LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
adicatelea eu nu mai pot sa fac mistouri aici?? (nu ca as fi eu mistocara sefa, dar na, ma mai trasneste si pe mine...) mie mi s-ar parea ciudat...adik daca imi vine vreo glumita in timp ce vorbim de altele pe aici, ori ma abtin, ori ma duc dincolo, desi n-are nici o legatura cu ce se vorbeste acolo?? come on! atunci si ele cand vor sa vorbeasca ceva serios (ce au mai facut bebeii, ce mancare au mai facut, etc..), sa vina aici, ca asa ar fi corect, nu?
eu cred ca ruptura s-a produs, cine are timp sa intre in ambele locuri va intra, cine nu, va alege unul din cele doua subiecte, probabil....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Vezi Liliac asta e de fapt problema.....adica noi aici nu mai avem voie sa facem mistouri sau glumite, de ce??? Asta mi se pare absurd....nu se vrea sa se inteleaga ce zicem noi...ca au fost unele intinse prea mult, nu ca nu am mai vrea petreceri si distractie cum a fost pana acum....nu pot sa inteleg de ce se interpreteaza totul intr-o singura directie....nu imi pot inchipui decat ca gastile au fost facute....noi aici, restul dincolo....acolo distractie, aici liniste....de ce???
Mai fetelor care ati ramas aici sau care intra SI aici, nu vad de ce nu am putea glumi in continuare, nu vad de ce nu ne-am putea distra in continuare si nu vad de ce nu am rade printre randurile serioase....sa inteleg ca noi nu suntem in stare sa facem poante dragutze, sau cum?
Ma rog, iar ma ambalez si nu are rost. Imi vine sa zic ca nu mai am ce scrie aici, ca totul s-a dus pe apa sambetei, dar nu o voi face, si ma voi preface ca nu s-a intamplat nimic, voi continua ca pana acum...pentru mine subiectul este INCHIS.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Buna fetele,
Va rog eu frumos nu va mai ambalati atat. Eu una recunosc am scris doua vorbe si acolo pt ca nu sunt suparata pe fete dar nici nu le admir pt ce au facut. Dati-o incolo de treaba.
Eu din pacate nu sunt asa pontoasa si la cat de rar intru nu stiu daca ma lipesc sa fac glume dar pe bune ca rad daca e chef. Eu va iubesc oricum si sunt sigura ca nu se va intampla nimic rau aici. E adevarat ca vom fi mai putine numeric dar nu asta conteaza. Important e sa ne simtim bine, sa ne sprijinim la nevoie si sa apelam cu incredere una la alta atunci cand simtim ca am intrat in butoi. Apropo de asta Fraguta sper sa iesi repede din pasa mai rea.
Noi raportam treziri de nu le mai stiu numarul asa ca nimic nou sub soare.
Apropo de soare, tare as mai iesi si eu undeva dar criza asta ma omoara. Oare niste woo-doo(sau cum s-o scrie) nu merge?
Hai ca v-am pupat pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Selen cum mai e Ebru? A dormit peste zi sau tot o deranjeaza ceva?
Mandra mea a dormit nitel la pranz, dar din cand in cand gemea, sigur o doare ceva, si eu nu stiu exact ce.
Spuneti-mi voi, asa poate sa faca de la dinti??? Ca noi avem deja 4 dar pana acum nu s-a manifestat atat de urat si nu stiu ce sa cred.
monikus spune:
Raluk ai fost tare cu motivul ignorului. Uite nu m-am gandit ca ajunge mirosul pana aici. Oricum sa stiti ca ne-am balacit si suntem curatei.
alex25 spune:
Monikus draga de tine, dupa ultimele 2-3 nopti stau si ma gandesc cum ati rezistat voi cele mult mai incercate cu somnul decat mine. Eu deja sunt varza. Se zice ca DD iti da atat cat poti duce, si sa stiti ca e tare adevarat....eu sunt tare rea de somn: devin violenta, sunt nervoasa la culme, pur si simplu nu mai gandesc logic...si uite ca m-a crutat pana acum.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Selen cum mai e Ebru? A dormit peste zi sau tot o deranjeaza ceva? Mandra mea a dormit nitel la pranz, dar din cand in cand gemea, sigur o doare ceva, si eu nu stiu exact ce. Spuneti-mi voi, asa poate sa faca de la dinti??? Ca noi avem deja 4 dar pana acum nu s-a manifestat atat de urat si nu stiu ce sa cred. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex sa stii ca si al meu a facut mai urat noaptea trecuta. A dormit jum de ora afara pe la 12 si acum a adormit la 4 dar deja are doua treziri la activ. Si noi avem deja 4 dinti si se pare ca plesneste al 5-lea. Eu am observat totusi ca parca trage mai multe partzuri in ultima vreme. Nici nu stiu care ar fi motivul plansetelor lor. O fi si de la caldura, Dzeu mai stie. Sper doar sa revina la sentimente mai bune si copilasii astia.
alex25 spune:
MOnikus daca ma vedea cineva azi noapte cred ca lesina de ras. Intr-o prima faza mi-a fost frica sa nu revina boala peste care am trecut, ca exact asa a debutat. Am pus mana cu teama sa vad daca are febra...era rece. Am zis pfiiuuuu, bine ca nu e asta. Dupa care simt un miros ciudat si imi trece prin minte ca iar face diaree, era sa lesin de spaima pana m-am uitat in pampersul ei si nu aera nimic. Zic buuun, hai sa trec peste paranoia si sa vad daca pot face ceva. Era immbracata intr-un body cu maneca scurta si niste pantalonasi super subtiri. Ma uit la termometru - 26 grade....zic ca i-o fi cald si ii dau pantalonasii jos. Peste juma'de ora iar se trezeste. Pun mana pe picioarele ei si era bocna, ii dau sosete si o culc la loc. Peste juma'' de ora iar se trezeste...tot rece, ii pun o patura peste ea ca zic ca i-o fi frig, iar o adorm, iar peste juma' de ora se trezeste....ii dau cu dentinox...iar o luam de la capat....ii dau ceai....iar de la capat....incerc cu lapte si refuza....ii dau suzeta si iar de la capat....noroc ca s-a facut dimineate.
Asta ca sa va distrati si voi cam ce activitate am avut eu azi noapte.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Monikus draga de tine, dupa ultimele 2-3 nopti stau si ma gandesc cum ati rezistat voi cele mult mai incercate cu somnul decat mine. Eu deja sunt varza. Se zice ca DD iti da atat cat poti duce, si sa stiti ca e tare adevarat....eu sunt tare rea de somn: devin violenta, sunt nervoasa la culme, pur si simplu nu mai gandesc logic...si uite ca m-a crutat pana acum. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex sa stii ca si eu mai am momente cand il pun in patut si il las sa urle pt ca simt ca as da cu el de pamant. Sigur se vor gasi care sa ma judece dar efectiv nu mai pot. Ma rog insa la Dzeu sa mai lipim si noi cateva ore pt ca e groaznic. Totusi, probabil ca ai dreptate, Dzeu ne da cat putem duce. Eu simt ca nu mai pot duce multe, deci ar face bine sa ma asculte si sa-l mai cuminteasca un pic.
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Alex sa stii ca si eu mai am momente cand il pun in patut si il las sa urle pt ca simt ca as da cu el de pamant. Sigur se vor gasi care sa ma judece dar efectiv nu mai pot. Ma rog insa la Dzeu sa mai lipim si noi cateva ore pt ca e groaznic. Totusi, probabil ca ai dreptate, Dzeu ne da cat putem duce. Eu simt ca nu mai pot duce multe, deci ar face bine sa ma asculte si sa-l mai cuminteasca un pic. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Eu una zic ca este inevitabil sa ai si astfel de reactii si de sentimente, si nu are de ce sa te judece nimeni. eu te inteleg perfect....la mine nu faza zu somnul sau urlatul a pus capac ci refuzul laptelui. Si eu ma rog in fiecare zi sa trecem peste.