Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 3
Beatrice1982 spune:
mersi elena_iulia...........
inca nu am putut pleca, s-a razgandit Ivan cu somnul;........so........mai stau pana i se face foame, apoi dam papa si apoi cadem la datorie...........
apoi mami spala bibe si apoi face dush, ca pute ca o purcica si apoi scrie un mesaj la tati si apoi cade si ea la datorie..........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
alicredo spune:
simplicity ms mult ptr suport.am gasit crema graphite pana la urma....am umblat pana in aialalta jumatate, dar am gasit-o 7,25 euro....
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Larisel
Cum adica sa nu mergeti la mare? Pai nu stati la 2 pasi de ea?
gemanutelor, sa pape si fructe de acum incolo.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elena_iulia
50 KG ???????? acu pot sa fiu invidioasa nu? Elena de Iustin Gabriel |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia [ 50 KG ???????? acu pot sa fiu invidioasa nu? Elena de Iustin Gabriel |
Eu ma fac ca n-am vazut...
_
AMR 7 kg
Beatrice1982 spune:
larisel, e greu cu unul, dar cu doua.........................
nu vreau sa stiu ce te asteapta daca le ies la amdoua dintii deoadata...................of offfffffff, dar totusi sper sa fie usor si repede...............
ceea ce priveste la ce ai pierdut...........teoretic ai pierdut cea mai importanta faza de la odisee pana la primele 365 de zile, practic nu ai pierdut nimic, pentru ca te lua sigur cu durere de cap................
sper sa pape bine gemanutele............nu stiu ce sfat sa iti dau eu pun mai mereu la ivan in piureul de fructe niste cereale, o lingura macar, de aia de biscuiti ca ii place fffff mult, si papa
dar acum am avut si noi probl cu dintii asa ca nu mai vrea mai nimic.................dar sper sa ne revenim..........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
simplicity spune:
citat din mesajul lui alicredo simplicity ms mult ptr suport.am gasit crema graphite pana la urma....am umblat pana in aialalta jumatate, dar am gasit-o 7,25 euro.... din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
lorex spune:
seara buna,
MP, ce-ai patit de ai fost acidutza azi?
daca mai erau fete care se gandeau daca sa intre in vorba sau nu cu noi, acum cred ca sigur nu mai are nimeni curaj.Le-ai speriat mai tare decat mesajul meu de pe prima pagina (pe care l-am sters)
Pe mine m-a emotionat mesajul ei..
Alexutza, Lucia, Alexa
Miremia
Azi am fost la strabunicul (90 de ani)
Vroia sa-i dea fanta, vin, pisica in bratze
LOL!!! nu stiam cum sa plec mai repede
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex seara buna, MP, ce-ai patit de ai fost acidutza azi? daca mai erau fete care se gandeau daca sa intre in vorba sau nu cu noi, acum cred ca sigur nu mai are nimeni curaj.Le-ai speriat mai tare decat mesajul meu de pe prima pagina (pe care l-am sters) Pe mine m-a emotionat mesajul ei.. Alexutza, Lucia, Alexa Miremia Azi am fost la strabunicul (90 de ani) Vroia sa-i dea fanta, vin, pisica in bratze LOL!!! nu stiam cum sa plec mai repede _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Pe mine m-a emotionat mesajul ei.. |
Subscriu.
Daca mai sunt fete in umbra....eu zic sa va faceti curaj sa ne scrieti, sunt sigura ca incet incet o sa reusiti sa va integrati.
citat din mesajul lui lorex Azi am fost la strabunicul (90 de ani) Vroia sa-i dea fanta, vin, pisica in bratze LOL!!! nu stiam cum sa plec mai repede |
_
AMR 7 kg