LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hop si eu la spartu targului

La multi ani fericiti Iulika! Sanatate si putere sa iti cresti frumos minunile prezente si viitoare!Sarcina si nastere usoara sunt convinsa ca o sa ai la cat de vesela, relaxata si optimista esti tu!

Pup cu drag toti dovleceii, sarbatoriti sau nu, cu sa fara dinti, independenti sau busilatori!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

noi inca asteptam ...if you know what i mean.....de duminica am o nou slujba fara succes...please fiti atente la bebei, nu ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

noi inca asteptam ...if you know what i mean.....de duminica am o nou slujba fara succes...please fiti atente la bebei, nu ca mine!

hai mai, ca nu e ca nu ai fost atenta! Sa nu te mai aud! Toate suntem la fel de atente, dar fara sa te gandesti iti mai zboara privirea si in alta parte! Sau sunt situatii cand chiar trebuie sa faci ceva. E inevitabil.

Te pup cu drag si ma rog in continuare sa iasa!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

fete cucuiete eu va pupez de noapte buna!

apropo, lali, caut maica dar nu din ala inofensiv... am gasit unul la 500 de lei. si asta face buba mare nu doar tremurici!

fragutza imi pare tare, tare rau ca esti amarata. sper sa rezolvi cat mai repede problemele si sa revii la noi.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pai ioana,pt ala care face buba nu trebuie sa ai un permis de la politie,cu ceva plangere facuta inainte ca ai fost agresata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Nu-mi place ca trebuie sa redeschid subiectul dar trebuie sa zic si eu 2 cuvinte. Eu nu pricep de ce s-au suparat fetele pe noi si ne-au pedepsit pe toate. Serios, mine nu-mi plac certurile si sunt un pic trista.
Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti! De aici pleaca toate, certuri, razboaie ca nu stim sa ne iubim aproapele.
Hai ca deja fabulez.

Crissbebe, distractie faina la mare.
Monikus, ce activa ai fost tu astazi. Pacat ca eu doar acum am recuperat.
Fraguta, noi te asteptam cu drag dupa ce trec toate relele.
Danangie, felicitari pt sarcina. Mare curaj ai.
Lali, dar pe unde ti-ai pierdut semnatura.
Ellenuta, mami. Imi pare asa de rau ca sunt bolnavioare fetele.
Manga, Aidan poate sa dea mana cu al meu. Al meu a avut astazi 2 scaune moi asa cum le avea cand il alaptam. El in plus accepta iaurtul si cateva cereale seara.
Suede, si eu trebuie sa merg cu el ca nu a facut reactie la vacin.
Mary, cred ca cel mare al tau e un cuminte daca nu te plangi niciodata ca-ti este greu cu ei.

Ieri, cel mare l-a lovit pe cel mic cu grebla de la setul de nisip in cap de se mai vedeau urme si astzi. A fost destul de adanc ca i-a puscat pielea si urmele erau usor sangerande.

Ma duc sa o caut pe Selen.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

La multe lunitze fericite

Filip de gegea si Flavius de Camypus!

Sa fiti sanatosi si norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri.
Si pentru ca maine isi pierd motzul mimikosii, sugerez sa li se dedice si lor un capitol...

LA MULTI ANI Luca si Matei!!!!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Salutare!

Ma duc sa o caut pe Selen.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

DE CE??? M-AM PIERDUT???!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

NEATZA!

nu stiu ce are Ebru de vreo doua-3 nopti, ca se trezeste iar de 2 ori pe noapte...prima oara reusesc s-o adorm la loc cu suzi, a doua oara (pe la 4-5 dimi...) trebuie tzitzi, ca e isterica rau....cred eu ca dintii de sus sunt cauza...

Fragutza, chiar imi pare rau ca noru negru n-a plecat, eu sper sa revii cat mai repede si sa ne zici ca toate-s bune si frumoase

LA MULTE LUNITE FILIP SI FLAVIUS!

va pup!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va dau si ma duc sa ma impusc, ca nu mai pot.

De cand a fost bolnava mandra mea s-a invatat sa se trezesca de 2 ori pe noapte ptr ceai....nu-i bai, m-am invatat si eu repede cu programul ei, mai ales ca adormea la loc instant. Eiiiii, dar de 2 nopti se trezeste din ora in ora si se foieste intr-una, azi noapte adormea si in 10 minute se trezea din nou....i-am dat suzi, am dezbracat-o sa nu ii fie cald, am imbrcat-o sa nu ii fie frig, i-am dat ceai, am incercat cu lapte, am dat-o cu Dentinox si nimic. NU mai pot, sunt chiauna rau....aveti idee de la ce ar putea fi??? A mea nu se mai trezea noapte deloc de pe la 2 luni, deci va dati seama de ce sufar asa de rau.

Selen, offfff, mai mami, ca nu stiu de la ce e zau.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput