SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 10
Al_Ma spune:
Hello! Ariel, am citit mesajul tau la subiectul nostru (capsunele). M-ar ajuta mult un cont paypal catre care sa pot face transfer de bani. Eu am BRD-net si e mai anevoios cu definirea de noi beneficiari. Daca are vreuna dintre voi paypal si ii poate transfera banii ulterior, e la fel de bine. Astept PM. Multa sanatate pufuletului!
mimonix spune:
Am vorbit eu cu Simo. Mesajul e acelasi , cel postat de Zoze. In plus, ea nu mai are credit la telefon asa ca primul ajutor pe care vreti sa-l faceti dpdv financiar ar fi sa ii incarce cineva cartela (de la mine citire, ea sarmana n-a zis nimic) Apoi, cine cunoaste rutele autocarelor spre germania si modul in care se pot trimite pachete, sa dea un semn.Vreau sa o mai sun o data si sa-mi dea nr ei de acasa eventual, sa vorbeasca cu mama ei inainte, ca sa ii faca bagajul. Nu are la ea decat cateva haine (presupun ca si pt bebe la fel) Deci trebuie cumva preluat bagajul si pus la o cursa de autocar, dar voi vorbi inca o data cu ea despre asta.
Sunt asa de ametita inca nici nu mai stiu cand a zis ca le face testele de compatibilitate :azi sau luni...un lucru am retinut cert, ca Micu e f grav, a facut infectie dupa punctie , plus ca rezista greu, retine apa, au aparut complicatii, lucrurile se precipita rau, luni se vor transfera la Insbruck si sperantele de donatori se indreapta catre ei. Altfel ar dura 6 saptamani gasirea unui alt donator si nu e timp.
Daciana, fiind singura din Brasov, ma gandesc la tine sa preiei bagajul si sa-l pui la autocar.
Revin
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Nu, am vorbit din nou Are cine sa se ocupe de bagaj, numai ca cred ca nu s-au gandit la asta Daca e nevoie de ajutor, imi da mesaj. CARTELAAAAA SIMONEI insa ar fi bine sa fie incarcata.
AZI FAC TESTELE, DUPA AMIAZA VOR STII!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
daciana.t spune:
mimo eu pun la autocar bagajul fara nici o problema. stiu ca cei de la atlassib au drumuri spre Ge si parca au si serviciu de coletarie. ma interesez.
Doamne sa reziste Siluan pana la transpant
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Cum se incarca o cartela vodafone?? Eu am abonament orange . Se poate online??? _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "life's a journey, not a destination." |
cumperi o cartela de reincarcare si ii trimiti prin sms codul. nu stiu daca se poate si direct, cum se putea in spania dadeai numarul de telefon si incarca...la noi primesti cod si ala trebuie introdus.
sau cineva cine care abomanet pe vodafone...eu tot pe cartela sunt
sa inteleg ca nu mai e nevoie pentru autocar?
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp alinuk, sprijinita de noi, ai putea sa ne mijlocesti contactul cu cei de la salveazavieti, exact pentru realizarea demersurilor legale (care in romania sunt ), sa mergem pe un drum batatorit, sa nu ne balbaim pe traseu si sa castigam timp? Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
fac ce imi sta in puteri
trimite-mi pe mail am2000ro@yahoo.com
ce e nevoie de la fete? ce sa le intreb?
dati-mi un mail cu tot ce e necesar din acest pct de vedere si o sa vad cum fac
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Lorich spune:
Ma rog ca micutul Siluan sa reziste pana la transplant! Trebuie sa fie bine!
Ii doresc multa putere si mamicii Simo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+
ancadragoman spune:
vreau numarul pe PM sa ii trimit si eu cativa euro ca o sa aiba nevoie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!