LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Delia tecred cu oboaseala, desi pana acum nu m-a omorat mandra prea tare, de cand cu trezitul noaptea sunt terminata.

Iulika

Eu va doresc noapte buna.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara,se vede ca e we si va plimbariti
Eu acum am terminat de facut curat,iarasiiiiii caci in 2 zile s-a facut dezastru.Am fost si noi pe afara un pic,aici a fost cald si frumos si daca e si maine mergem la plaja
Sa va spun ce-am pati azi?spalam biberoanele mandrului si el era in premergator pe langa mine,a disparut si s-a dus la masa de unde a infascat un p de tigari,apoi o tigare si l-am auzit tusind,binenteles ca era cu tigarea in gura si cred ca nu ia placut gustul.M-am speriat ingrozitor,am strigat la sora-mea care dormea,i-am scos cu degetul ce-am putut apoi a vomitat el.Vad ca nu a avut nici o reactie adversa,slava domnului.Ma inebunit cu niste pachete de tigari,acum le tin pe te miri unde sa nu mai aiba acces la ele.Vad ca urla,de plictiseala,oboseala el stie.Il mai las putin si il bag la somn.Azi i-am dat si pireu de spanac cu cartof si ulei de masline si i-a placut,maine ii bag si galbenus de ou.
Va pup si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am uitat,deh neuronu obosit
DELIA ma bucur ca te-am citit,noi suntem bine,nu e mare distractie pe noi dar ne simtit bine ca suntem langa sora-mea.Iri ii trimite un soimitei si ii spune ca asa face si el cu mama lui desi nu ar trebui
CRISTINA ma intrebai de asigurarea respectiva,i-a venit sora-mii 3000 de franci de plata,ea a dat adresa mamei de acasa si ieri mi-a zis ca i-a ajuns.Nu cred sa plateasca ca e in jur de 90 mil,o sa vedem ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

'Na seara!

am tras si noi o fuga la cununia civila a unei foste colege de munca, nu puteam participa si la nunta de cand cu trezirile dese, plus ca sotz a plecat la alta nunta si nu aveam cum sa ma duc singura, nunta asta fiind in Eforie...cununia trebuia sa fie la 19.30 chiar in restaurant, dar noi am ajuns mai tarziu, pe la 20, si inca nu incepusera, cica mai dura juma de ora, deci n-am putut sta ca venea ora de tzitzi si somn (Ebru ramasese acasa cu soacra-mea, ca altfel ii dadeam tzitzi pe acolo pe undeva...)...asa ca am lasat doar cadouasul, am facut cateva poze si ne-am intors acasa....poze ne-a facut fotograful lor, asa ca le voi primi mai tarziu..

si apropos de poze, Delia, s-a descoperit ca exista o "retea" de pedofili care intrau pe albumele noastre publice, ba chiar le puneau la favorite (aveam si eu unul asa "agatat"prin lista..), si mai transmiteau si altora linkuri sau poze si lasau si comentarii dubioase la poze cu copilasi mai dezbracati...un grup de fete au luat masuri si i-au raportat pe unde au putut, dar de atunci ne ferim sa mai lasam albumele publice..le vom pune pe privat si vom trimite linkul pe mailul comun....a, si parola de la mailul comun o vom schimba din cand in cand, pt siguranta, si ne-o vom transmite una alteia, dar doar fetelor de care suntem sigure (am inteles ca la alta odisee se "infiltrase" un specimen din asta chiar printre mamicile de acolo, si avea acces la tot...)..asta-i povestea...

ma mai bag la un episod de "disperate" si dup-aia nanel
noapte buna!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Danuta frantuzoiaca unde-o fi?Da-ne un semn ca sunteti bine mai mamico!
Nela,cum e Banana?sanatate multa va dorim
Noapte buna

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci Selen de raspuns, nasoala treaba cu pedofilii astia.

Mada, desteptii astia mici sunt tare rapizi la bagat orice in gurita. Uneori o gasesc pe a mea cu diverse chestii in gura, agatate cand o plimb un pic in brate (betisoare de urechi, hartii de tot felul, monede etc). Tre sa fim foarte atenti pana inteleg si ei ce NU se baga in gura.

Noi am fost ieri pe la niste ferme, in cautare de legume-fructe bio si am gasit destul de aproape de noi o gramada de ferme. A fost super, ne-am intors cu muuulte sacosele . Singurul incident neplacut a fost o pana de cauciuc , dar au rezolvat-o manutele artistice ale lui tati. Ah, si in timp ce ''se'' repara roata, eu am alaptat Soimita pe un podet de lemn, inconjurata de gaste . Dar a fost frumos. Si pt ca tot am prins gustul, maine mergem la o ferma-expozitie sa vedem diverse animale domestice. Soimita e absolut innebunita dupa animale.

Ahhhh, v-am zis ca vine maman sa ma ajute un pic? Aterizeaza pe 12 aug, nu va imaginati cum o astept, i-as pune covor rosu la intrare . Si cica sta cat vrem noi , m-am scos. Adevarul e ca daca nu aveam pe cineva sa ma ajute in primul an de gradi al Soimitei, riscam sa-mi pierd job-ul, la cati virusi circula toamna si iarna. Ca virgula copilul cu febra tre sa stea acasa , iar sefilor li se rupe, evident .

Cam atat de pe frontul de vest . Azi m-am simtit optimista, fara vreun motiv anume.

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Delia, e nebunie clipul ala trebuie sa-l mai urmaresc o data, sa prind toate replicile ma duc la nanel cu zambetul pe buze...pupam fata optimista!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, ROXXY!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

neata,

pup si eu cu intarziere sarbatoritii de ieri

La multi ani Luca !

La multi ani Matei !

Sa aveti o viata frumoasa si plina de realizari!

Mimika,sper ca v-ati distrat la maxim ieri

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Roxxy
Multa fericire si un an bun sa ai

Mie mi s-a stricat calculatorul,scrisesem de dimineata un cearceaf intreg si mi s-a blocat Anyway,reiau pe scurt:

Croco ma bucur enorm ca ati scapat de grija! Pupam pe Ama cea frumoasa,mai are carliontzi?

Cristina sper ca ai avut o seara super si te-ai distrat la nunta,cum a fost rochita de sirena?:)

Elle,sper ca sunteti mai bine

Mai ziceam ca am fost ieri la Ikea si Joshulin-kun a fost in culmea fericirii pe la locurile alea de joaca si mai ales printre atatia copii.Daca ati vedea cum ii sclipesc ochisorii cand vede alti copilasi,este atat de entuziasmat!
Nici noi nu vorbim,doar silabisim,dar un silabisit atat de dulce si de candid ca ma topesc instantaneu,mor dupa el.La noi mama=cand vrea de mancare(eu nu folosesc cuvantul papa,il intreb daca-i e foame,ori ii zic hai sa mancam etc) si tata nu stiu inca ce inseamna pt ca il zice cand comenteaza mai puternic asa:D Mam,maa=mai vreau,mai mult si na-na-na-na-na cand e foarte suparat(e total,inchide ochii si ii da drumul:D).
In rest,cu oboseala intru si eu in aceeasi oala,si cand o citesc pe Delia parca ma vad pe mine-vineri m-a bufnit plansul ca nu am putut sta cu el in brate asezata pe canapea.Voia in brate,dar sa stau in picioare Si de aici un scandal intreg,cu urlete infioratoare si suspine ca la carte.Episoadele astea insa s-au rarit mult,fata de cum era pe la 5,6,7 luni.Aia perioada,cu cate 4 dinti iesiti deodata si altele de genul
Si apropo de dinti,acum avem 8 dar doua bucati de jos sunt doar pe jumatate iesiti.
As cra-cra un pic mai mult dar sa las loc si pentru voi,va rog poftiti,nu va sfiiti

Nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu,mai scriu pe parcurs daca-mi aduc aminte.

O zi buna sa aveti!

Ah,Delia,buna idee cu fermele,si Josh e innebunit dupa animale.O sa facem si noi o excursie cat de curand sper,mersi de idee!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput