SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

olga cum zici tu, ca eu nu le stiu...ma rog ma bucur ca e bine

ieri am dat cu lavabil in baie si nu ma puteam gandi decat la simo si siluan si cum am/as putea sa ii ajutam

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tonic, incearca sa-ti amintetsi numele sau un indiciu. sigur, orice informatie e valoroasa! stiu ca pe DC au fost 2 cazuri de copilasi cu transplant hepatic: Mihaita (cu mami a lui, Gabriela Hogas, am vorbit eu) si Sebastian.

Aseara i-am dat mesaj pe mess si lui Vio sa o anunt. stiu ca ultima data a zis ca are facebook si intra frecvent. cum eu si FB suntem baba si mitraliera, habar n-am ce si cum. O are cineva in lista lui de FB?

O sun acum pe misha71 sa ii spun si ei. sigur nu a mai avut timp sa intre, ca altfel o vedeam pe aici daca stia de problema.
am facut o lista lunga cu persoane de pe DC pe care le cunosc sau cu care m-am intersectat (cu unele m-am paruit, dar apoi ne-am pupat ) si imediat ce avem actele le trimit PM.

Nu mai e nimic de citit? de cautat? de facut? ca stau ca pe ghimpi aici si cum nici comenzi nu prea am, copiii sunt la Valeni....as avea timp.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am vb cu misha, cand ajunge acasa intra si ea. a zis ca are ea cum sa o contacteze pe oana, mama soniei, care ne-ar fi de un real ajutor, caci din pacate....cunoaste pasii necesari.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,am un mesaj..

S-a agravat starea lui!Azi era vb ca ne lasa acasa,insa s-a umflat tare,retine apa.Incep sa ii dea antibiotic...eu simt ca nu mai pot!!!
Semnat,Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Offffffff,Doamne!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamne,nu lasa sa se intample nimic rau cu Micul nostru!!

Nu mai poot

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Doamne ajuta
Din ce imi spunea sotul aseara au acolo sprijin de la Parohioa ortodoxa si arhiepiscopia stie de caz, ii ajuta acolo si cu traducerile si cu cazarea, insa acum cel mai important esta ca Siluan sa lupte sa traiasca.
Doamne, ajuta-i pe acesti oameni si fa-le bine copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doamne ajuta-l pe Siluan si da-i putere sa lupte!

Suntem si noi alaturi de voi si de Simona! Trimiteti-i va rog un mesaj in care sa-i spuneti ca multe persoane de pe DC se roaga pentru ei si ii vom sprijini si noi cu ce putem! Este foarte important ca si ea sa fie puternica si sa-i insufle lui Siluan incredere! Trebuie sa fie bine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Simo, m-a sunat si pe mine Vali ieri, suntem alaturi de tine, fii puternica si D-zeu sa-l ajute pe micutul Siluan! O sa ajutam si noi cu ce putem!
Mai multe nu rezist sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Fetelor, eu nu am putere sa fiu activa pe forum, ca si pe capul meu au picat mai multe, dar sunt alaturi de Siluan si familia, si va admir pentru munca depusa.

Am aprins o lumanare pentru sanatatea lui. Cine are posibilitatea, pe langa rugaciune, ofranda de lumina este importanta. Ma doare sufletul, ma simt zdrobita, mai ales ca i-am cunoscut personal, si am vazut ce oameni buni sunt.

Astept si eu "legalizarea" cazului, si eventual povestea, sa pot trimite la toate cunostintele.

Numai bine tuturor...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput