Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, fii curajoasa pe maine! Suntem alaturi de tine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

CristinaR, Doamne ajuta!
Iti tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, Doamne ajuta sa fie bine!
Suntem alaturi de tine!
Asteptam vesti bune!

Flavia, HB zici? ioiiiiii ce celulita au domn'soarele astea de 20 ani, noi suntem LUX...asa ca lasa-maaaaaaa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

o apar si eu la niste ore...

Cristina iti tin pumnii maine!

Gabi, parca tu ma intrebai de kg, am 56,5, in ultimul timp am cam batut pasul pe loc. Mai vreo 2 kg si sunt perfecta, oricum ma incap toate hainele, doar 2 pantaloni stramti rau nu stau ok pe mine desi ii pot incheia imi scot suncile rau pe afara.

Imi tot zice lumea ca intineresc, daca mai fac vreun prunc cred ca direct bebelus devin si eu.

Ildi, am facut poze la freza lui Timi mai timp sa le pun pe net sa-mi gasesc...

Este magazin outlet Melania in Ortisoara la iesirea spre Timisoara, am fost azi pe acolo dar abia de sambata incolo e deschis publicului.

No v-am salutat din mers (iar ma cearta Miha ca-s prea tehnica...)

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, ne gandim la tine si asteptam vesti de la Adi. Doamne ajuta!

Da Clau, ai dreptate, suntem The Best .

Mama ce am dormit azi noapte, tun.

Diana, daca mergi la Ortisoara sa ne zici si noua preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Saluti

Am citit aseara ,dar mi-a fost lene sa mai butonez ,Cristina esti in gandurile mele , sa se termine totul cu bine.
Flavia sunt biciclete si in magazine si pe obor ,nu cunosc marci de bici ,eu i-am luat la David anul trecut una din Jegson ,dar e marfa de jeg-son , nu s-a rup ,n-are nimic ,dar a ruginit zici ca-i de-o 100 ani ,alea ce le are tati prin curte pegasurile lui din tinerete arata mai bine. Eu sigur numai iau de acolo alta ,ca la anul si lui ii trebuie , ca asta o sa fie mica. Asta o infrumusetam noi cumva pt Ivett ca pe ulitele Gaiului e buna .
Diana astept poza ,oricand o sa ai timp . Am uiat sa-ti zic de pozele din concurs ,sunt superbe ,sti si tu ,trebuie sa castigi cu ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau masina te cam goleste de banuti ,mai ales ca a ta nu-i deja tanaruta ,e normal sa apara cate o hiba , dar sa apara tot asa pe rand zic eu ,ca altfel e mai rau .
Gabi a aparut un serial nou ,nu stiu daca e genul care sa-ti placa Pillars of earth , e tare .

Merg sa mai fac cate ceva , dispar pt cateva zile ca maine mergem la Garda pana duminica ,ne refugiem in munti ,si ar trebui sa fac ceva bagaje .Aici mai exact am rezervat http://www.onelia.ro/index.php/imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani X-ray!
Alina, sa ne traiesti multi ani si sa fii fericita alaturi de familia ta draga.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Alina!!! Sa traiesti sanatoasa alaturi de cei dragi!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina
Sa fii fericita, iubita si in primul rand sanatoasa

Oare cum o fi Cristina? azi m-am gandit mult la ea!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput