Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, dupa cum ti-am zis si la tel mergem si maine si tot acolo! Ne vedem!

Cristina, cum sa ne plictisesti? e normal sa ne spui,e normal sa te descarci si vb Flaviei, chiar daca nu scriem tot timpu, ne gandim la voi, la tine si la Moni!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare de la Alba!
Cristina, eu ma supar pe tine daca nu ne scrii de tine cat mai des. Sper si eu sa fi nimerit macar una din trei incercari si sa fie rezultatul ok.
Fetele...dat fiind ca stau toata saptamana la Alba sa-mi spuneti care cata fructoza vreti...ca sa stiu cel tarziu marti ca doar pana miercuri merge cumnata la job. Deci: sariti cu kilele ca vin cu portbagajul full de fructoza! Maine va spun si pretul exact.
Pup all.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, relaxare placuta la Alba.

Eu acum am ajuns acasa, am fost pe strand, m-am intalnit cu Gabi, Clau si Alina33, cu copii din dotare. A fost fain, cand a plouat ne-am refugiat sub niste umbrele si apoi ne-am intors la bazine. Ma bucur ca am putut iesi la strand.

Mergi la inceput

chiar a fost fain pe strand! Si noi am ajuns pe la 9 fara ceva Pe la 7 am plecat de la bazine, dupa care am mai plimbat pruncii pe strand

Ada, concediu placut!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morodac spune:

Ada, esti in concediu?
Eu vreau 3 kg de fructoza, daca se poate...

CristinaR, nu se supara nimeni si nici nu ne plictisesti. Chiar te rog sa ne scrii, cum te mai simti, de rezultate, investigatii...ce vrei tu. Ne mai dam si noi cu parerea...

Ce fain ca v-ati intalnit pe strand!

O intrebare de 1000 de puncte:
V-ati gandit vreodata sa emigrati?

Edit:
Alina sunt, dar s-a logat Calin azi sa voteze pozele Dianei si n-am stiut ca a ramas logat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui morodac

O intrebare de 1000 de puncte:
V-ati gandit vreodata sa emigrati?

calin morostes

Edit:
Alina sunt, dar s-a logat Calin azi sa voteze pozele Dianei si n-am stiut ca a ramas logat.

NUUUUUUUUUU!!!!!!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Nu aveti somn???

Alina, cred ca toata lumea s-a gandit mai in gluma, mai inserios, macar o data in viata la asta.

Imi dadu Gabi de lucru ... am vorbit de unghii azi si amu m-am pus sa dau cu lac peste acril .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Cristina, nu ne plictisesti deloc;trebuie sa primesti vesti bune si la a doua biopsie!Tinem pumnii!
Eu la strand am fost doar vineri, singura cu amandoi piticii care au fost foarte , foarte cuminti , si au stat la umbra pana cand le-am zis eu ca au voie in apa ca am ajuns cam devreme, pe la ora 2.
Miha distractie placuta la Moneasa, si la nunta si spor la construit,sa terminati cat mai repede!
Ada si eu as vrea 4 kg de fructoza, daca se poate!
Alina , mie mi-a trecut prin cap sa emigram!
In ce tara a-ti emigra, daca v-ati satura de Romania?

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Haideti la o .

Niko, ai mai slabit? Mai alergi? Eu as pleca in Austria de exemplu. Mi-a placut cat de civilizati is oamenii de acolo.

Gabi, cum a fost la alergat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Diana, unde a avut loc interventia, la spital sau la cabinetul lui Solovan?

noi saptamana trecuta am aflat ca dupa 'n' eco-uri, cumnata'mea e suspecta de tumora renala. in 2 zile face RMN si aflam exact ce-i acolo. nu stiu ce se intampla, aud tot mai des de asa ceva :(
Cristina, desi va stiu doar pe unele dintre voi si eu urmaresc cu interes care-i situatia ta si a Monicai
multa sanatate si vesti bune sa ai

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput