LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 19
MangaGirl spune:
La multe lunite, Maria! te-am vazut pasind catre mami. esti o frumoasa!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
[hello!
AGAIN, LA MULTI ANI LUCA SI MATEI!! SA AVETI O VIATA FRUMOASA!
LA MULTE LUNITE AMALIA SI MARIA, PRINTESE FRUMOASE!
Croco, ce ma bucur ca v-ati luat o piatra de pe inima! a stiut mai Amilici ce sa aleaga din cutia cu minuni ca sa nu faca prea mare "deranj"..fata desteapta
Alex, nici al meu sotz n-a ramas niciodata prea mult singur cu Ebru (doar cat m-am dus pana la magazinul din colt..), asa ca te inteleg ca ai emotii gena asta tatara au venit, cum s-a descurcat??
Mada cred ca e tare bine la surioara ta, asa? apropos, cu asigurarea aia ce ati mai rezolvat, de la incidentul cu mama ta??
Mary, cum mai e piciorul? e umflat, te doare?
Luci, ai fost la dintzar?? am uitat sa-ti zic...eu cred ca exista antibiotice care se pot lua si in perioada alaptarii...asa cum sunt si pt sarcina...nu? nu stiu, imi dau si eu cu parerea....doar de anestezic stiu ca nu ai voie sa alaptezi vreo 6 ore dupa parca...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
iulia0807 spune:
La multi ani Luca si Matei!
La multi ani Ama!
Sanatate si numai bucurii puilor dragi
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
monikus spune:
La multi ani Luca si Matei.
La multe lunite fericite Amilici si Maria.
Anamaria ma bucur sa te revad.
Laura78nico concediu placut.
Mada ma bucur ca ati ajuns cu bine. Sper sa va distrati de minune.
Croco ma bucur ca ati scapat de sarmulita.
Cristina mie mi-a fost dor de tine.
Bia ai fost pe gustul meu si cu mesajul asta.
Mary te pup.
Va pup pe toate si va urez weekend placut in continuare.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Selen s-au intors mami, cica s-au descurcat de minune....ceai nu a vrut deloc, si-a dat jos incaltarile, a aruncat palaria de pe cap, era putin transpirata....dar in rest totul bine. Adevarul este ca nici nu prea se pricepe sa aiba grija de ea, oricat s-ar stradui, asta e, imi duc soarta pana la capat.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
buna fetele
luci am patit-o si eu cu maseaua .. am luat amoxicilina si poti alapta fara probleme. daca mergi la dentist si iti face anestezie, 3 ore dupa nu ai voie sa-i dai .. pup sa treaca repede maseluta!
alex sunt bine zuzele astea mici, nu mai fac febra si suntem la ultimele doze de antibiotic .. Doamne ajuta!
mada sper sa nu cobesc, insa, de vreo doua zile, mananca bine anna si fructe si legume fara sa mai faca nazuri .. sper s-o tina obiceiul.
asa .. operatiunea intarcatul nu merge deloc .. nu vrea si pace bibe .. in plus, am o productie nene .. imi ajunge ptr 2 copii. va dati seama daca inca mai ud tricouri si imi curg sanii .. nu rau dar orisicat .. asa ca la nunta din busteni, anna va merge cu noi .. vor veni si parintii mei caci sunt amici cu parintii prietenei mele si asta e .. vedem noi cum ne impartim cu kinderii ..
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
monikus spune:
Elle tare ma bucur sa aud ca sunteti bine. Lasa ca intarcatul nu e o problema acum. Eu si acum imi dau pumni ca am intrerupt alaptatul din cauza unor pastile. In fine, noi sa fim sanatosi. Va pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
delia79 spune:
Saluti fetele
Mada, ce faci scumpa? Ce mai face ginerica Iri/ rockstar? Ce mult ma bucur ca te calatoresti , cred ca-ti prinde foarte bine sa stai si cu sora ta . Nici Soimita nu e foarte avansata cu vocabularul, nici nu prea are cum.... sta toata ziua cu mine (si desi ma straduiesc, nu pot vorbi ff mult ), tv-ul e in engleza iar in parc ne conversam cu alti copii in franceza .
La multi ani!! LUCA SI MATEI, sa cresteti mari si sanatosi si frumosi si norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
La multe lunite!! printeselor Amilici si Maria
Monikus, cand ti-am citit mesajul cu lasatul copilului sa planga in patut pana te calmezi, parca m-am vazut pe mine . Personal, am ajuns la un apogeu de oboseala, e cea mai extenuanta perioada de pana acum. Tot imi spun ca mai greu de atat nu se poate si uite ca se poate. Soimita mea vrea toata ziua in picioare, sa alege, insa nu are curaj inca sa o faca singurica decat pentru 5-10 pasi. Nu mai sta in premergator, nu mai sta in fund sa se joace cu diverse..... doar alearga si cand oboseste vrea musai in bratele mele . De miercurea trecuta e si intr-o forma de zile mari, cu urlete infioratoare intre 30 min si 2 ore sedinta, si absolut nimic nu o calmeaza decat sanul, dar si asta dupa cateva incercari. Sunt cam descurajata, nu stiu cum voi iesi intreaga din chestia asta, am impresia ca-mi simt ficatul marit....nu stiu cum sa explic . In afara de asta, e o frumoasa si o desteapta si o iubeste mami ca pe nimeni altcineva .
Crissbebe, eu m-am speriat tare citind mesajul tau, e perioada cand ei descopera totul ducand la gura, foarte periculos sport as zice. Pupam pe praslea sa treaca intepatura .
Alex, am ras la descrierea noptii cand ai fost foarte ocupata , desi sunt convinsa ca pe moment tie nu-ti venea sa zambesti. Ma bucur enorm ca Zeinuca e bine .
La fel de mult ma bucur si pt Elle, stiu ca a fost o perioada mai grea pt tine scumpa .
Am recuperat cateva pagini, v-ati prins?
Manga, esti simpatica tare . Asa ''ne'' relaxam si noi cand mergem la gratar. Eu fugarita de Soimita, tati la o minge . Dar eu apreciez ca ne vedem macar si oricum o mai ia si el la o tura-doua de joaca nebuna .
Diana, te imbratisez, draga de tine prin ce incercari ai trecut, offf. Bine ca sunteti ok
Fara nici o legatura cu tavaleala din ultimele zile, as dori sa-i dedic lui Lali o piesa indiana ( ca am vazut mai demult niste poze cu ea imbracata intr-un costum indian si era tare frumoasa), piesa care are o subtitrare in engleza de zile mari . Asadar, www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw" target="_blank">dedicatie
Va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Selen, care era treaba cu pedofilul? De asta nu mai pune nimeni poze? sau nu le vad eu .
Pupici pt Ebruska
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Iulika29 spune:
Buna ziua de la cea mai obosita din obosite!As dormi non-stop.Nu ma satur de somn.
Vreau si eu så pup pe cei doi sårbatoriti azi.Matei si Luca så aveti o viata frumoaså si multa sånåtate!!!Mimika va dorecs distractie faina diseara si asteptåm muulte poze.
La multe lunite Ama si Maria!
Croco ma bucur ca s-a rezolvat si v-ati linistit cu totii.
Delia te pup dulce si pe soimita de altfel.
Luto ia zi cum mai stai cu maseaua.Sper så gasesti o cale så nu te mai doara ca e tare nasoala durerea de masele.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå