Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina
Sa ne traiesti 100 de ani fara reparatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alina. Sa ne traiesti 100 de ani fara reparatii.
Si eu m-am gandit azi la Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Alina! Sa ne traiesti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Buna dimineata!

Ma scuzati ca dau buzna peste voi, as avea nevoie de niste informatii si poate sunteti in masura sa ma ajutati. Stiti sa imi recomandati in Arad (sau imprejurimi, da' nu ff departe de drumul principal) un hotel, pensiune, cazare ceva pt. o noapte? Conditii decente, curat, preturi normale (nu hotel 4 stele). Vom fi in tranzit pe-acolo, cu copil de 3 ani, deci trebuie sa ne oprim pt. o noapte. E vorba de trasul Ro-It, deci la intoarcere. Mi-ar fi de ajutor o adresa, nr. tel., explicatii mai detaliate.

Sper ca ma puteti ajuta. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Abramburiko, eu stau chiar la drumul principal inainte de Arad, in Mandruloc. E motel Ioanis chiar la iesirea din sat catre Arad, e foarte frumos, curat, conditii super faine, pot sa-ti dau nr. sa faci rezervare. Am sunat acum si e 140 lei camera dubla cu mic dejun inclus. Sigur sunt si altele, dar eu asta il stiu bine.
Gagici, am 30 kile de fructozaaaaaa!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos de urari!

cristina sunt cu pumnii stransi pt tine,pentru voi.Doamne ajuta la vesti bune.
moni???
clau naspa treaba cu masina...
flavia cat stai in concediu?eu intru din 16.
diana mama ce super stai la capitolul kg,oauu!bravo!
eu am tinut o cura de detoxifiere de 3 zile si am mai dat 3 kg jos ca o luasem iar pe ulei,69 am avut...acum sa vad cum ma mentin...mai vine si concediul....
in rest nimic,mai batrana cu un an....

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Abramburiko, eu stau chiar la drumul principal inainte de Arad, in Mandruloc. E motel Ioanis chiar la iesirea din sat catre Arad, e foarte frumos, curat, conditii super faine, pot sa-ti dau nr. sa faci rezervare. Am sunat acum si e 140 lei camera dubla cu mic dejun inclus. Sigur sunt si altele, dar eu asta il stiu bine.
Gagici, am 30 kile de fructozaaaaaa!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Multumesc frumos pt. raspuns . Cu siguranta am trecut pe langa motelul asta, imi suna tare cunoscut si numele si localitatea. M-am uitat pe net un pic despre el si pare ceea ce am vrea. Merci inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cu mare placere!

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara,

Intru sa va spun ca timp de 2 saptamani voi intra mai rar, plecam pe ici pe colo. Daca vom fi in Arad si mergem la strand aici va scriu ca poate mai vine careva.

Sunt mai mult decat obosita, acum am ajuns acasa, la 9 siceva am plecat de la lucru asa ca am mare nevoie de concediul asta.

Cristina si Moni sa stiti ca ma gandesc la voi mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am pus cateva poze, aici: http://family.webshots.com/album/578164999kznGjB
Apare si Timi cu noua freza.

Mergi la inceput