MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

despre cod, pot sa va spun clar ca este mai fad fiind atat de slab, insa il las de pe o zi pe alta cu sare piper si lamaie si apoi il pun pe gratar si imi place tare mult. Eu nefiind prietena buna cu pestele, nu imi place crap, somon , merluciu, macrou etc...au gust prea pronuntat pt mine.

Azi fac rulouri de vinete la cina Abia astept

La pranzam avutciorbita de pastai (de pe Amalia blog) foarte buna si salata de pastai cu maioneza si usturoi. Deci un deliciu!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

puisor bine ca mi-ai spus ca mamaliga nu e monti. Eu nu mananc foarte mult caci nu imi place dar sotul e nascut si crescut la tzara si mananca pe nemestecate.
Meniu:
MD- cafea cu lapte
P- 2 pere, o bucata mica de pui la gratar cu o lingura de piure de cartofi (au facut socrii cu cartofi din graadina...ma lingeam pe bot cat de gustos era, dar m-am abtinut sa mananc mai mult de o lingura)
C- o felie pepene rosu

Aveti emotii pentru maine la raport?
Cum suportati caldurile? La tzara a ploat un pic si la umbbra viei erau 26-28 grade si tot ne curgeau apele pe noi. Sincer sper sa va simtiti bine .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

Aveti emotii pentru maine la raport?

io sincer zic DA
in loc sa-mi vad de lubenita mea m-am destrabalat cu 2 buc. praji cu mar + inghetata...am luat una de 1 kg.[v-am zis ca o sa am musafiri mai la lasatul serii]la 7 persoane..deci cam multa pt. mine
tare bine ar fi de n-as primi/face vizite la sfarsit de saptamana... as avea doar mancare bine gandita d.p.d.v.monti fara prajituri/saleuri care pt. mine sunt = cu abaterile..asa ca ma gandesc cu oroare ca duminica viitoare e SF. MARIA..si io fiind marie sigur am parte de ceva ''colindatori''
PUISORULE asa-i ca-s bune?...ti-am zis eu..cum e combinatia de nuci cu branzeturi?..cand mai fac rulourile musai sa vad cum e... de curiozitate 1-2 bucati

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Prima la raport, da?
.. Am scazut sub pragul psihologic..Am 69.6 kg!

Andanii, te rog modifica in listuta sa ma simt mandra ca de 9 luni nu am mai avut sub 70 kg!

In alta ordine de idei, aseara am facut rulourile...[b]Maya, mai hai cu retete noi, delicioase!
Foarte bune!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Buna dimineata,

Prima la raport, da?
[b].. Am scazut sub pragul psihologic..Am 69.6 kg!

Andanii, te rog modifica in listuta sa ma simt mandra ca de 9 luni nu am mai avut sub 70 kg!

Bravoooooooooo, Babyangel!!! Sa pentru asta! (apa plata cu lamaie, desigur)

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

o sa modific, sigur ca da .... dupa ce raporteaza toata lumea

babyangel felicitari offff ce n-as da sa ajung si eu sub 70 , cred ca te simti excelent .... felicitari maxime si spor inainte

somleac asa e cu tineretul asta , te omoara si nici macar nu-s pedepsiti ... intelegere amiabila ,cica, nu e pedepsit deloc, maine conduce la fel nu ? asta e .... de data asta am scapat , doamne ajuta

revin

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

andanii zi merci ca nu a intrat in tine putzoiul ala de 23 de ani cu lamborghhini de rula cu 250 km pe autostrada.

Baby angel sincere felicitari
Eu am tot trecut sub pragul de 80 kg saptamana asta, dar la sfarsit am dat-o-n barci caci cantarul arata dimineata 80.3 cu 100 g mai mult ca saptamana trecuta. Oricum avand in vedere ca m-am batut cu rusii pana sambata, zic eu ca doar 100 g totusi nu e rau. Oricum saptamana asta am planuri marete adica fara abteri caci am scapat d epofte si ma pot abtine.

PS. Inaltimea mea este 1.73 caci am vazut ca in tabel eram singura cu ??
pupici monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare fete monti

azi n-am timp asa ca ii spun ANDANEI sa ma arunce in ..sper ca doar pt. saptamana asta..tot atat arata cantarul..bine ca nu-i mai mult la ce mese am avut
BABYANGEL -..

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andanii, la mine trece 58kg.
E cu minus sapt. asta dar putin -100-200gr.
Oricum, 57,9kg am avut inainte sa plec in concediu, de acum incolo trebuie date kg mai vechi.

Azi am pentru pranz carnate pe gratar cu dovlecei si ardei tot pe gratar.
Gustare: ananas

Cina probabil va fi mancare de fasole verde cu piept de pui si marar.

Felicitari Anca, Vivela ati inceput foarte bine.

Anne Mary, si tie felicitari, important e si ce facem in timpul sapt.

O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

deci azi, zi de cantarire si raportare... m-a urcat acum pe cantar, cica 58,400, deci cu 600 g mai putin decat joi - prima zi de cand ma straduiesc sa mananc monti.

dar e greu, dom'le, ca am in jur numai mancatori de covrigi calzi si mancare ne-monti. si in we asta am fost la munte cu trupa, cred ca am mai calcat si pe alaturi cate putin, dar nu prea grav. sper sa depasesc bariera psihologica - aia care imi face o foame de lup numai la gandul ca am un regim de tinut. zau, mi-a fost foame non-stop, chiar daca am mancat la cele 3 mese principale din destul. m-am straduit ca gustarile sa fie cate un fruct (nu prea aveam altceva la mine). si am mai ciugulit cate o painica de tarate, cred ca nu e tocmai indicata ca gustare. dar decat sa ma infig in covrigi, tot e bine.

Anca (babyangel), felicitari .

rulourile alea cu vinete mi-au facut rau cu ochiul , drept pentru care amo vanata taiata pe gril. o s-o umnplu cu niste telemea cu marar, n-am nuci in casa. si asta o sa-mi fie pranzul.

micul dejun a fost cu branza si oua fierte + ceai de plante.

asta e a 3-a zi de cand nu mai beau cafea .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput