Aradence DC - (147)
Raspunsuri - Pagina 3
maria_rubi spune:
Neata fetele. Din pacate rezultatul biopsiei nu corespunde imaginilor CT si RMN, nu s-a biopsiat de unde trebuia. M-am bucurat prea repede. O sa fie nevoie de alta biopsie si mi se confirma inca o data ca medicii nu sunt prea optimisti in ceea ce ma priveste (vestile bune nu le-au fost pe plac).
Un weekend frumos va doresc!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
diana11 spune:
Multumesc de cafea, Flavia.
Ah ce ma doare un umar!Ieri am facut curat, ca dam cu var, nu m-am omorat prea tare, am spalat faianta si niste dulapuri si dupa ce am terminat m-a luat o durere de umar de nu am dormit toata noaptea. Nu ma doare osul, nici muschiul, nu stiu ce ma doare, dar e groaznic.
Si Alexandra merge pe bicicleta cu doua roti dar vad ca Timi e mai mica cu un an si ceva iar Ale abia anul acesta a invatat.Felicitari.
I-am schimbat pansamentul de pe "operatie" si am vazut ca e cusuta cu 2 fire, negre.Intr-o saptamana scapam si de fire si sper ca rezultatul analizei sa fie ok.
Cristina tin pumnii !
Miha odihna placuta va doresc!Ce fata inteleapta ai! Cunosc si eu pe cineva ce are de inchiriat o vila la Moneasa. Vila Florilor se numeste, totul nou zicea ca e. 35 lei pe zi era cand am vorbit eu cu el prin luna mai.Daca va intereseaza dau carte de vizita, eu nu am fost
of, of umarul meu
alinamoro spune:
CristinaR, medicii sunt siguri ca nu s-a facut biopsie unde trebuie? Pai cum asa? Vad ca in ultimul timp nici Szegedul nu-i mai "special" decat RO.
DianaR, pune o poza sa vedem freza lui Timi. Felicitari ca merge asa bine pe bicicleta!
Flavia, mersi de cafea!
Fug la treburi...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Cristina, nu stiu ce sa zic, sper totusi sa fi fost facuta biopsia de unde trebuia. Cand iti face alta?
Diana, cum inchiriaza prietenii tai, toata vila sau pe camere??? Ma intereseaza detalii, as vrea sa ii trimit pe ai mei cu copii cateva zile daca as putea si la Moneasa e aproape si ar merge cu masina.
Si 35 lei e de persoana pe noapte sau cum? Detalii te rog daca ai.
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Asa si cel mai important m-am intalnit cu Clau astazi. Ne-am uitat vreo 2 minute una la alta pana ne-am convins ca suntem cine suntem. Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2 Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
Io sincer nu m-as fi prins ca esti tu, ma asteptam sa te vad cu 3 copilasi dupa tine nu doar cu Teo , poate de aia nu am realizat ca esti chiar tu Oricum esti foarte schimbata, intineresti ...si esti slabaaaaaaaaa
dupa ce ne-am despartit m-am intalnit cu Carmen si trupa in Billa...o asteptam pe soacra mea sa iasa ...apoi v-am vazut pe voi iesind din Billa
Cristina hai ca sigur diagnosticul va fi unul bun
Vine careva la strand? imediat ma duc si ne "plantam" pe langa bazinu mic
Claudia si Raul-Andrei
http://www.gheorghe-filipciuc.ro/
Mariaa spune:
noi am avut o saptamana foarte incalcita, cu bune si rele.
am venit numai sa va urez un wk fain, sa nu dispar asa brusc ca si magarul in ceata dupa ce am dat buzna la voi si sa va urez multa sanatate tuturor
- mami, vrei sa te fac fericire?!
maria_rubi spune:
Miha, distractie placuta!
Noi asta seara trimitem fetele la Slatina. Sa stea acolo la aer curat, cu bunicii, nu in stresul de aici, inchise in bloc.
Nu mai e raie pe strand? :)
Diana, sub control CT mi-a facut, cica a prelevat din (sau de langa) coasta, vertebre si plaman...asa scrie acolo. Avand in vedere ca tumora din care s-a facut biopsia e de 2cm/4cm, tare greu imi vine a crede ca, din cele 3 probe, nu a nimerit nici macar una. Dar nah...vedem luni. Pana una alta am vorbit cu un dr. roman din Germania si m-a chemat la el la clinica pt diagnostic si biopsie, deci mai am o alternativa.
Simt ca va plictisesc deja cu subiectul meu...sorry, nu ma pot abtine, sunt disperata!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
flavia ramona spune:
Cristina, nu cred ca plictisesti pe nimeni cu problema ta, din contra, chiar daca nu scriem non-stop despre asta is convinsa ca si fetele, ca si mine, ne gandim mereu si la tine si la Moni. Eu cel putin ma gandesc mereu la voi.
Cu cine merg fetele?
Clau, daca as fi citit mai repede m-as fi dus, dar amu e tarziu, maine mai mergeti??? Daca da ne vedem acolo ca si noi mergem, ca de obicei in zona unde am stat si data trecuta.
Diana, zi-ne ce faci de intineresti? Si noi vrem .
gabitzica spune:
Cristina imi pare rau ca totusi, nu a fost concludent rezultatul biopsiei.Sper din tot sufletul sa iasa tot asa, daca nu mai bne.
Am fost si noi la strand azi. M-am intalnit cu Clau si alina33.
Flavia a zis Clau ca tu nu vi azi la strand... Eu am cam inghetat de fig azi. Si Tudor a fost tare zgribulit de dimineata.
DianaR cate kg ai? Ti-ai atins targetul? Mergeti undeva in concediu?
Miha distractie la nunta.
Diana11 spor la curatenie.