MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

eu nu am nicio problema Ayumi atata timp cat imi povestesti despre Japonia . ADor tara asta si imi doresc din suflet sa apuc sa o vad. Nu stiu foarte multe despre cultura lor desi sunt convinsa ca o sa ma captiveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Anne-Mary, nu vreau sa te pisalogesc, dar sper ca pepenele ala a fost la ceva distanta de mancare, ca altfel nu e bine. fructele nu trebuie sa se intalneasca cu mancarea in stomac niciodata, caci fermenteaza, se produce si ingrasa

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Kilul pus la socri are de suportat asaltul meniului Monti. Ieri si azi am reusit sa nu dau cu bota-n balta, ca prea imi luasem silueta-n cap

Meniu azi:
MD: salata de vinete cu ardei si rosii
G: juma' de para
P: briose cu afine
C: probabil dovlecei cu branza si iaurt (adica ramasite de la masa juniorului).

AYUMI bine ai revenit, daca nu te aduni tu te adunam noi Spor la slabit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

v-am citit rapid la ceas de noapte
azi am ajuns pe acasa putin , maine merg cu copilul la control la ochi
felicitari celor care ati slabit
bine ati venit din concediu ...
vali ai dat super bine jos
monnvas las ca-ti revii tu ...
puisorule eu nu am prea inteles pe unde sa o iau sa vad frumoasele locuri .....
luni bagam masina in service si nu stiu cum ma mai plimb ... mai ales ca sunt in concediu de luni si ne tot vajaim cate putin, daca nu plecam depate , macar prin imprejurimi sa vedem cate ceva
conforma n-am fost 100%.... am fost cu trupa si pe munte , am mancat si praji , nesimtita ce mai .... bronzata sunt calumea viner urc dinou pe munte
abonamentul de la sala nu l-am reinoit si am pierdut 13 sedinte nefacute si adunate in cateva luni mie ciuda de mor , da acuma cum sunt tot plecata nu aveam ccand sa merg la sala
noapte una si buna dimineata ... probabil ca cititi maine ce am scris

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

buna dimineata!
Am impresia ca meniul meu sufera de lipsa de varietate. si de lipsa de calciu, caci nu prea mananc lactate. doar putina telemea dimineata, cu maaaare zgarcenie. ca nu-i voie lactate, nu? sau daca e, doar de-alea degresate, pe care nu le pot inghiti. Voi cum rezolvati problema asta?

Nu stiu ce m-a apucat, in ultima saptamana am suferit de foame. imi venea foame imediat dupa ce mancam. cred ca am luat vreo 5-6 mese/gustari pe zi. as vrea sa nu mai iau atatea gustari, ca se mentine nivelul insulinei ridicat. oare sa cresc cantitatile?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Puisorule si noi vrem sa facem transalpina,dar asteptam s-o asfaltaeze,ma doare sufletul sa bag masina pe acolo.
Andanii,concediu placut.
Ayumi,bine ai revenit.
Ninha,ca sa-ti reglezi insulina,mananca fructe dulci,piersici,pepene si cioco neagra.Nici eu nu prea mananc lactate,din aceesi cauza,au gust naspa alea degresate.La branza,sincer,nu tin cont!Ma rog,iau de vaca,mai slaba,nu oaie sau bivolita,da aia degresata 0 e naspa rau.pentru gustul meu cel putin.
Mon,frumos meniul,da nu e cam putin la pranz doar briosele alea cu afine?
Felicitari fetelor care ati slabit!
Meniul de ieri:
2 piersici
o salata imensa,rosii,castraveti si ardei cu 2 felii de paine
dovlecei,ciuperci si un cartofcu usturoi
2 felii de paine cu salata de vinete

Azi:
un ou copt
pepene rosu
escalop de pui
Diseara nu stiu,sa vedem ce idei imi vin.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

cred ca am calcat si eu pe alaturi, am facut o pizza pt fiu-meu cel mare - cu faina "neagra" (ce e asta, e integrala?), cu rosii, branza telemea, salam, sunca, ardei gras... adica teoretic ok, pt un ne-monti. numai ca el nici n-a vrut sa se uite la ea (ba da, a luat 2 bucatele minuscule). si n-am rezistat, am mancat-o eu .

