MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 11
Vivela spune:
salutare
andanii, multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe listuta .
dar as vrea eu sa mai am de dat jos doar 0,4 kg...asa cum apare in tabel, din pacate mai sunt 6,4
eu aseara am cinat o felie de pepene, n-am mai avut chef de altceva. mi-era foarte sete si nici timp sa mai gatesc ceva n-aveam. ca banditul asta mic e cam agitat de vreo 2 zile, nu stiu ce are, ca el e linistit de felul lui, sper sa nu-si schimbe naravul acum. numai lipit de tzatzele mele vrea si sa ne privim ochi in ochi . cred ca e si temperatura asta aiurea, ba cald, ba AC...nu zic ca l-am auzit tusind de cateva ori, sper sa nu fie un pui de raceala.
azi:
MD: fructe (pepene, caise si piersici)
P: ciorba de pui cu legume (fara cartofi, morcov, paste sau orez, deci conforma)
gustare: un iaurt 0%
cina: mancare de fasole verde cu carne
eu sunt cam fructo-dependenta, daca ar fi dupa mine, pe canicula asta n-as manca decat pepene si piersici...hai, si cate un iaurt din cand in cand. si nici la lactate n-as putea renunta ever!
dar azi n-am avut ce face si am bantuit pe la culinar, vai de mine ce de retete cu bunatati (=dulciuri) am vazut. mai sa inec tastatura cat am balit de pofta . citeam reteta, ma uitam prin dulapuri sa vad daca am ingredientele..."noroc" ca n-am avut pentru niciunele, ca altfel ma coceam de tot in bucatarie azi. asa ca desertul a fost doar virtual, sper sa nu atarne si asta la kilograme, ca amintirile .
seara frumoasa
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
la tine nu am modificat nimic la kg , doar am pus cusca si-atat .... asa au fost kg de data trecuta ... spune ce sa modific si modific fara nici o problema ... singura chestie care ma streseaza e ca tot trebe sa ies afara sa ma loghez la montignace , si iar sa intru dincoace .....ma cam enerveaza logatu si sign out .... da nah .... asta e andanii |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
anne`mary spune:
buna. Hai ca incep eu ziua....la ora 4 :))). Spunea cineva pe aici ca fasolea e ok dar ca nu slabeste cu "ajutorul" ei. Dar imi era pofta caci nu am mai mancat de muuuult timp asa ca am facut un castonel de fasole batuta. Bineinteles ca 2 zile cat am mancat din ea (cu paine graham caci nu am gasit altfel) nu am dat jos nici un gram...nici nu am pus dar nici nu am dat jos. Dar aseara am terminat-o asa ca azi la pranz am mancat o felie de pepene ca nu mai pot de cald si la cina am sa mananc vitel la gratar cu salata de rosii cu ceapa de la tzara . De ficatei ce parere aveti? Sa caumpar pentru maine?
Sotul meu da jos de vreo saptamana de ma sperie. Ieri avea 110 de la 116 in 4 saptamani. El spune ca e din cauza medicamentelor pe care le ia pentru colesterol si trigliceride. Pai daca este asa, atunci vreau si eu Fitolip...de ce sa dea el jos cate 500 g pe zi si eu sa ma uit la el?
puisorul spune:
Vaaaaaaaaaai ce liniste s-a asternut aici
Mon,Catalishka, voi pe unde umblati?
Annemary,Doamne da sa il tina cat mai mult slabitul asta pe sotul tau. E important sa ai rezultate ca sa fii motivat. Eu ziceam despre fasole si se pare ca ai confirmat acest lucru.
Din pacate si eu cred ca voi intra mai rar zilele astea pt ca a venit fratele meu in tara cu prietena lui si sunt si eu in concediu. Maine vrem sa facem un tur la Peles, cetatea Rasnov, Bran si inca nu am gasit cazare . Daca ati fost in zona si ati stat la o pensiune decenta ca pret si conditii dati de stire.
Am tot uitat sa va spun ca mi-am cumparat fructe de goji care contin foarte multi antioxidanti( parca pe locul doi intre antioxidanti naturali cunoscuti) si sunt foarte gustoase. Ma bate gandul sa imi cumpar si un copacel sa il plantez in gradina alor mei si in 3-4 ani o sa am o productie serioasa. Gugaliti un pic dupa ele sa vedeti ce sanatoase sunt.
