Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

deci cand m-am apucat sa citesc era pag 2....dar chiar ca erai nevorbite...hm

bea..n-am apucat inca sa-ti spun ce rau imi pare ca treci prin astea dar..stii tu...cu speranta inainte..sanatate sa fie...ca in rest se rez toate

simplicity....dar ai av limbarnitza azi..pe langa faptul ca arunci cu venin in femeile batrane ( 50 kg...doamen ce nerusinare)
pupam englezoaica mik si pe mami ei

alicredo asteptam poze...

MP... prb cu calculatorul??

FETILI..OBSERVATI CA SUNTEM CU PASI REPEZI CATRE O NOUA ETAPA...???
INTR-O SAPTAMANA DOUA...DIVERSIFICAREA NU VA MAI FI SUBIECT FIERBINTE...

DEJA ...APAR DINTZIIIIIIIIIIIIIII

SA NE TRAIASCA PUIUTZII...IAR NOI SA AVEM RABDARE....trece si asta

gata ma culc ca deja jiji tre sa se trez a doua oara( prima o face dupa juma de ora parca e sirena de la mpompieri)...apoi a treia si tot asa pana dimi..darrrrrrrrrrrrrr

IL IUBESC.....SUNT LESINATA DUPA EL

NOPTE BUNA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

simplicity invidia e la putere si la mine! 50 de kg?? bravooo!

Elena bravo ptr alaptat, sa nu iti para rau deloc!
ce e aia sa ii dai LP cand ai putut! dak are milka lapte, go on! Poate incerci protectii de silicn ceva..

Mima sa mancati sanatoase fructele bio! e vb de green feet sau cum il cheama?

Larisel Doamne cate mai fac fetele tale! Lasa ca poate e cald si frumos si mergeti la sf de aug la mare sau inceput de sept cand se mai ieftinesc, oricum stati la curte, problem cu apa dar macar e soare si aer curat! . Cu fructele, io uneori pun si o masura-2 de LP daca-s mai acrisoare si le papa de mama-mama! acum pun cereale ca si bea si e ok si asa dar cu LP e cel mai cel!

Lorex tare! sa-ti traiasca strabunicu! vezi! de aia a ajuns la asa o varsta inaintata! nu se streseaza el cu detalii gen nu da fanta la copii LOL!
cat despre MP cred ca s-a acidulat de la atata tavaleala! LOL!

Platea m-ai amuzat tare cu intzepatoru! LOL! a propos nu era ala care se scr complicat? Schwepps sau cum ii zice?

Alicredo prezic si alor tai viatza lunga .

Ana g incearca sa umbli la proportiile legumelor, unora le place cu mai mult morcov(poti merge mai sigur pe asta, daca e tanar si dulce) altora cartof , altora dovlecel etc. Incearca sa pui mai mult morcov ( un morcov mai mare sau 2 mai mici dulci proaspeti asa), putin rad de patrunjel, juma de pastarnac, 1 dovlecel mic mic mic, 1 cartofior mic mic mic si pasezi fara pastarnac si patrunjel si adaugi ulei de masline putin spre sfarsitu fierberii, la mine asta iii place cel mai mult ce cumintel e! si-a gasit omu ceva de rontzait si pace

dulcineea cu ras plans ras e semn clar de oboseala si nu-si gasestelinistea...incearca sa rupi cercu vicios, fa-i o baie chiar daca i-ai mai facut una, de obicei imbracatu-dezbracatu baia ii face sa uite ca-s montati pe pus paru p bigudiuri. bine dak e genu caruia ii place baia incearca asta, daca nu, mai bine nu incerca. Gel de dinti?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

ma duc si io la culcare ca acusica se trezeste matza...si ma ia de buna....

noapteee bunaaa!

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel
Cum adica sa nu mergeti la mare? Pai nu stati la 2 pasi de ea?

gemanutelor, sa pape si fructe de acum incolo.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Pai suntem inca la tzara...si cei 2 pashi inseamna cam 100 km...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

weeei, frate, da' ce debit aveti!!!!!

Ma apuc de recuperat...sper sa mai apuc sa si scriu ceva...ioiiii, deja un capitol terminat si inca 9 pagini in asta...moaaaaama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

scrisesem multe, pierdut tot mesajul....

stenografiez rpd, sorry de ce o sa iasa

ALICREDO si noi tras de putza, rupt in 3 locuri etc, sange nu stu cum sa mai fac cu decalotarea asta...sa-mi zici dak merge crema, inrosirea...se intampla, cine stie cum a facut pipi cum a procedsat, ce a mancat etc ptr ca fructele si legmele au minerale care deja dau mai mult de lucru rinichilor
si da Dulcineeea si PAREREA NASULUI MEU este ca urina e mai concentrata acum

Plateea! da da unleashed!!! dar fara parmezan plzzzz

BEA scrisesem ceva lung si patetic si sentimental ideea era ca te admir! stiu ce mult iti lipseste sotul , ce relatie frumoasa aveti, cat de nasol treb sa fie sa fie bolnav, departe, mai auzi minuni cu lesinat etc, mai ai pe cap si chestia sa mergi sa lucrezi la negru, banii, pamantu, etc dar tu vii si ne scrii noua si te ingrijesti de Ivan asa bine etc....(sorry ca am scurta-o si poate nu suna cum trebuia) toate
ptr tine.
Iar tusea, citisem undeva ca e semn de dinti daca nu se asociaza cu raceala. cik ei au mai multa saliva acum cu dintii si se inneaca deci daca ai alte semne prevestitoare de dinti , de acolo e tusea

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ana_g Completari la ce a zis alexutzza...eu ash scoate pastarnacul de tot (deshi eu personal il dau) pt ca are o aroma foarte puternica si majoritatea bb-ilor nu o accepta. Eu am testat oricum legumele una cate una, inclusiv la ciorbitza...initzial din morcovi, apoi morcovi+patrunjel radacina etc. Acum contzine invariabil: 1-2 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 bucatzica tzelina radacina, 1/2 pastarnac, 1 cartof mic-mic, 1 feliutza dovlecel, 1/2 roshie, 1/2 ardei, 1 pastaie fasole verde, frunze de patrunjel proaspat nu fiert (pasez doar partzial legumele dupa cum am chef) + sare, ulei de masline (eu pun in blender si nu la fiert), uneori carne de pasare fiarta separat.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Iar tusea, citisem undeva ca e semn de dinti daca nu se asociaza cu raceala. cik ei au mai multa saliva acum cu dintii si se inneaca deci daca ai alte semne prevestitoare de dinti , de acolo e tusea

de Yannis

Si delfita mea tuseste. Mi-era frica sa nu fie motiv sa nu-i faca vaccinul. Ce bine ar fi sa ne iasa coltii.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Stiu ca am spus ca merg la somn dar .....trebe de adaugat ceva

Alexutza esti o comoara la casa omului , chiar nu ma gandisem la protectii de silicon , si nici de tusea asociata dintilor nu stiam si maraila a cam tusit astazi si imi faceam griji.

Elena de Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Asa....am revenit si eu dupa cum ati observat.
Tare greu mi-a adormit matza in seara asta. Asta e si motivul pt care imi doresc sa ne iasa un dinte, sa stiu macar de unde agitatia asta.

Spuneati sa ma exprim si eu......pai n-ati vazut fetelor ca m-am exprimat toata ziua? M-am plictisit pe mine exprimandu-ma.

Larisel 100 km nu reprezinta atat de mult. Oricum sper sa va reveniti financiar cat mai repede si sa duceti gemanutele la aerosoli. O sa mai trag si eu o fuga la mare in curand.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput