MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aaa,si vroiam sa va intreb ceva.Ceaiul verde este interzis,nu?Stiu ca are multa cofeina.Aici se bea la greu ceai verde cu gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Da exact asa e , cand vedem peturi peste tot si mizerie ma apuca depresiile si pe mine
A fost fain ieri pe munte , dar scurt ... din pacate eu cu copilul meu alergic mi-e tare greu sa locuiesc in case in care nu se incalzeste iarna , exista o ciuperca in pereti , mobilier si toate oiectele care lui ii face f rau ... de o luna de cand ne tot plimbarim pe la sat la noi si la altii cantitatea de alergen s-a adunat si deja nu mai pot pleca ... face rinita conjucntivita sinuzita alergica de toata frumusetea ... ii trece in cateva zile de stat la timisoara ... dar nu prea pot pleca pe nicaieri ooo sa nu va spun ca bag si masina in concediu deci nu mai am nici masina cu ce sa plec
deci moni nu esti singura care nu pleci .... eu am fost pe la prieteni pe munte , la sat la ai mei si pe munte cateva ore nu e concediu sunt intr-o pasa tare tare proasta

hai ca mai vorbim .... sunt supi tare

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Puisorule, sa nu te coaca vinetele pe tine, ca sunteti cam egale la cantar

Monn, ca bine zici!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Aaa,si vroiam sa va intreb ceva.Ceaiul verde este interzis,nu?Stiu ca are multa cofeina.Aici se bea la greu ceai verde cu gheata.

Ayumi, cred ca e ca si cu cafeaua, adica e interzisa , dar o bem in continuare, ptr ca e buna, si nu face chiar asa rau

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Multumesc de raspuns,Ninha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetele cochetele,

Va invit la o cafeluta cu migdale si alune de padure.

Deci, mi-am inceput ziua asa:

MD: cafea, migdale si alune si prune uscate.

P voi avea salata de varza cu ficatei de curcan

C: medalion de pui cu cascaval(adica piept de pui la gratar cu cascaval topit pe el si o felie de rosie) am mancat in mal si e f. bun.

Andanii la munte a fost super.Am fost cu parintii mei, cu nepotelele, si baietii mei , la cabana surorii mele.
Cat despre regim , a fost foarte simplu pt ca si parintii mei sunt pe Monti-faza 2. Asa ca dimineata am avut cu noi iaurt 0%, pesmeti wassa, dulceata , branzeturi, apoi am facut gratare la greu, salate, apoi mancare de varza scazuta cu carnaciori, pastai, ...cam asta!

Puisorule , ca sa vezi cat de neseriosi (ca sa nu zic mai rau) sunt astia cu magazinele bio..pai dulceata de capsuni de Topoloveni a aparut si in Carrefour la 10 lei/ borcan..si crezi ca cei din carrefour nu au adaos comercial??? Eu niciodata nu am fost de acord cu asa zis-ul comert "BIO"...un motiv de a cere preturi nesimtite !

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza. Andanii cum te simti azi? Eu la mic dejun am baut o cafea si sucul de la o grefa. Am facut curatenie si acum plecam la tzara unde o sa mancam pui fript cu salata. La cina nu stiu ce o sa mancam. Dar am facut rost de bicicleta fitness asa ca de luni incep antrenamentele.
wee placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Buna dimineata fetele cochetele,

Va invit la o cafeluta cu migdale si alune de padure.

Deci, mi-am inceput ziua asa:

MD: cafea, migdale si alune si prune uscate.

P voi avea salata de varza cu ficatei de curcan

C: medalion de pui cu cascaval(adica piept de pui la gratar cu cascaval topit pe el si o felie de rosie) am mancat in mal si e f. bun.

Andanii la munte a fost super.Am fost cu parintii mei, cu nepotelele, si baietii mei , la cabana surorii mele.
Cat despre regim , a fost foarte simplu pt ca si parintii mei sunt pe Monti-faza 2. Asa ca dimineata am avut cu noi iaurt 0%, pesmeti wassa, dulceata , branzeturi, apoi am facut gratare la greu, salate, apoi mancare de varza scazuta cu carnaciori, pastai, ...cam asta!

Puisorule , ca sa vezi cat de neseriosi (ca sa nu zic mai rau) sunt astia cu magazinele bio..pai dulceata de capsuni de Topoloveni a aparut si in Carrefour la 10 lei/ borcan..si crezi ca cei din carrefour nu au adaos comercial??? Eu niciodata nu am fost de acord cu asa zis-ul comert "BIO"...un motiv de a cere preturi nesimtite !

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Sa stii ca tot cu 10 lei am luat-o si eu direct de la producator (i-am prins la un targ de haleala).

A, si nu cred ca e OK combinatia de alune/migdale cu prune uscate. Nu stiu ce IG au prunele uscate, da's precisa ca-i peste 35, iar alunele si migdalele intra in clasa lipidelor. ANDA, MAYA, am dreptate?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Meniu azi, ca m-ati certat pt ieri:

MD. painite de secara expandata cu salata de vinete (nush daca e OK,am luat de la Naturalia, vad ca nu au produsul pe site, la ingrediente zice numai faina integrala de secara)
P: ciorba de pui cu smantana si la o ora distanta o bucata mare de branza cu rosii (ca intre timp a trebuit sa culc brotacul) si cateva guri de somon aburit.
C: nu stiu, probabil chec cu iaurt.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mon, ai dreptate cu prunele uscate si alunele, nu merg impreuna.

Anca,din pacate asa se intampla cu magazinele bio .Bine ca mi-ati spus

Pana la urma am razbit cu cele 47 de kg de vinete, asa ca la ora 13 erau deja in borcane. Bineinteles ca am facut totul cu mama dar am simtit nevoia acuta sa ma laud

Meniu azi:
MD: telemea, o felie de sunca si ardei
Gustare:doua pere
P: mazare scazuta cu ou ochi
C: probabil musaca de vinete cu carne tocata

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput