Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, Doamne ajuta sa treci cu bine peste interventie! Ii bine ca scoate si tumora cand iti face biopsia ca sa nu-ti mai faca inca o operatie apoi.
Ma gandesc la tine. Il asteptam pe Adi cu detalii si vesti bune!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Tot io!
CristinaR, ai mai facut consult ginecologic si la interne? Parca ai vrut sa faci...

Cristinacsa, mi-a zis si Calin de ceva cod galben pt. radiatii solare. Eu n-am stat la soare deloc vara asta, n-am avut cand...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, Doamne ajuta!
5000 de euro operatia? Tu vorbesti serios?

Vai Flavia, am fost azi prin oras si am uitat de tine...offff ca asa as fi vrut sa te vad, sa rad putin de tine

Ce va ziceam, ca mi-am facut masina? NUUUUUUUUUU!!! Maine iar ma duc in service cu ea...draq stie ce bate, da bate rau de tot...fusei azi sa o vada si mi=-a spus ca maine la 9 sa fiu in service cu ea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Heiiiiiiiii, dormiti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Clau, multam pt. cafeluta, chiar o savurez.
Imi pare rau ca ai probleme cu masina.

Mergi la inceput

Asta e, mmasina costa

Da nu pricep ce e cu linistea asta?!

Oare Moni o fi primit rezultatul?

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Bai da ce liniste pe aici .

Eu sunt mai mult decat obosita, pe ultima suta de metri sa las totul in regula pe cand plec in concediu. Maine si poimaine is singura la birou ca nu vine colega mea, asa ca sper sa reusesc sa-mi fac toate treburile.

Azi voi fi din nou in fata la Ziridava, incepand cu orele 17:00, va astept prin zona daca aveti chef de o plimbare. Cred ca stam pana pe la 8-9 seara, inca nu stiu exact, dar ora 8 sigur ne prinde acolo. Macar nu e asa cald.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Salutare,

Azi voi fi din nou in fata la Ziridava, incepand cu orele 17:00, va astept prin zona daca aveti chef de o plimbare. Cred ca stam pana pe la 8-9 seara, inca nu stiu exact, dar ora 8 sigur ne prinde acolo. Macar nu e asa cald.

in fustita mini, nu?

da chiar asa, ce e cu linistea asta?

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, io pe laanga fetele alea de 20 de ani is batrana rau si nu ma bag io la fusta mini . Am fost si ieri si azi in blugi albi si maieu roz inscriptionat.

Daca tot m-am plans zilele trecute ca Bogdi nu vrea nicicum cu bicicletaa cu pedale azi cand am vorbit cu mami mi-a zis ca Bogdi a inceput sa circule cu bicicleta Lisei si ca se cearta pentru ea, asaa ca de ziua lui musai sa-i iau o bicicleta. Ce-mi recomandati? As vrea ceva sa mearga pana pe la 6 ani, nu sa o schimb la anu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina ma rog pentru tine si iti tin pumnii pentru ziua de miine. Doamne ajuta sa fie totul ok si sa nu iasa mai rau biopsia. Asteptam vesti.

Mergi la inceput