plus ca saptamana asta - fiind tot timpul singura cu amandoi copiii duracell, n-am prea avut timp de gatit, asa ca am mancat pe fuga, ba cate o piersica, ba cate o felie de pepene, ba 2 patratele de ciocolata neagra, ba 2-3 prune, ba cate un iaurt...si asa toata ziua . ieri am avut si musafiri si am mancat tarziu, pe la 10 seara...
probabil ca luni la cantarire o sa fiu pe plus sau in cel mai bun caz, la fel.

despre transalpina, daaaaa, minunat . pacat ca o asfalteaza , cu siguranta o sa aud si pe acolo manele . era ultima mea speranta de loc salbatic si unde sa nu vad peturi, resturi de alimente si sa nu aud muzica!!!! sa aud doar liniste si pasarele ciripind. stiu ca poate suna egoist, dar noi ne-am luat masina 4x4 special pt transalpina .
we trecut am fost la padina - merg pe acolo de 7-8 ani - n-am vazut in viata mea atata lume si atata mizerie . asezonata cu manele, sa mearga bine. ufff...
la coborare, poate e greu de imaginat, dar am mers bara la bara pe o portiune de cativa km.

nu ma bagati prea mult in seama, am o stare de indignare fata de toti cei din jur, probabil influentata de tragedia de la maternitate(am nascut acolo acum 2 luni, imi sunt asa proaspete in memorie locurile alea...).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vivela,si eu sunt indignata cand vad Vidraru plin de pet-uri,cand nesimtitii care fac gratar lasa in urma lor dezastru,dar tot vreau sa se asfalteze cat se poate de mult.daca vrem turisti,n-o sa-i avem atata timp cat nu avem sosele.
Dupa mine,unele trasee ar trebui sa fie cu plata,ca la austrieci!

"La vita e bella"

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Vivela,si eu sunt indignata cand vad Vidraru plin de pet-uri,cand nesimtitii care fac gratar lasa in urma lor dezastru,dar tot vreau sa se asfalteze cat se poate de mult.daca vrem turisti,n-o sa-i avem atata timp cat nu avem sosele.
Dupa mine,unele trasee ar trebui sa fie cu plata,ca la austrieci!

"La vita e bella"

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

_valentina, de acord, ar trebui asfaltate soselele. dar asta intr-o tara civilizata. ca eu tind sa cred ca pana la urma se vor face strazile inainte sa se educe poporul roman - prin urmare degeaba ai strazi daca toti badaranii fac gratare si "uita" sa mai adune jegul facut de ei sau asculta muzica de 2 bani la maxim "sa auda toti dusmanii".
acum vreo 3 ani am fost pe transfagarasan, soseaua - acceptabila - dar pe langa muntii naturali erau - peste tot - munti de gunoaie. mi-a fost o jena teribila cand am prins un grup de straini - dadeau toti din cap a dezamagire si comentau mizeriile . facute de romani, evident. si jur ca - vrand sa facem si noi un gratar - nu am gasit niciun loc curat, asa ca pana la urma ne-am oprit, am facut noi curat (am umplut un sac de hartii, bidoane, borcane, etc) si numai asa am putut sa avem un coltisor cat de cat. sa tot vina turistii straini.

de-aia zic eu ca as fi vrut transalpina macar sa fi ramas salbatica. ca se pare ca numai asa suntem in stare sa o pastram curata, prin limitarea accesului.

scuze de off topic.

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce ma bucur ca s-a mai animat subiectul, credeam ca nimeni nu mai slabeste

Meniu pe ziua de azi:
mic dejun: tortilla cu humus +cafea
gustare: o cutiuta cu pepener galben cubulete
pranz: cuscus integral cu legume + 2 patratele de cioco neagra
gustare: iaurt mic
cina: salata de rosii, castraveti si sa vad ce mananc eu.
Ptr restul familiei, avem cordon suisse: rulouri de piept de pui cu cascaval.

Nu le gatesc eu, le cumparam congelate, decat le pun la cuptor.

O zi buna si fara abateri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput