LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! cafea, cafea unde gasesc si eu? ca la fel ca si Selen, Andrei s-a trezit azinoapte de doua ori; o data l-am adormit cu suzeta, o data la noi in pat dupa jumatate de ora, si asta pe la 5 ; apoi ne-a dat trezirea cu cate o palma fiecruia la ora 8 ;

in alta ordine de idei azi am program de tuns/vopsit, abia astept

ANDREI

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE FILIP SI FLAVIUS!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buun, si acu un subiect mai delicat, sper sa nu imi dati ignore dupa ce va zic cu ce ma lupt.

Dragele mele, de cateva zile ma tot manca pe ici pe colo, zic ca e de la tantari si cand colo ce sa vezi: un purice! Eu fac niste bube foarte urate de la purici, asa mi-am dat seama ca e de la un asemenea "animal", dupa care l-am prins pe lenjerie. Ideea e ca nu am animale in casa, avem un catel in curte, dar e dat deja cu Frontline, nu cred ca de la el ar fi. Azi alt purice, unul grasan si plin de sange, iar piciul meu cu 2 ciupituri pe crestetul capului.
Intrebare: cum scap eu de puricii din casa. Nea GOAGAL tot zice de solutii de la petshop, dar astea-s toxice rau. Cu ce dau eu prin casa sa dispara? Mi-e frica ca depun oua si ma umplu dupa aia cu totul. Am aspirat, am scuturat, am spalat, si azi iaca ca am prins altul.
Idei, ceva?

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Irina, 8 e bine, Ebru s-a trezit la 7

Liliacule ai verificat tu aseara, dar azi dimineata ai intrat?? deci sa nu-mi mai zica mie cineva ca nu ne impartim si ca lumea va intra si aici si acolo asta e, se pare ca cele care vrem sa discutam si serios, si vrem si distractie, va trebui sa facem un efort sa intram la ambele subiecte...as mai avea multe de zis, dar nu mai vreau sa supar pe nimeni....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Buun, si acu un subiect mai delicat, sper sa nu imi dati ignore dupa ce va zic cu ce ma lupt.

Dragele mele, de cateva zile ma tot manca pe ici pe colo, zic ca e de la tantari si cand colo ce sa vezi: un purice! Eu fac niste bube foarte urate de la purici, asa mi-am dat seama ca e de la un asemenea "animal", dupa care l-am prins pe lenjerie. Ideea e ca nu am animale in casa, avem un catel in curte, dar e dat deja cu Frontline, nu cred ca de la el ar fi. Azi alt purice, unul grasan si plin de sange, iar piciul meu cu 2 ciupituri pe crestetul capului.
Intrebare: cum scap eu de puricii din casa. Nea GOAGAL tot zice de solutii de la petshop, dar astea-s toxice rau. Cu ce dau eu prin casa sa dispara? Mi-e frica ca depun oua si ma umplu dupa aia cu totul. Am aspirat, am scuturat, am spalat, si azi iaca ca am prins altul.
Idei, ceva?

sincer, mami, nu stiu cu ce sa te ajut! imi pare tare rau ca va luptati cu animalul invizibil; daca intrebi la petshop direct, sau un medic veterinar, mai bine? ca stie ce e toxic si ce nu... si daca nu exista solutii nontoxic, nu aveti unde va muta o zi-doua (ma refer in alta camera), sa poti racori, ca altfel

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

AVem unde ne muta, nu-i asta pb..dar daca eu dau cu TOXINA pe la muchii, pe la parchet, pe sub pat, chiar daca aerisesc, se duce oare?
Toxina ma refer...
Sau daca ma mut in camera de langa si iau puricul cu mine?Scapa baiatul sanatos...

Eu tot rad si sper sa fi fost 2 exemplare ratacite....
Ma duc in parc sa dau si la altii

Alex, Selen, Irina s-au trezit picii noaptea??
Si trezirea definitva la 7,8?
Ce e cu boieria asta la voi? Al meu e treaz de la 5:45 dupa..atentie!!!! 23 de treziri de la ora 9 de aseara!!!
Ia luati voi o colica rece si pupati-va copiii ca-s cuminti!
Daca nu ma credeti vi-l dau la schimb o noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mda, Catalina, cand pui problema asa ....dar daca noi ne-am obisnuit cu somn neinterupt acum ni se pare aiurea, na....dar care e problema lui Rares? vrea tzitzi, sau..de ce se tot trezeste, cum adoarme la loc?
cu puriceii nu stiu cum sa te ajut...dar daca dai cu toxina, mor puricii, si apoi freci bine peste tot sa se duca toxina...? zic si eu, ca asa si eu mai dau cu spray pt furnici (nu stiu zau pe unde intra ) si dup-aia frec bine zona aia cu domestos sau cillit sau mr muscle...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Catalina chiar daca am caini in casa nu m-am confruntat niciodat cu o astfel de problema, deci nu stiu cum sa te sfatuiesc. Zic si si eu la fel ca Selen sa dai cu ceva si sa nu fiti acasam apoi freci bine cu ceva dezimfectant si gata.

Cat despre subiectul cu pricina, nu pot sa nu zic in continuare ca nu va mai fi la fel, se vede clar ca s-au impartit taberele si deja exista lume care intra direct acolo. Asta e, sunt in continuare trista, dar tot voi imi veti ramane in suflet, nu pot sa sterg cu buretele atatea clipe minunate. E pacat c au reusit sa ne dezbine, chiar daca imi va sari lumea in cap ca nu e asa, ba fix asa vad eu problema.

Va pup pe toate.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
Nu am ce sa zic,asa ca zic doar "buna dimineata" si o pentru Techila,de alaltaieri ma chinui sa i-o dau pentru gestul frumos. Spef ca nu s-a ofilit pana a ajuns la destinatar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata,

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Pai ioana,pt ala care face buba nu trebuie sa ai un permis de la politie,cu ceva plangere facuta inainte ca ai fost agresata?

nu, mami, nu trebuie. are voltaj mic si amperaj mare.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput