Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mariaa, speram sa fie bun rezultatul RMN-ului pentru cumnata ta!
Alina m, si eu m-am gandit de multe ori sa emigrez, mi-ar placea mult Anglia, Spania (cred), SUA sau Canada. Samabata cand am venit la Alba m-am enervat iar rau de tot pentru ca traiesc in Ro. Lucreaza la drum pe la Simeria si erau coloane pe zeci de KM, dezorganizare totala!!!
Miha, concediu placut si voua!
Clau, Flavia .
Deci, pana acum Alina - 3 kg, Niko - 5 kg si Gabi - 5 kg. Pe Miha o sa o sun daca nu intra pe aici. E 9 lei kg cu tva cu tot.
Ma duc sa stau in gradina la soareeee...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cata dreptate ai Ada, vai de drumurile noastre si mai ales de masinile noastre.

Ce as sta si eu in curte la soareeee

Mergi la inceput

Maine sunt in fata la Ziri impartind pliante cine doreste sa ma vada . Asta ca sa stiti de ce nu scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia mai bine a-i imparti pe caldura asta sticle cu apa inscriptionate. Ce zici?

Citat:
O intrebare de 1000 de puncte:
V-ati gandit vreodata sa emigrati?
Nuuuu!
"Fie painea cat de rea, tot mai buna in tara mea!"
A fost tare fain si ieri si alaltaieri la strand. Copiii mei au fost tare fericiti, mai ales ieri ca a fost o surpriza, le-am spus in ultimul moment ca mergem. Le-a trecut oboseala instant cand au auzit unde mergem

Mergi la inceput

Gabi, is convinsa ca am avea mai mult succes. Sincer mi-e groaza sa stau in caldura ce o fi maine ...

Noi am fost la dentist azi si B are carii, cel putin 4 in maselute. Eu -lm tot verificat da nu le-am vazut ca nu is negre, is gauri mici in masele. Doctorita zice ca e greu sa i le faca la varsta asta, ca ii mic si nu poate colabora bine, ca daca mergem ii curata la o sedinta, apoi ii pune plomba la alta si tot asa. Eu m-am programat pe septembrie la un curatat si il duc si pe el atunci sa vedem daca putem incepe. Voi ce ziceti? Ati dus copii asa mici la dentist? Eu ma tem sa nu i se faca toti dintii negrii pana ajung sa ii cada si as si vrea sa se obisnuiasca cu mersul la dentist.
I-a placut in vizita si s-a urcat singur pe scaun, a deschis gura cand i-a facut controlul, dar nu stiu cum va fi la lucrat efectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Cristina sa stii ca nu ma plictisesti ca ne vorbesti despre tine. Sunt sigura ca toate fetele de aici te sustin si iti doresc numai bine. Mai stiu ca e foarte important sa te sustina cineva in astfel de situatii si o vorba buna face de multe ori mai mult decat un medicament minune.Deci capul sus si apeleaza cu incredere

Flavia eu iti dau datele de contact ale domnului de le Moneasa si vorbeste tu cu el sa stabiliti. Eu nu am fost acolo, asadar nu-ti pot spune cum e. Deci, Mateas Gratian, telefon 0740642277, 0727022024 Moneasa 167 A, Vila Florilor. El sta in Arad la adresa Strada Bolintineanu, nr. 17, tef. 0257/252335. Este profesor si am primit cartea lui de vizita la lucru si tot atunci mi-a spus de Moneasa si ce are acolo. Sper sa fie bine.
Eu nu am dus-o pe Ale la dentist, o controlez eu si poate nu vad nici eu cariile.

Mariaa, interventia a avut loc la Solovan la cabinet.

Eu m-am gandit sa emigrez si tare ma ia un dor de duca cand vad cum se duce de rapa tara asta. Mi-ar placea Italia.Au niste drumuri grozave. Noi nu vom fi niciodata la nivelul lor

Ada si eu vreau fructoza.3kg

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No, am inteles, nu vrea nimeni sa emigreze.
Ei, nici eu nu m-am gandit niciodata, chiar eram impotriva, dar acum mi s-a pus un "cui".

Ada, eu n-as vrea SUA sau Canada, ceva mai pe-aproape. Imi place si mie Austria, Belgia... In Anglia nu ca ploua mult.

Mariaa, sper sa ne dai vesti bune despre cumnata ta.

Flavia, eu am dus-o pe Ade la dentist. A zis ca-i ok, a curatat un pic cu "albinuta" si a facut-o cu ceva gel. A stat tare cumintica, nici nu s-a miscat. N-am fost prea multumita si vreau sa o duc la alt dr. La dintii din fata mi se pare mie ca-i o mica carie, dr.-ita zice ca nu-i. Cu Dragos am fost la alta dr. si am fost multumita, dar are niste tarifeeeee, acum chiar nu mi le permit.

Niko, eu nu pot spune ca m-am saturat de RO, dar cum toate merg asa "bine" in ultimul timp...sistemul sanitar (vorbesc de asta ca-s in aceeasi breasla). Uite ce "harababura" cu spitalul municipal...
Chiar azi ma uitam ca am fost pe-acolo, ce diferenta intre municipal si judetean! Ce curatenie incepand din curte, ambulator, la radiologie (renovat frumos si f curat), saloane...Si astia vor sa-l desfiinteze.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Uite aici Vila florilor. Am stat acum 3 ani vizavi de ea. Nu stiu cat e de renovata atunci nu era, si nici anul trecut nu era renovata ca a fost un coleg... Ii stiu si pe proprietari, suntem ceva neamuri, dar nu tinem legatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Vad ca v-ati distrat in we cu o balaceala la strand,super. Eu recunosc ca n-am vazut strandul de ceva vreme ,adica bazinele ,nici acum de cand sunt infrumusetate ,tot imi propun sa ajung dar vad ca-i prea departe si ajung mereu in alte directii. Am zis ca anul asta macar odata tot mergem dar inca n-am ajuns ,poate poate mai avem oleaca timp,daca nu la anul cand o fi si apa calda ,ca mie daca ii rece apa oricat de cald ar fi afara tot frig imi e.
Eu sunt curioasa de numa de strandul de la Szeged ,cand vad atatea topogane deja ma simt in apa , dar la prunci nu le-am mai facut pasapoarte ca m-am ofticat (pe pretul lor) si doar pt strand nu le-am facut ,ca in alte destinatii oricum nu merg cu ei pana numai cresc , pt ei e indiferent ce mare e ca-i a noastra sau a altora si sa merg doar eu nu ma lasa constiinta .
Noi ieri am tras o fuga pana la Moneasa sa mancam niste clatite si-am ajuns acasa pe la 20 ,epuizati bineinteles .Cand am ajuns a tras o rafala de ploaie ,apoi s-a oprit si a fost soare si frumos . Partea proata a excursiei a fost chiar inainte de plecare cand Ivett a facut pe acrobata de pe un topogan inalt ,moama n-ati vazut asa acrobatie ,mie mi-a sta inima in loc ,mai sa nu lesin . N-am vazut faza chiar de la-nceput doar cand a ajuns cam la jumatea topoganului s-a rostogalot peste cap in panta ,apoi inca un rostogol si am prins-o cumva jos in aer. Eu eram terminata ,dar la fel de repede m-am linistit ,cand m auzit-o urland la mine in brate,de fapt ea urla s-o pun jos sa merga la topo,nici n-a sesizat ,ba chiar i-a palcut. E mortala rau , asa se indoaie si acasa ca uneori ma mir ca nu se desira ,cat e de grasulica ,e ca o guma .

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cristina sper si eu ca rezultatul sa fie unul bun si cum ti-au spus si fetele ,oricand asteptam vesti de la tine si nu ne plictisesti deloc ,ba din contra .
Diana felicitari lui Timi ce curajoasa e ,David inca nu vrea sa renunte la rotile ajutatoare ,in schimb mai nou ma zapaceste la cap sa-i iau role ,cu alea cum s-o descurca . Pune si tu o poza cu freza sa vezi ce nota iti dam ca la croit cusut esti tare .
Flavia distractie maine la impartit pliante ,mai degraba zic astia ploaie decat canicula . Cand intri in concediu?
Clau ti-ai reparat masina ? Las ca macar a ta s-a stricat de la uzura ,noi cand am venit acasa pe la Orastie a iesit brusc din tufis un caine ,vulpe nu stim exact ce era ,doar ca avea ceva papica in gura si taman sub roata noastra a nimerit si de l-a lovitura ne-a facut fericiti ca ne-a spart rezervorul ala in ce se pune solutia de curatat parbriz si n-a costat unul nou decat 250 lei .Deci si cainii apar tocmai cand nu-i momentul . Cand mergi la Bh ?
Alina m vrei sa fugi de noi ? Eu una n-as emigra ,nu c-as fi multumita nici pe departe ,sincer chiar nu mi-a trecut never prin cap , sunt motive si pro si contra . Daca ar fi totusi sa aleg ,ceva gen Austria,Germania ,Elvetia , poate tarile Scandinave doar ca nu ma impac cu frigul , exclus tarile latine ca n-am facut nimic
Miha concediu placut .
Ada concediu fain si relaxant si tie.Drumurile noastre toate ....,poate te binedispune macar melodia.

Mergi la inceput