MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu azi dimineata: 57 KG
deci, 1,400kg mai putin decat lunea trecuta. nu-mi vine sa cred, n-am suferit prea tare de foame, dimpotriva, cred ca am mancat mai mult ca inainte.

of, sunt pe fuga, sunt cu ambii copii singura si ma fac ping-pong.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Io stau in cusca sapt. asta.

Adevarul e ca sapt. trecuta am mai calcat pe alaturi nu cu mancare, dar: cu Sangria, cu inghetata, prajitura cu caise.

Ninha, eu cand mergeam la gimnastica, pierdeam burta.
Acum nu mai merg din motiv de timp, si mi-a revenit

Sapt. asta o sa fiu mai linistita (sper) si sa se vada si la cantar.

Vivela, felicitari. Wauu, 1,400kg e f. bine intr-o sapt.

O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

felicitari, Vivela! Supertare!
Succes la ping-pong

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

I'm back

Maya, am facut silvoisul dar am facut o greseala fatala. Am lasat prunele la cuptor peste noapte si cum mi-a fost frica sa nu se stinga nu l-am lasat pe minim. Asa ca mi s-a uscat foarte tare si nu am ramas cu mare lucru. Dar eu zic ca are mari sorti de izbanda dar cu focul pe minim.

Vivela, felicitari pt kg pierdute. Cred ca e ok glatina mai ales ca e o cantitate foarte mica.

Ninha, despre burtica eu cred ca doar cu sport se duce. Eu nu am burtica aproape deloc dar tot nu imi place cum arata abdomenul .

Vali, felicitari si tie. Se pare ca ti-a priit concediul

Andaniidistractie frumoasa la tara

Cristina, ce pofta mi-ai facut cu sangria

Am fost si la Bran, dar din pacate am fost tare neinspirata la alegerea pensiunii asa ca desi planuisem sa stam doua nopti am stat doar una. Am hotarat definitiv ca nu voi mai sta nicaieri pana nu citesc review-uri pozitive despre locatia respectiva. Nu mai am incredere in poze, stele, margarete...

Ieri am fost pe Transalpina( sau drumul regelui) care este cea mai inalta sosea din Romania. Este mai frumoasa si mai spectaculoasa decat Transfagarasanul . Daca o sa aveti ocazia sa nu ratati sa vedeti ce peisaje minunate si salbatice avem.

De mancat am dat-o si in nepermise dar inca nu m-a taxat cantarul .Oricum joi pleaca si fratelo asa ca revin la monti 100%.

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

puisor bine ai venit. Unde anume este soseaua Transalpina? Ca am fost pe transfagarasan si ne-a placut mult dar daca zici ca soseaua asta e mai frumoasa atunci cu siguranta o sa ne placa. Dar unde este anume? Ca Alpi nu avem din cate mai tin minte de la geografue .
Acum beau o bere mica ...stiu ca nu e permis alcoolul dar tare mi-e sete si nu am mai baut o bere de foarte multa vreme

Mergi la inceput

Annemary, noi am mers dinspre Sebes, am ajuns la 1600 la Obarsia Lotrului si de acolo ai trei posibilitati: in continuare pe Transalpina pana la pasul Urdele la 2150 m, poti cobori spre Valcea prin Voineasa sau la Petrosani. Pana se ajunge la Obarsie mai sunt doua baraje superbe: taul Bistra si Lacul Oasa. Fata de Transfagarasan e mai salbatica zona si mai spectaculoasa. Nu e asfaltata in intregime dar acum se lucreaza la ea. Sunt niste peisaje de ti se taie respiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

mai, fetelor, ce-i cu linistea asta pe aici? imi tziuie linistea in urechi!
haideti la de la ora 12 sa mai schimbam impresii.
Voua v-au intrat banii de mamici? mie inca nu si trebuia sa vina de ieri.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

merci puisor...i-am dat sotului indicatiile tale si a zis ca e interesant si ca o sa-l facem si noi week-end-ul viitor. Sotul te mai intreaba insa "traseul se poate face cu masina? Dar nu cu masina de teren"
Ninha intradevar e cam liniste...dar sunt si fetele plecate
Eu azi am mancat la pranz o coada de crap fript cu multa lamaie si o felie de pepene si diseara nu stiu ce o sa mananc...cred ca o sa-l scot pe al meu sot in oras..

Mergi la inceput

Annemary, puteti merge linistiti si cu masina mica. Sunt cateva portiuni mai proaste dar majoritatea masinilor pe care le-am vazut erau mici.

Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete,cascaval si rosii
P: ciorba de fasole uscata cu ciolan
C: poate niste praji raw vegan pe care am facut-o si doar am gustat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna fetele.Eu "v-am parasit" o data dar v-am tot citit.Sa imi fie foarte rusine ca parca nu m-am putut aduna deloc,nu am avut deloc ambitie.Ma mai primiti printre voi?

Mergi la inceput