LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

x_ggg 23 de treziri?!?!?!??! maica mea

legat de subiectul puricinic eu am patit-o cand stateam la mama. isi facusera cuib intre sipcile de la parchet. vai de soarta mea. eu fac si niste bube nasoaleeeeeee si nu suport sa ma manace motiv pentru care m-am scarpinat inclusiv cu lama de la cutit. am dat pe jos cu niste prafuri antipurici luate de la petshop. din pacate nu-mi amintesc cum se numeau. dupa ce au murit inamicii am aspirat si gata... daca e purice mare e de la caine. cei de pisisca sunt mici

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi!

Selenica si Alex eu nu cred ca piticii au luat ceva de la al meu, asa prin simpatie.
Acum, dupa ce eu am studiat problema, vi le zic pe alea usoare:
1. viseaza
2. repeta in somn ceea ce au invatat peste zi asa ca se foieste sau tipa sau plange
3. ies dintii

Selen

Eu stau si ma gandesc ca poate-i mai bine asa ca sunt unele fete care vin aici sa culeaga informatii pretioase si sunt nevoite sa se impiedice de pagini intregi de glumite sarate sau mai putin sarate pe care recunosc ca le-am plantat inclusiv eu.

Catalina Uof, nasol episod. Am mai patit-o si noi. Din pacate eu in afara de scos si spalat tot-tot nu stiu alte metode de combatere a criminalilor.
Si eu zilele trecute am descoperit niste chestii gandacioase in dulap. Am zis ca-i jucarie si m-am pacalit cu-n Aroxol de-ala de furnici si insecte. Ei, pana n-am scos eu punga cu punga si-am aruncat tot, am spalat farfurie cu farfurie si-am decontaminat zona a fost par la ceas. Si-o faceam la 12 noaptea
Deci, cam asta-i metoda mea: schimbat si curatat tot. Iar daca pleci din camera o perioada puricii nu traiesc...parca asa-mi explicase mie cineva.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

eu cred ca este pacat, mare pacat ce se intampla. am adormit tare greu azi noapte gandindu-ma la asta. alex are dreptate. asta e dezbinare. eu nu cred ca exista vreo istorie veche si nespusa intre protagoniste. e adevarat ca Lali este foarte sensibila si face eforturi foarte, foarte mari sa fie pe placul tuturor. DAR in cazul de fata eu cred ca isi face simtita diferenta de statut. social, profesional... you name it. si mai cred si am crezut toata viata mea ca majoritatea oamenilor care fac parte dintr-o anumita patura sociala tind sa ii excluda sau sa nu ii accepte pe ceilalti in grupul lor. chiar daca acest lucru se intampla constient sau la nivel subconstient. altfel nu se pot explica referirile la gusturi muzicale, vestimentare sau de alta natura. bineinteles ca exista si exceptii. dar sunt rarisime! Lali nu este nici macar urma de rautate in afirmatiile mele, te rog sa nu te superi in nici un fel. la fel si Uka si Hepilica (pentru ca sunt convinsa ca cititi).

eu am invatat ca trebuie respectat si directorul si portarul pentru ca roate e rotunda si nu se stie niciodata cand se inverseaza rolurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ioana nu vad de ce spui tu ca se fac diferente de statut. A venit vreo fata si i s-a cerut CV-ul ca sa stim unde o incadram?? I s-a spus cuiva sa nu asculte nu'sh ce muzica?? Eu zic ca am venit si-am pus chiar si manele pe ici pe colo. Recunosc ca unele chiar imi plac dar nu intra pe lista mea de prioritati. Ia sa vedem, ma excludeti si ma puneti la colt???
Ce, daca va zic ca ascult simfonica sau mai stiu eu ce altceva, cresc in ochii cuiva???
Eu zic ca sunt o gramada de fete care nu au studii inalte dar care sunt prietenele nostre forever. Eu si maine daca m-as intalni cu ele le-as strange puternic in brate!!! Apoi, sunt fete care-s cu cel putin 10 ani mai mici ca mine dar care mi-s dragi ca altceva. Unele au si 2 copii chiar. Eu le consider surorile mele mai mici.

Gata, m-am suparat, mi-am luat jucariile si ma duc sa-mi fac curatenie ca vine Doamna Soacra in vizita si trebuie sa corespunda totul, sa fie bec !

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ioana nu vad de ce spui tu ca se fac diferente de statut. A venit vreo fata si i s-a cerut CV-ul ca sa stim unde o incadram?? I s-a spus cuiva sa nu asculte nu'sh ce muzica?? Eu zic ca am venit si-am pus chiar si manele pe ici pe colo. Recunosc ca unele chiar imi plac dar nu intra pe lista mea de prioritati. Ia sa vedem, ma excludeti si ma puneti la colt???
Ce, daca va zic ca ascult simfonica sau mai stiu eu ce altceva, cresc in ochii cuiva???
Eu zic ca sunt o gramada de fete care nu au studii inalte dar care sunt prietenele nostre forever. Eu si maine daca m-as intalni cu ele le-as strange puternic in brate!!! Apoi, sunt fete care-s cu cel putin 10 ani mai mici ca mine dar care mi-s dragi ca altceva. Unele au si 2 copii chiar. Eu le consider surorile mele mai mici.

Gata, m-am suparat, mi-am luat jucariile si ma duc sa-mi fac curatenie ca vine Doamna Soacra in vizita si trebuie sa corespunda totul, sa fie bec !

D'ale Andrei

Vremuri

eu asa cred. nu e vorba de CV sau altceva. pur si simplu asa mi s-a parut mie fiind foarte atenta de-a lungul timpului, nu numai acuma, la diferite detalii. plus ca am spus si repet exista exceptii. tu esti una dintre ele.

hai spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Salutare dragelor
In primul rand si cu mii de scuze "LA MULTI ANI IULIKA",sa fi fericita,sa ai parte de tot ce e mai bun in lume,sa te bucuri de baietii tai si de samburica din burtica.Esti o persoana speciala si asa ai sa ramai
X_GGG imi pare rau de trezirile lui Rares,cred ca e foarte greu pentru tine sa nu te culci bine ca trebuie sa te trezesti,de ce nu incerci cu niste lapte praf completare sa vezi daca tot asa des se trezeste,daca ai incercat scz ca nu am fost atenta
IOANNA imi pare rau ca ai probleme cu pustani,eu sper sa nu se mai repete si sa nu trebuiasca sa iti iei acel aparat
LUTO am citit ca ai probleme cu maseaua,sper sa treaca
Imi spune si mie cineva ce s-a intamplat iarasi?!? nu am timp sa citesc doua capitole in urme ca vreau sa profit de faptul ca doarme Iri si sa-i fac o mancarica de spanac
Acum sa va spun despre drumul nostru care a fost mai ok decat ma asteptam,baiatul meu a fost super-super de treaba,s-a jucat prima jumatate de ora,apoi a dormit o ora si apoi iar joaca.Nici cand am fost cu mama nu afost asa cuminte si iar se adevereste faptul ca o simte pe mama foarte agitata si se agita si el.Ne-au ajutat la ambele aeroporturi,asa ca nu a fost deloc greu drumul.Chiar si in masina a fost un cuminte si nu a plans mai deloc sau doar vreo 5 minute.Aici e vremea cam nasoala,ieri era potop afara si dupa o ora a iesit soarele,am fost la cumparaturi si i-a luat sora-mea premergator ca sa pot eu sa ma descurc cu el in casa.Dupa ce-a plecat sora-mea la¨munca am facut curat in camera "amandoi",apoi el s-a culcat si eu am continuat in sufragerie si bucatarie.In prima noapte nu prea a dormit dar aseara de la 10 pana dimineata la 8:30 cu trezirile pentru laptic pe care si-l bea singur nu mai trebuie sa-i tin eu biberonul si apoi se culca linisti.Deci in concluzie pana acum e bine,sa speram ca o sa fie si de acum incolo
Sora-mea s-a bucurat enorm cand am sunat-o si i-am spus sa-si bea cafeaua si sa vina la zurich sa ne ia,nu-i venea sa creada si a zis ca pe drum ii venea sa planga de fericire.
Imi pare rau ca iar au fost divergente aici,nu stiu ce s-a intamplat dar eu una nu plec nicaieri caci cu voi am fost de la 4 luni insarcinata si pana acum si cu voi mi-am spus bucuriile si supararile asa ca reveniti-va fetelor si lasati supararile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza,

Stiu, io eram aia care am intrat direct dincolo sa dau buna ziua. Dar voi stiti ca eu sunt "mama odiseei" si nu pot sa va las.

Ioanna, sincer, imi pare rau ca gandesti asa. MIe chiar nu mi s-a parut ca s-ar fi pus problema asa. SI daca ma intrebi, habar nu am care din noi are si care nu "studii inalte" . Eu cred ca problema a fost de atitudine, de stilul mesajelor, de ceea ce au transmis ele. Aici a fost "deranjul". Si mesajele de gen :"din cauza ca faci tu glume nu mai intru eu pe forum". Daca s-ar fi spus, uite, gresesti, poate era altceva.
Parerea mea e ca nu are rost sa mai despicam firul in 4. Ce a fost a fost, dezbinarea s-a reusit si reuniunea nu cred ca se va mai intampla. Cum mi-a spus cineva tare drag mie: "s-a facut impartirea" si s-a vazut cine pe cine sufera si cine nu. Era de asteptat ca la un mom dat sa rabufneasca vulcanul. Oricum, cred ca am fost record la suportat unele pe celelalte.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata duamnelor,

ce bine e in vacanta...sau ma rog...licentiat....nu...nu voresc de mine, ca eu mi-am dat-o acum o suta de ani in urma...dar am suferit alaturi de Sergiu la fel de mult ca si la a mea. acum aiatul se joaca cu tatal si eu dau telefoane la redactii ca sa-mi termin si eu munca zilele astea. mai tarziu mergem la ikea sa cumparam poarta la copil ca m-a tampit cu bulileala pe langa scari, iar apoi...cine stie...program liber ales...nu-mi vine sa cred. imi vine sa-mi trag parul din cap de fericre, cum face fiu-meu cand papa tzitzi. bineinteles...mi-l slumg cu gentilete, ce credeti?

luci, mami esti ok???

ioanna eu cred ca aici e vorba si de altceva, nu de studii sau ne-studii...este vorba de "chimie"...adik nu poti fi prietenul cuiva daca persoana cealalta nu te vrea. asta cred ca e problema. oricat ne-am dori sa fim pe plac, nu putem mereu. si cred ....iar imi dau cu parerea....sa nu ma bateti...dar cred ca de aici pleaca buba. am patit-o si eu de-al lungul vietii si au patit-o si altii. la un moment dat trebuie sa te resemnezi ca cine nu te vrea, nu te vrea si gata. lumea e plina de oameni care-ti pot deveni prieteni. in acelasi timp eu am lipsit mult si nu am fost partasa la toate discutiile, deci imi dau si eu cu presupusul.

lili spor la trebi...eu cred ca i le pasez tatalui...ca prea a huzurit pe motiv de studii....ce atatea studii?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza,

Stiu, io eram aia care am intrat direct dincolo sa dau buna ziua. Dar voi stiti ca eu sunt "mama odiseei" si nu pot sa va las.

Ioanna, sincer, imi pare rau ca gandesti asa. MIe chiar nu mi s-a parut ca s-ar fi pus problema asa. SI daca ma intrebi, habar nu am care din noi are si care nu "studii inalte" . Eu cred ca problema a fost de atitudine, de stilul mesajelor, de ceea ce au transmis ele. Aici a fost "deranjul". Si mesajele de gen :"din cauza ca faci tu glume nu mai intru eu pe forum". Daca s-ar fi spus, uite, gresesti, poate era altceva.
Parerea mea e ca nu are rost sa mai despicam firul in 4. Ce a fost a fost, dezbinarea s-a reusit si reuniunea nu cred ca se va mai intampla. Cum mi-a spus cineva tare drag mie: "s-a facut impartirea" si s-a vazut cine pe cine sufera si cine nu. Era de asteptat ca la un mom dat sa rabufneasca vulcanul. Oricum, cred ca am fost record la suportat unele pe celelalte.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

asta e parerea mea. nu la studii ma refeream eu. nu are rost sa despicam firul in 4 cum bine zici. plus ca bisericutele nu sunt de ieri, de azi. sunt de mult timp si chiar tu cu gura ta ai spus-o. nu mai stiu contextul exact. mama odiseei

Madalina long story short s-au spart gasca (gashca) bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Nu stiu ce s-a intamplat dar am vazut ca a zis Monica ca a intrat la celalalt subiect si am intrat sa vad despre ce e vorba.Sincer nu mi se pare deloc fair-play sa iti faci alta"casa" ca aici nu te suporta nu stiu cine,poti foarte frumos sa ignori pur si simplu si sa te conversezi cu fetele care iti plac si cu care te intelegi.Sincer m-a busit plansul cand am vazut caci eu m-am atasat de voi si nu pot sa ma impart,abia am timp sa intru aici la topicul asta d-apoi sa mai stau sa caut si la celalalt si am vazut ca au plecat multe fete dragi mie.Cum d-zeu dupa aproape un an jumate ati reusit sa faceti asta?!Ce rezolvati facand asta?o sa vedeti ca dupa ce ca am ramas putine acum o sa ramanem si mai putine,ma doare ca si cum as fi pierdut un prieten drag si sunt sigura ca nu se merita sa plang daca voi nu ati reusit sa ignorati un mesaj sau altul.Poate deranjez pe careva dar pe mine chiar ma doare ca s-au impartit taberele si nu cred ca o odisee asa unita merita asa ceva.Va intreb eu daca se face o intalnire la Techila cum s-a mai facut si vin si fete care nu se "suporta"cum o sa procedati???revenitiva fetelor si veniti "acasa",aici suntem acasa nu acolo si aici se si poate glumi,plange,ignora si tot ce doriti....pacat ca am pus atat suflet unele dintre noi si acum e foarte greu sa te imparti

Mergi la inceput