Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ayanna

Rox_y nb! Mi-am amintit ceva (de fapt ma intreb de multa vreme)...tie ti s-a declansat travaliul dupa ce ai avut nefericitul accident cu gura de canal? Daca te confund sper sa nu te superi.

Si daca tot sunt la cap. intrebari...cine era burtica care avea la semnatura tzontzo manger? Cumva bubu?

Eu inca sunt dupa burtica. Mai vad burtici pe strada si mi se scurg ochii la ele, fac comparatii intre burtica lor si fosta casuta a delfitei, incerc sa ghicesc in ce luna sunt ..... Aaaa, am observat si multe burtici care ii zambesc delfitei si mi-am amintit ca exact asa faceam si eu. Amintiri.....

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Azi,29 iulie(la mine inca e 29) a facut 6 lunite Maia de Haircut .......sa va traiasca!sorry pt intarziere

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

miremia Intr-adevar nu e mare distantza...shanse de revenire financiara nici gand (amandoi suntem bugetari)...eventual acutizarea crizei da .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

LML Maia!
Si mai sunt 2 sarbatoriti azi...unul mare, unul mic.

LMA Radu! Sa cresti mare si voinic!
LML Cristi!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Auchhhh, mai fetele, dar ce leoaice ati devenit….!

Am citit repede, pe diagonala, ca e trecut de doishpe si iar ma prind orele mici chiaunind pe aici.

M-a intristat putin ‘primirea’ care i s-a facut fetei noi, gmilady…si nu stiu, dar simt nevoia sa spun asta…
E de inteles ca suntem intr-o pasa proasta si suntem suspicioase si avem nervii intinsi la maxim poate…dar totusi de la sinceritate transanta pana la a fi rautacioase nu e decat un pas. Tare mi-ar placea sa fim un pic mai tolerante… iar daca ceva ni se pare ‚ciudat’ si ‚suspicios’ poate ar trebui sa ne rezumam la a fi mai rezervate si prudente in discutii, fara a ‚lovi’.
E adevarat ca din grija pt copilasii nostri si spaimele de urmaritori, pedofili etc…devenim ‚leoaice’…dar…nu stiu, parca uneori suntem prea salbatice. Imi cer scuze, nu vreau sa se supere nimeni…
Ati vazut noi ce ‚sensibile’ suntem si ce repede ne suparam si amenintam cu cortina daca interpretam o anume afirmatie ca fiind in defavoarea noastra…ma gandesc ca si mamicuta asta nu s-a simtit tocmai confortabil. Noi oamenii astia suntem tare diferiti…nu putem fi toti la fel de sociabili…e adevarat ca poate nu si-a gasit tocmai momentul potrivit sa intervina in discutie, dar imi inchipui ca nu i-a fost usor sa compuna un mesaj de ‚intrare’ care sa fie suficient de bun, de informat, de amuzant etc…incat sa-si faca o intrare cat de cat prezentabila in odiseea 'fetelor frumoase, destepte si care au ceva de spus’ . A mai si trimis un teanc de poze pe mailul comun si, sa fim sincere, a avut mare curaj, pentru ca e totusi un loc in care ea nu poate intra si nu poate sterge e-mailul, desi sunt convinsa ca deja regreta ca l-a trimis.
Pana mai ieri faceam apel la fetele de dupa cortina sa intre sa se prezinte si sa se faca cunoscute, ceea ce inseamna ca eram constiente ca exista ‚spectatori’ si ca ne citesc fiecare afirmatie si cuvintel (deci e logic ca au ajuns sa ne cunoasca si sa stie tot felul de detalii, care apropos mie mi s-au parut foarte decent prezentate…), iar cand intr-un final isi fac curaj si intra… noi le dam cu ‚flit’.
Nu stiu…nu vreau sa mai insist cu subiectul, dar am simtit nevoia sa fiu un pic de ‚avocat al apararii’…nu va suparati pe mine. Stiti ca io-s mai pacifista asa…si nu neaparat ca ‚deformatie profesionala’, ci asa mi-e firea, asta-i ‚aluatul’ din care-s facuta…

Hai sa fim un pic mai tolerante si mai atente cu noi si cu (,) cuvintele noastre…si sa ne gandim ce impact au asupra celorlalti…sa ramanem noi-insene, dar intr-o lumina frumoasa…ca doar suntem mamici si acum experimentam din plin sentimente de iubire, bucurie…asta ar fi frumos sa si exprimam!

Citisem undeva o fraza si mi-a placut tare de tot…cred ca am sa mi-o pun ca motto: „haideti sa fim cu fiecare clipa care trece mai bune cu un gand, mai frumoase cu o privire si mai destepte cu o secunda”…

No, gata…hai sa va zic ce-am facut azi la medic…
Toate bune si frumoase…suntem in grafic cu greutatea, achizitiile psihomotorii…dar avem fontanela cam mare. Ne-a dat Calciu si Fier(10 zile/luna) si continuam si cu Vigantolul 2 pic/zi.
Despre reactia alergica la LP nu ne-a zis nimic concret…a spus ca daca era de la proteinele din lapte de vaca trebuia sa apara si ca reactie la alimentatia mea chiar daca a fost alaptata exclusiv, plus faptul ca modul de manifestare (la contact) nu indica neaparat o alergie la LP ci mai degraba la alte produse, den servetel, lingurita etc. Oricum, schimbam LP-ul, incercam o formula hipoalergena si daca apare din nou problema atunci facem investigatii.
Diversificarea – mergem pe schema fara produse din lapte sau derivate pana aflam exact ce si cum cu alergia asta…in doua saptamani maxim bagam carnita de pui sau vitel si galbenusul…pana atunci trebuie sa introducem toate legumele recomandate pt aceasta varsta, fructe la fel…si nu cereale, pentru ca ingrasa si zgubilicea este in grafice cu greutatea deci nu trebuie sa suplimentam…
Cam asta ar fi in mare…inca nu indraznesc sa cumpar alt LP, desi sunt foarte curioasa daca mai face reactie si la altul…ma bazez pe tzitzi deocamdata si sper sa-mi fac curaj sa incerc totusi si un alt LP si sa-mi confirm ca nu are nici un fel de alergie…of, greu…

Hai ca mai citesc ce-ati scris si daca ma simt in stare mai raspund…daca nu, ramane pe maine…

Si fac si o incheiere ‚a la Plateea’, dar adaptata mesajului meu ‚pacifist’…

Noapte buna, leoaicele mele, oriunde v-ati afla…

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LML Maia!
Si mai sunt 2 sarbatoriti azi...unul mare, unul mic.

LMA Radu! Sa cresti mare si voinic!
LML Cristi!

_
Mirela fericita de aspunMara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Hai ca mai incerc sa raspund un pic, dar o iau de la coada la cap...

Am citat aici pentru ca vroiam de fapt sa 'profit' de mesajul asta (Miremia ) sa zic SUBSCRIU URARILOR si eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Azi,29 iulie(la mine inca e 29) a facut 6 lunite Maia de Haircut .......sa va traiasca!sorry pt intarziere

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

SUBSCRIU si aici!

Mergi la inceput

Ayanna
Sper sa se calmeze spiritele cat mai curand si sa se revina la sentimente mai bune. Eu ma mandream, pe langa spusele plateei cum ca suntem un grup unit, si cu faptul ca suntem ospitaliere. Dupa spusele fetelor care au intrat mai tarziu in gasca intelesesem ca s-au simtit primite cu caldura.

Imi pare rau si mie de reactiile aparute la mesajele gmilady-ei (eu o sa-i zic lady) si in speranta ca nu te-am speriat de tot.....mai scrie-ne despre voi.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

miremia Intr-adevar nu e mare distantza...shanse de revenire financiara nici gand (amandoi suntem bugetari)...eventual acutizarea crizei da .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

pt mamica care de unde, de neunde (habar n-am cum se scrie) le-a oferit gemanutelor absolut tot ce au avut nevoie. Te-am admirat si te admir sincer pt modul in care te descurci.

Editat pe motiv ca mancasem un "u" si iesise un dezacord extrem de rusinos.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Si gata fetelor pe ziua de azi, ma retrag la somn cu speranta ca fetele de dupa cortina (vechi sau noi) vor mai aparea printre noi sa schimbam impresii despre pufuletii (mi-era dor sa le zic asa) nostri dragi.

Un brat de pt voi toate, indiferent de deciziile pe care le-ati luat.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput