.

si cand vorbiti de concedii ma fac verde de invidie, na!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Vin si eu cu meniul de ieri:
MD:cereale fara zahar cu iaurt degresat
G:cateva migdale crude
P:vinete cu ton la conserva,cu branza si rosii-toate amestecate si facute la cuptor
C:vreo 2 feluri de peste la cuprot,niste fasole pastai(sau ma rog,un fel se fasole pastai) fiarta si niste limba de vita prajita in putin ulei de masline,

Cred ca am gresit pe ici-colo,am mancat cam mult la cina.Dar de la amiaza am fost plecata cu baietii la doctor si am sarit peste gustare.Si mi-a fost foame de lup.

Mergi la inceput