LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
am citit .....
voiam sa o pe Alex...ca mi-e tare draga....
...voiam sa o felicit pe Danangie...pentru ca are curaj sa fie soacra de 3 nurori.....
Eu plec in concediu...sper ca atunci cand ma intorc..sa vad ca ati revenit toate la sentimente mai bune!!!!
si va multumesc din inima pentru urarile de 9 luni la adresa lui Flavius... si eu doresc tuturor copiilor din lumea asta tot ce este mai bun!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Mai, interminabile sau nu, pentru ca mi-a pasat nu ma pot abtine. Si nu mi se pare ca sunt rautacioasa deloc, pentru ca poate nu vrei sa recunosti, dar sa nu imi spui tu mie ca nu se bucura pentru succesul avut dincolo si discutiile de aici...nu ma vei putea convinge. Cat despre statul social sau mai stiu eu ce, ai mare dreptate, nu la aia ma refeream exact. Adica nu stiu unde lucreaza nu stiu cine sau ce averi si scoli are, dar din context iti poti da seama, si cand diferenta e prea mare se ajunge la prapastie, inconstient sau nu. Asta vroiam sa zic. Si vorba ta, ca daca e sa spunem adevarul totul a aparut de la Lali si Uka, nici nu ma intereseaza situatia, dar nu se poate ca de la neintelegerile intre 2 persoane sa se ajunga sa se faca o ambitie si sa se imparta un grup unit in doua tabere...nu e corect, si nu e frumos. Cat despre intratul dincolo prima oara, nu a vrut nimen sa contorizeze asta, sa fim serioase, suntem oameni maturi....fiecare face ce vrea si nu e treaba mea fiecare unde scrie cand si de ce, dar eu am vrut sa subliniez exact ce am scris mai sus, ca si-au indeplinit scopul. Nu stiu daca se pricepe ceva din ce scriu, dar sper sa se inteleaga macar ca nu am nimic personal cu nimeni in continuare, desi s-a inamplat asta, dar nici nu mi se pare corect sa tac si sa inghit, ca doar suntem egale. Exact cum tu nu te superi pe mine, nici eu nu ma supar pe tine, si exact asta e ideea, chiar daca vedem lucrurile diferit si avem alte pareri tot nu ne suparam si ne certam....eu asta zic ca trebuia facut si la situatia creata, dar nu s-a vrut. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex esti o scumpa,asa de mult imi place cum ti-ai spus punctul de vedere,foarte frumos si echilibrat
Subscriu si eu,mai mult nici nu stiu ce sa mai spun..sper sa(si) revina fetele.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
La multe lunite Flavius!
Danangie felicitari!! Sarcina usoara si puiut sanatos iti doresc!
Asa,asa,maine ii sarbatorim pe Mimikosi
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
alex25 spune:
La multe lunitze fericite FILIP si FLAVIUS
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Buna fetelor,
imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru dar am avut o saptamana tare incarcata si obositoare.
Cu intarziere si cu mare drag vreau sa urez si eu
Iulika Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos si pe Brucu cumintel si de mare ajutor.
sarbatoritilor de azi si din ultima saptamana
Imi pare rau ca s-au iscat poliemici si discutii si unele fete au decis sa nu mai scrie. Eu sper sa se razgandeasca.
Nu stiu daca mai revin azi dar sper sa va dau vesti despre noi maine.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
carinablanca spune:
Danagie, felicitari mamica curajoasa!
Fragutza, sper sa revii cat de curand cu vesti bune despre voi.
Camy, concediu placut!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
alex25 spune:
Fragutza
raluk16 spune:
Doamne ajuta copilasului scump! Cand faceti subiect la umanitare, mai intri o data te rog sa pui link? (asta daca mai citesti) Daca nu, cautam noi la randunici.
Fetelor, imi place sa-mi dau cu parerea, dar nu-mi place in general sa-mi dau cu presupusul de ce gandeste o persoana. Dar daca-i la moda o fac si pe asta...
