Aradence DC - (147)
Raspunsuri - Pagina 2
flavia ramona spune:
Miha, unde plecati??? Spor la facut bagaje si rezolvat treburi.
X-ray, trebe sa ne intalnim ca deja de cateva ori am avut impresia ca te vad pe tine in alte fete. Mi-e dor de tine .
Gabi, de ieri pana azi m-am gandit la ceva, nu vreau sa fiu nesimtita da io intreb ... daca cumpar vopsele de pictat pe fata oare are chef Cipri sa ii picteze pe copii la ziua lui Bogdi? Nu ma supar daca raspunsul e nu .
Editez ca am scris vechiul nick la Alina .
DianaR spune:
Cristina, da e o miniinterventie chirurgicala, in sala de operatie, preferabil in anestezie generala (una scurta). Asa vede de unde sa ia si poate lua si din mai multe zone ale leziunii sa nu scape nimic. . Nu stiu cum vor sa-ti faca tie la Szeged.
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
gabitzica spune:
Cristina ma bucur foarte tare de vestile bune. Sanatate multa iti doresc.
Citat: |
daca cumpar vopsele de pictat pe fata oare are chef Cipri sa ii picteze pe copii la ziua lui Bogdi? |
Daca te dai bine pe langa el, poate...
Miha voi unde plecati sapatamana viitoare??
flavia ramona spune:
Gabi, pai ma ajuti tu, imi spui ce bere ii place, chestii de-astea si incerc sa ma dau bine pe langa el .
Da oare vopsele de pictat pe fata unde gasesc?
Am luat o pastila de cap ca nu mai pot cu durerea asta de capatana.
Diana, Carmen ce mai face?
gabitzica spune:
Citat: |
imi spui ce bere ii place, |
Vopsele de fata eu am vazut la libraria Alexandria in Armonia, dar sigur mai gasesti si in alta parte.Poti sa o intrebi pe Miha de unde le-a luat ea la ziua lui Alex.
Somleac spune:
Gabi, Flavia noi mergem de luni pana vineri la Moneasa. Am rezolvat ceva ultra super ieftin , vom sta la casutele de pe strand. Altceva nu ne permitem, dar aveam nevoie maxima de un pic de odihna ca-s cu barbia in asfalt in ultima vreme din cauza oboselii. Eu am mai fost acolo acu doi ani cu Matia si Vic si m-am simtit super.
Cred ca pana la urma ne apucam de construit in continuare. Asa ca toti banii se duc in directia aia. Dar n-am nici un regret, cand vad fiecare caramida care se aseaza imi creste inima.
Flavia ti-l imprumut eu pe Matia. El stie cum sa-l combine pe Cipri. Cand il ia cu "Sipi" sunt sigura ca nu va rezista ( m-am invartit sa ma inviti si pe mine). Habar n-am unde se gasesc vopsele de fata, alea le-a primit Alex de la Cami. Cred ca gasesti si pe net.
Diana R mai zi ceva si de voi, esti prea tehnica in mesaje.
Duminica seara vine si Daria din tabara. Saraca e rupta, are febra musculara intr-una asa antrenamente grele fac. O iubesc de-a dreptul pe cumintea si inteleapta mea. Azi o parte dintre fete s-au dus la piscina la pranz cand era vremea de odihna. Scumpa de ea a refuzat ca nu-i sanatos soarele la orele alea.uffff
Na inchid si eu, ma indrept catre alte trebi, mai am ceva drumuri la banci si apoi catre casa.
Va doresc un wekend iubitor.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Salut
Cu scuzele de rigoare ca scriu doar despre mine, si sper sa nu va plictisesc, rezultatul final al biopsiei este urmatorul:
Ungurii spun asa:
Microscopic, in proba de tesut am vazut tesut adipos deteriorat, continand si celule gigant, infiltrat cu celule lobulare mononucleare. Nu am putut evidentia tumoare cu caracter epitelial ori de alta natura.
Din punct de vedere imunohistochimic, am detectat doar macrofagi, T limfocite, putine limfocite b, celule plasmatice. Nu s-a confirmat vreo activitate importanta de proliferare (Ki67). Reactia CK7 a dat un rezultat negativ. S-a putut evidentia cate o celula prezentand pozitivitate proteina S100.
Opinie: Corespunde paniculitei (inflamatia cronica granulomatoasa a tesutului adipos, fara fibroza importanta)
Diagnostic BNO: M7930 - Paniculita nespecificata.
Astept parerile voastre.
Va pup!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
CristinaR, nu prea stiu multe de paniculita asta (in afara de definitie ), o sa mai caut si eu pe net. Ma bucur tare mult ca nu-i ceva mai grav, nu-i malign...Doamne ajuta!
Pana la urma iti mai repeta biopsia?
Totusi, de unde provine paniculita asta? Din cauza ei ai asa dureri rebele de spate?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
DianaR spune:
No seara buna.
Flavia, Carmen e bine, doar ca Serban o innebuneste daca o vede la calculator asa ca nu se prea mai aproprie de el...
Miha, sorry ca mi-s asa tehnica, de obicei scriu in viteza, si incerc sa ma limitez la esential. Nici nu stiu ce sa spun sa fie interesant si ptr voi.
Cristina, nu-am idee chiar ce ar putea fi, dar avand in vedere la ce bau bau ne-am gandit cu toti e bine sa fie ce spun astia. Pana la urma din os ti-a luat biopsia? Din coasta sau din corpul vertebral? Ma gandesc ca ar putea fi tesutul osos din maduva osoasa (si coastele si vertebrele sunt oase late bogate in maduva) degenerat cumva inflamator. Mai sap si eu pe net.
No hai sa ma laud cu Timi. Merge asa de bine pe bicicleta (de 16 toli, fara roti ajutatoare) incat toata lumea intoarce capul dupa ea pe mal, ma mai si opresc oamenii sa ma intrebe cati ani are de merge asa bine pe bicicleta.
Asa si am tuns-o pe Timi (lui Carmen nu-i place freza) dar mi-a fost intens admirat talentul de frizerita de o gramada de lume deja.
Asa si cel mai important m-am intalnit cu Clau astazi. Ne-am uitat vreo 2 minute una la alta pana ne-am convins ca suntem cine suntem.
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
flavia ramona spune:
Neata,
Gaideti la o aburinda.
Cristina, daca e de bine ma bucur din suflet si sper sa se confirme si la urmatoarele teste asta.
Diana, sa fii mandra de Timi, Bogdi nici pe bicicleta cu roti ajutatoare nu vrea, nu-i place lui sa pedaleze, ii plac alea fara pedale.