Si mai un pitic pe creier: sa imi fac acasa germeni de tot felul. Deocamdata mi-am cumparat grau bio,seminte de ceapa si de lucerna. Pana saptamana viitoare adun info,apoi purced la treaba.O sa va tin la curent cu evolutia piticului
Din pacate am abandonat sportul din nou( pe motiv de broken dvd, musafiri si rusi pe cap) dar de saptamana viitoare sunt back in bussines
Meniu ieri:
MD: oua ochiuri, wassa si rosii
P: mancare chinezeasca( in mall)
C: friptura de porc cu legume mexicane
Si sa va mai spun o reteta delicioasa de limonada: doua lamai,o portocala, sirop de agave, o bucatica de ghimbir curatat, apa plata. Se dau toate la blender, se strecoara si se da la frigider. O minunatie racoroasa pe caldura asta
Si pt ca tot am musafiri azi am in plan o prajitura raw vegana http://floridecires7.blogspot.com/2010/05/tarta-de-lamaie.html doar ca vreau sa o fac cu portocala. Sper sa imi iasa bine sa nu ma fac de ras
Va pup si sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
maya_m spune:
'neata fetema alatur si io grupului care stagneaza ddin cauza fasoleiam mancat si ieri si alaltaieri cate un bol de ciorba
de obicei cand mai trageam cu ochiul la cantar joia vedeam ceva miscare dar azi nimic ...si sunt convinsa ca doar asta e cauza ca in rest am fost cumintica ..no bine,cu fructele am cam facut exces-mai ales prune-da' la astea nu renunt zica cine ce-o vrea ca veni vorba de prune PUISORULE ai incercat pana la urma toamna trecuta reteta aia de silvoita facuta in cuptor ?..nu-mi mai aduc aminte..si daca da ,se merita incercat?NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
andanii spune:
buna dimineata .... vad ca absentati nu gluma ... nah asta e ...reveniti voi cand vine septembrie si nu mai sunteti cu burtile la soare nu-i asa ?????
puisorule spor la gradinarit ... tot am vrut sa-ti spun ... cu plantele aromatice si eu ma ocup aici pe terasa in ghivece (in oras adica) am patrunjel, marar, oregano, busuioc, rozmarin .... merg relativ bine , nu sa dau si la altii , dar strictul necesar e
si ... distractie faina la Peles, Bran ... e o zona superba ... eu am stat la o pensiue din Sinaia, dar gasita la fata locului , nu am nr de tel , nici nu mai stiu numele , a fost acuma 7 ani
anne mary cam toata lumea stagneaza cand mananca fasole uscata
vivela cum e puiutul .... sper ca nu e racit .... si de fructe nu te stresa , macar atata sa mancam dulce
eu azi am papa salata de vinete cu rosii, ardei si branza
andanii
Vivela spune:
neata
puisorule, noi cand mergem la bran, tragem la Simon, e o comuna la 3-4 km de castel, sunt muuuuulte pensiuni acolo.
uite aici ceva:
http://www.pensiuni-montane.ro/Brasov/Pensiuni-Bran-Simon.htm
noi am stat undeva la una, http://www.infopensiuni.ro/simon/pensiunea-popasul-ancutei
dar mi-a placut acolo doar curtea, in rest n-as zice ca e prea grozav (mancarea, bleah, mi-am luat tzeapa in 2 dati). dar daca va duceti cu mancarea voastra si stati mai mult afara, e chiar calumea. din camera ieseam dimineata si mai intram seara sa ma culc, deci nu m-a incomodat ca era camera mai mititica.
andanii, puiul mic e ok, mai tuseste fff rar, dar ma bucur ca nu evolueaza, probabil e de la AC. dar nici nu pot sa-l tin in cuptorul din casa.
aveti idee, gelatina e ok in monti? am facut ieri o prajiturica (de pe culinar, "tort pufos si cremos" si cum smantana mea nu s-a batut neam, am abandonat-o si i-am trantit un plic de gelatina. s-a facut batz crema, dar f buna ). iar aspectul - de mare efect!
eu pot sa ma las de orice, dar de fructe - deloc, poate la iarna...pai cum sa vad eu caisele si piersicile la piata si eu sa trec peste ele cu privirea? nu poci! asta e, poate o sa slabesc mai incet, dar cel putin nu raman frustrata.
oricum, regimul are efect, de regula pe la ora asta imi picau ochii in gura de oboseala, eram VARZA!!! si asta oricat de odihnita as fi fost si chiar si dupa o cafea strong. acum de dimineata am mancat doar o felie de pepene si vreo 3 caise, si imi vine sa fac ca zmeul, sunt plina de energie . si m-am culcat la 2 noaptea si m-am trezit pe la 7, ca a vrut printzul cel mic sa pape . e ceva, nu?
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
anne`mary spune:
vivela, citind ce ai scris tu imi dau seama ca si eu sunt energica. Desi dorm foarte prost noaptea din cauza caldurii, desi ma culc pe la 12 noapte (eu in conditii normale la 21.30 trag pe dreapta si la 22 deja visez) dimineata ma trezesc surprinzator de bine dispusa. Ne-am facut obiceiul sa ne plimbam seara o ora prin parc, mancam usor si.. ne simtim bine.