Cum v-am zis, eu in seara aia credeam ca se distreaza fetele. Si asa au mai crezut cateva pe aici. Adica eu chiar m-as fi distrat sa ma intrebe Hepi ce melodie a scos Salam ( era sa-l bolduiesc si pe asta, credeam ca e de-al nostru). Pentru ca Lali spusese ceva de manele, deci se lega, nu era o insulta. Na, n-are rost sa mai zic. Ca v-am zis ca eu m-am socat cand am vazut ca s-a suparat Lali.
DAR eu cred ca din cauza ca Lali a revenit la sentimente mai bune, s-ar fi aplanat conflictul DACA NU sarea toata lumea cu afirmatii de genul ca (citez din memorie) "prea multe bascalii si mistouri erau si pana acuma", "am vazut de multe ori ca s-a mers prea departe cu gluma", "n-am prea scris ca am vazut ca lumea nu mai spune chestii serioase", etc.
Deci s-a generalizat ca si cum nici pana acum, la fiecare "chef" din ala, cele care glumeau, si noi astea de pe langa ele care ne hlizeam (ca eu n-am destul simt al umorului sa scot perle, dar ma distram de numa), am fi incurcat spiritul mai serios al acestui topic.
Eu chiar nu am stiut pana zilele astea ca voua nu va placeau fazele alea, ca doar dimineata de multe ori veneati si va mirati ce chef a fost azi-noapte, dar no, ce-i drept ca nu stiu sigur daca era de admiratie mirarea sau nu...
Asa ca eu asa banuiesc, ca fetele s-au simtit prost cand au vazut cata lume a considerat ca ele prea vorbesc in bascalie, si ca exagereaza cu glumele. Si si-au deschis un subiect nou unde sa nu deranjeze atatea fete! Nu cred ca si-au deschis subiect nou din cauza lui Lali, ci pentru ca aici nu s-ar mai fi simtit in largul lor sa glumeasca.
Adica asa vad eu situatia, daca as fi fost eu cea vizata. Daca as fi facut o gluma si cineva n-ar fi gustat-o, ok, se racesc relatiile intre cele doua persoane. Dar daca sar mai multe persoane sa-mi spuna ca DE OBICEI eu fac prea multe misto-uri si ca nu e asta locul potrivit pentru asa ceva, da, recunosc ca nu m-as mai simti bine aici si m-as duce altundeva.
Eu ma bucur ca si-au facut subiect aici si ca il mai pot citi si eu. Ca daca isi faceau pe ceva forum privat, ma zgariam pe fata, si eu, si pun pariu ca multe de aici, sa stiu ca nu pot sa citesc si eu sa ma distrez de glumele lor.
In legatura cu partea sociala, nici eu nu pricep. Si chiar nu stiu ce masina are Moni, dar stiu ca sotul e injiner . In rest, nu mai tin minte...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
alex25 spune:
Raluk daca este cum spui tu, si nu te contrazic, nu era frumos si elegant, sa intri aici si sa spui, ca na, daca au deranjat glumele tale nu ti-ai dat seama si o sa faci subiect in alta parte ca sa continui glumele si aici sa ramana discutii serioase, ca sa nu mai fie nimeni deranjat....nu era altceva decat sa te duci asa, pe ascuns, sa spui ca iti faci bagajele si pleci....asta nu inteleg eu.
Adica ce era rau sa se faca subiectul ala de glume dar sa ramana sa discute si aici....eu trag concluzia ca e o ambitie, imi pare rau, dar pentru mine asa pare, pentru ca nu a fost facut totul pe fata.
liliac1 spune:
Doamne ajuta copilasul bolnavior si speram sa se faca o minune si sa poata sa i se faca transplant!
Ralukule parca ai vorbit cu cuvintele si gandurile mele
Eu zic ca n-are rost sa mai despicam iar firu'n 14. Trebuie sa se inteleaga odata pentru totdeauna ca nici Lali nu-i fata rea (Monic, te bat!!!) si nici Uka! Pur si simplu lasam subiectul asta curat, fara misto-uri ca sa nu deranjeze pe nimeni.
Hai, ca eu va
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri