Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ne-am intors. A fost SUUUPER. Sunt profund recunoscatoare pentru astea 4 zile de fericire.
Pur si simplu este bestial strandul din Moneasa si casutele la care am stat concureaza cu oricare pe lumea asta. Curatenie exemplara, n-ai voie nici sa fumezi pe iarba, ci doar in locuri amenajate,apa la bazinele mici schimbata zilnic iar la ala mare la 2 zile, iarba intretinuta si de un verde, padurea care pare ca te inghite. Intr-un cuvant ne-am indragostit de locul asta.

N-am apucat sa citesc din urma , ca-s rupta. Nu stiu de ce dar seara pic ca musca in vin ca laptele mie nu-mi place.

Diana am vazut pozele voastre. Ce tare e batman-u! Si pozele si copii sunt de-a dreptul superbe.

Revin dimineata la cafea

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Am pus cateva poze, aici: http://family.webshots.com/album/578164999kznGjB
Apare si Timi cu noua freza.

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Ce copilasi dragalasi ai! Ce sod imi e sa o vad pe Teo cu falcute Ii sta bine Timeei cu freza cea noua, ii scoate ochisorii in evidenta!
Apropo, Vlad s-a mai obisnuit cu ideea ca acum are 2 surori?

Flavia, concediu placut!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, bine ati revenit!
Vara trecuta mi-au facut si mie cu ochiul casutele de pe strandul din Moneasa. Pacat ca apa ii rece, cel putin mie mi s-a parut foarte rece.
Ceva poze??

Flavia, de luni si eu sunt in concediu 3 saptamani. Nu stiu exact cand plecam... Mergem la Valea Draganului, la cabana prietenilor nostri din Oradea (unde am mai fost in ultimii ani). Abia astept si eu sa ma relaxez, mai ales ca acolo nu avem nici semnal la telefon.

DianaR, tare dragalasi copilasii! E simpatica Timeea asa tunsulica!

Clau, ti-au reparat masina?

Abramburika, vad ca ti-a recomandat Ada ceva hotel. Eu nu stiu conditii, preturi mai bune, doar daca caut si eu pe net, nu stiu ceva concret.

Oare Moni cand vine de la mare?
Abia astept si eu sa aflu vesti de la CristinaR.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

"Imnul crizei" (poate l-ati vazut):

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Vai ce liniste pe-aici!

La multi ani Maria, printesa de gabibociort!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Gabi, ne-ai uitat, nu mai dai deloc pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani sarbatoritilor

Alina ce fain de tine ca iei concediu. Cat stati la Valea Draganului?

Clau tu nu voiai sa pleci undeva? La Bihor parca?

X ray unde mergeti in concediu?

Flavia gata esti libera si fara griji?

Gabi voi ce mai faceti?

Susu e cu otita iar Vic mi-a facut febra azi noapte si azi dimineata.
Cand am venit de la biserica am intrat prin piata sa luam lubenita si m-am ales cu afine pentru gem. Asa ca o astept pe Ada sa-mi aduca fructoza.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Miha, eu la Bihor am mers doar ptr cateva ore, pentru ca a fost parastasul de 6 luni a bunicii, ca altfel nu prea mai am la cine merge...din pacate!

Si eu sunt in concediu saptamana asta dar ptr ca am ceva de rezolvat pe aci am decis sa nu mai merg la vara mea ...n-am cum, nici sa ma tai in bucatele

Nici o veste de la Adi, sotul Cristinei?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hello,

Am venit acuma seara de la Caprioara si maine seara plecam la Cluj. M-am relaxat cat am putut la Caprioara, am pescuit, am stat la plaja, ne-am balacit in piscina si am ras mult. A fost foarte fain.

Nicio veste de la Cristina si Moni?

Ma pun la despachetat si maine la impachetat.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mesaj de la Cristina Rubi primit accuma dimineata:

"Salutare. Am facut operatia joi, sunt inca internata la Szeged, pe sfarsitul saptamanii voi fi acasa. Astept rezultatul biopsiei. Din rezultatele examenului bacteriologic dr suspecteaza tbc. Va pup pe toate, va scriu in weekend."

Mergi la inceput

Salutare!
Vin si eu la o cafeluta.

Miha, plecam maine sau poimaine si nu stiu exact cat stam la Valea Draganului, cel putin o saptamana, eu am 3 saptamani concediu.

Ada, mersi pt. fructoza, am recuperat-o aseara de la Miha.

Flavia, cat stati la Cluj? Concediu placut!

CristinaR, ne gandim la tine si te asteptam cu vesti bune! Multa sanatate!

Oare Moni cand vine de la mare?

Acum plec la lucru sa termin inchiderea si sa pregatesc raportarea pentru Casa.

Mergi la inceput