Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

roxy, hamburger??? auuuu, ce ma lovisi...fix unde ma durea! not fair...

ia sa ma revansez eu cu niste vinete umplute bine, cu mult parmezan desupra, gratinate la cuptor, iar bonus va las asa, sa va tina companie la noapte o inghetata de vanilie cu bucati mari de ciocolata...

NB fluturelele mele dragi, oriunde v-ati afla...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Se vede ca suntem nevorbite.

Scrieti, scrieti ca asa-mi place sa va citesc.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg
Scrie-ne si tu(ca si noua ne place sa te citim).eu azi sunt cam nostalgica,cam vorbareata......dar imediat vine sotul acasa si ma intreaba:dar scumpa nevasta tu ce ai facut azi?

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

las apele sa se linisteasca pana sa cer adresa si parola ptr poze..? sau o primesc acum...sa va vad si sa pun poze cu noi. si pe bune ca am nascut in 02.02, un fiu de care sper sa am grija ca sa nu devina un dezaxat sau ceva... generatii de mame cresc generatii de baieti,toate de la noi se trag... tin sa dau crezare vorbelor care nu-mi apartin. no offence! noi suntem abia la inceput de drum!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ok va las noapte buna sa aveti!al meu fecior a adormit si cred ca daca se scurteaza ziua reintra inapoi in somnul de dupa nastere doamne ajuta!

el cand vede ca e seara si intunerica afara si trag draperiile deja i se face somn:))

ok pupici si somn usor!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

bea, hai, fii optimista! Tranmitem sanatate multa sotului si Nb ivanelului

Mami de +

multu...............
plsssssssssssssss un sfat de la tine, cat se poate de general............

v-am spus ca mi-a scos peri albi si l-am dus la dr
a zis pai are rosu in gat
ii dam augmentin si nurofen

aoleu................
deci in primul rand:
de 3 zile i dau panadol 2.5 pt durere de dinti (asa m-am gandit eu) dimi si seara si am inceput sa ii dau si cateva granule de osccilo tot asa dimin si seara

asa o sa incerc sa fac un fel de sinteza de cum a fost data trecuta cand a facut rosu in gat si cum e acum

asta inseamna asa:
acum activ......no febra...maraie caraie roade tot ce poate ii place ceva mai moale, ca ceva mai tare il deranjeaza.........nu sta singur nu tace daca nu ma vede nu ma lasa sa ii bag mana in gurita nu ma lasa sa pun degetul pe gingia de sus..............

atunci:lesinat..........nu plans nu nik, dormit 2-3 ore.....chef de nimic febra inclusiv cu supozitor si cu nurofen.........unde il puneam acolo statea, nu riposta in nici un fel, cu mine nu avea treaba daca eram ok daca nu iar ok............

chestia ce ma pune pe mine pe ganduri e ca acum tuseste...............intelegi?
si miercuri l-a consultat dr.l-a ascultat fffff amanuntit a pus stetoscopul in multe locuri de multe ori, nu a zis nimic.............abia dupa i-a vazut gatul si a zis pai de aia e marait ca il doare gatul

mno acum treaba e ca mi-a dat el mi-a scris ceva antibiotic, dar nu amoxi ca e alergic ceva cu c....nu i-am dat si normal ca nu
dar nu stiu cum sa facem cu tusea
tuseste scurt si sec..........nici nu pot sa zic ca e tuse k na noi altfel tusim, dar el numai faca cu incepututl o face............

a inceput mai rarutz de la 2-3 chestii din alea acum la mai multe, nu le0am numarat dar destul de dese...................

mno ce sa si fac??????????????????????????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ia sa ma revansez eu cu niste vinete umplute bine, cu mult parmezan desupra, gratinate la cuptor, iar bonus va las asa, sa va tina companie la noapte o inghetata de vanilie cu bucati mari de ciocolata...

I will survive...

Vinete umplute nu am mancat niciodata,din inghetata ma servesc.......

NB Plateea si celorlalte fete care se retrag catre somnic..........poate ca ar tre sa ies si eu ca m-am cam dezlantuit pe aci

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

I will survive...

off...ce ma fac eu cu tine....vinete...uf mi-a mai pomenit azi cineva...de vinete..neaparat(sambata) fac vinete cu rosii...abia astept...si inghetata..am ocolito..dar ce pofta mi-e

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Bea imi pare rau ca nu te pot ajuta dar las ca spun o si ptr familia ta diseara. sa treaca toate!

plateeawb, always the same!!! cu delicatesele tale(e corect delicatese?)

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mno acu chiar ma duc..............k adormi cupilu' pe apt.....dar nu am chef nici de bib nici de dus....cred ca raman pe amine acum cel mai important e:SOMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!

noapte buna again.Plecat.
pup

Mergi la inceput

ma duc sa-i fac baie la prunc.revin...sper ca gasesc macar 2 pagini... all! sa dau si eu raspuns cu quote! ...scriem mesaje...primim stelute...

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Poze de maine incolo (tre' sa cumpar baterii la ap foto, am pierdut acumulatorii).
pt sfaturile legate de Big D, apreciez si intregistrez tot.

Gazela asa imi doresc sa plece Jiji mare la pescuit.....

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

pleaca sigur...asa ca daca nu intervine ceva neasteptat lacareva..iesim....cu bb la produs in parc...sa facem si noi un ban de scutec...sau de fructe bio...vad ca e scumpe nene:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput