MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 10
sanse spune:
Hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri....
Aseara am fost la un botez... si s-au dus dreac 60 kg ale mele de ieri dimineata...
Nu am papat aiurea dar m-am intins cu halitul pana la 2 noaptea... si acum am burtoaca plina..
Andanii bine ca esti ok...In aceeasi zi si-a luat-o si al meu de la una in spate...
Nu prea ama dormit si sunt chiauna...
Puisor am vazut un topic mai vechi al tau.....Ce cuptor ti-ai luat pana la urma?
Vb.Va pup
babyangel spune:
Fetele, multumesc mult de felicitari si va pup pe toate, fara exceptie!
Si uite asa am ajuns si eu la o concluzie: vinul te opreste din slabire. Oricat sustine acest Michel Monti ca un pahar de vin nu face nika, eu pe pielea mea am vazut ca in mai putin de o saptamana am dat 1 kg si ceva(ca saptamana trecuta urcasem 300). Nu am mai baut nici o picatura de vin(ador vinul rosu) si la cina nu am mai papat carne.
Om vedea noi cat tine fericirea
Cge Felicitari si tie..zici tu ca e putin 100-200 g, dar daca erau cu plus era mai bine? Nu, draga mea! Trebuie sa ne bucuram pentru cea mai mica reusita, si pt psihicul nostru sa fim optimiste ca vom scadea tot mai mult!
Maya,sa stii ca e bine si cu stagnare...e ok, ca doar nu putem slabi chiar in fiecare saptamana , ca doar ajungem pe cale de disparitie!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Vivela, bravo , mami! Tine-o tot asa si tu!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
maya_m spune:
ANDANIIte mananc mi-ai pus un juma' de kil tocmai acum cand sunt in cusca
da' lasa ca modifici tu..ai timp si saptamana aviiatoare..si atunci sa vezi tu scadere brusca in greutate
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Somleac spune:
Salut,
eu merit un . Am 67,8 deci + 300 fata de tabel, dar de fapt + 600 fata de greutatea de la care am plecat in vacanta. Andanii daca mai modifici bine, daca nu ...
Ieri am fost la o inmormantare la Aiud, a murit o matusa batrana, ocazie cu care mi-am cunoscut matusile unchii si verisorii, o famile f.f numeroasa si frumoasa. Am venit incarcata spiritual, poate de aia sunt si mai grea
Va pup, va doresc o zi monti.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
cge spune:
Andanii, merci frumos de modificare.
Somleac, mare dreptate, cred ca d'aia cantaream si eumai mult dupa vacanta din Ro, eram plina de amintiri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m ANDANIIte mananc mi-ai pus un juma' de kil tocmai acum cand sunt in cusca da' lasa ca modifici tu..ai timp si saptamana aviiatoare..si atunci sa vezi tu scadere brusca in greutate NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA |
la tine nu am modificat nimic la kg , doar am pus cusca si-atat .... asa au fost kg de data trecuta ... spune ce sa modific si modific fara nici o problema ... singura chestie care ma streseaza e ca tot trebe sa ies afara sa ma loghez la montignace , si iar sa intru dincoace .....ma cam enerveaza logatu si sign out .... da nah .... asta e
andanii
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Salut, eu merit un . Am 67,8 deci + 300 fata de tabel, dar de fapt + 600 fata de greutatea de la care am plecat in vacanta. Andanii daca mai modifici bine, daca nu ... Ieri am fost la o inmormantare la Aiud, a murit o matusa batrana, ocazie cu care mi-am cunoscut matusile unchii si verisorii, o famile f.f numeroasa si frumoasa. Am venit incarcata spiritual, poate de aia sunt si mai grea Va pup, va doresc o zi monti. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
acuma merg si modific ... ti-am zis , nu te mai stresa te rog ... dupa atatea sarcini arati super , chiar mai bine decat s-ar putea , eu dupa una nu-s in stare sa arat ca si tine , sa-mi fie rusine te felicit pentru felul cum arati
andanii
puisorul spune:
Hello,hello
Somleac, ai fost in orasul meu de bastina. La Aiud inca locuiesc parintii mei si aici mi-am petrecut cea mai mare parte din vara asta.
Mirela, pana la urma nu am mai luat deloc pt ca mi-au impuiat fetele capul la topic cu atatea pretentii de la cuptor de nu ne mai incadram in buget
Meniu azi:
MD: wassa cu pateu de seminte si rosii
G: o portie mica de dovlecei a la Maya cu ardei
P: tocanita de ciuperci cu rosii
C: inca nu stiu
Va pup
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii