MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Hello, galz!
azi-dimineata am prins un kil in plus la cantar si acum m-am mobilizat impotriva lui cu toate fortele!
am fost o si o . mi-am facut de cap! ammancat din mancarea copilului, am mancat din mancarea barbatului, inclusiv piure d cartofi facut cu unt si cu lapte, chec, strudel de la patiserie, ce mai, o !!!
Acum ma intorc umila la conopoida mea cea de toate zilele
Azi am mancat
MD : piersici, cafea, rosii cu branza
h 12: o felie de lubenita
P : am conopida la fiert, o s-o fac la cuptor cu unt si cascaval
C : tot lubenita
Mi-am luat si eu tarata de psyllium. am luat aseara si azi-dimineata. pare sa aiba efect, cel pitin la...
Va pup, o zi monti s-aveti!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha ne putem lua de mana .... si eu am mancat la nepermise saptamana asta, cand merg la sat intodeauna bag nepermise, se gateste acolo in draci ... asa ceva ,incredibil da nici sa nu merg nu pot

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

o sa lipsesc trei zile .... ne auzim , citim marti sa fiti cuminti

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu sunt pe baricade fetelor.

Mai am concediu decat 2 zile vara asta, ultimele 2 zile de vacanta ale copiilor.
Dar e.. vineri, ihuu!! Astept ziua asta de luni.

Si iar weekendul in care gatesc, nu prea stiu ce.
O sa fac file de sole la cuptor cu ceva sos si probabil cus-cus cu pui pentru copii. (si rimeaza!!)
Poate reusesc sa execut si o budinca de conopida.

Sa profitati de weekend si sa fiti "conforme".
Cristina

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ceau, fetele!
Ce mai faceti? Ce gatiti in we?
Eu nu prea as gati nimic, ca e prea cald. cred ca o sa mancam in oras, sau ne axam pe salate si chestii reci.

Am si eu o problema . spuneti-mi, voi ati scapat de burtica de dupa bebe? si daca da cand si cum? ati facut ceva sau s-a dus singura? la mine nu vrea deloc sa se duca. soldurile s-au retras, am slabit in tot restul corpului, dar mi-a ramas burta asta umflata. nu numai abdomenul inferior, e vorba si de partea de sus, de sub sani. Mi-ar prinde bine daca as sti ce ati facut voi, sau macar daca e normal sa se intample asa.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

am fo' la socri... bad bad bad... si nici macar nu mi-a facut placere sa ma abat in halul asta, dar de, se supara soacra...

NINHA si eu sunt posesoarea unei burti urateeee, dar eu nici n-am facut sport si tot asa, restul corpului si-a revenit, burta nuuuuu...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ninha eu as vrea sa am problema asta dar nu vrea DD sa imi dea bebe.
Noi tocmai am venit de la MAria-soacra unde am mancat destul de rational dar cu mici abateri. Astept sa vad maine ce spune cantarul desi nu cred ca o sa inteleaga faptul ca a fost sarbatoare. Sper ca am compensat cu apa si munca prestata prin gradina.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Multumesc de raspuns, fetele. se pare ca burta asta tip marsupiu e un lucru normal, cel putin la varsta mea matusalemica. poate era si mai rau daca nu faceam sport, cine stie...
Am zis ca ma mobilizez, dar tot cam purcica am fost si in we. am mancat monti la masa, dar am dat in aratura la gustari: inchetata, frape, praji la cofetarie
Azi vreau sa mananc numai varza si broccoli, de m-o tine cureaua.
Voi? cum stati? Ce planuri aveti ptr saptamana asta?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Gata si concediul meu,inapoi pe baricade.
Am bagat in mine la piersici,porumb,pepeni,prune la greu,mancare mai mult sau mai putin conforma,dar nu mai mananc dupa 8 seara,decat in caz de forta majora si am incercat masa principala sa fie pana in 2,seara la 6-7 sa mananc mai putin.Am mers pe bicicleta,am frecat la covoare,sters geamuri etc,de am transpirat mai rau decat la gimnastica.Toate astea mi-au adus 1,2 kg in minus!
Meniul de azi nu-l stiu,ma mai gandesc,oricum acum dimineata am mancat o felie de paine cu un iaurt mic.
Spor.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

felicitari valentina.
Cantarul la mine arata 80.1 azi dimineata si recunosac faptul ca ma asteptam sa arate mai putin. Dar asta este...ce sa-i fac. De mancat azi o sa mancam la cina pui fript cu salata caci la pranz un iaurt si o felie de pepene sunt suficiente.
o saptamana buna

Mergi la inceput