SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Fetelor o sa urmaresc subiectul si incerc sa obtin niste sponsorizari.
Alina ma bucur ca a fost cu succes campania si oricand aici sa ajut.
Acum modific semnatura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ariel_7000 spune:
Multumim, Teodora, Alinuk, Anca!!! Aveti un suflet minunat!
eu incerc sa-mi regasesc creierul....sunt capiata rau azi, cred ca si din cauza ca am adormit la ora 6. M-am perpelit toata noaptea, l-am rugat pe Doamne Doamne sa faca o minune cu Micul nostru. Astept cu sufletul tremurand vestile din Austria....
trebuie sa ajung si eu azi la banca sa pot pune niste banuti in contul lui george.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
daciana.t spune:
neata' pe la pranz asa...
am reusit sa citesc tot si va felicit pe toate cele care v-ati implicat in acest proiect sunteti mai mult decat minunate, sunteti extraordinare. si vad ca din ce in ce mai multe mamici din alte subiecte intind o mana de ajutor.
vreau si eu sa ajut...spuneti-mi cum ma simt neputincioasa.
alte vesti: am luat rezultatul de la cvadublu test, a iesit bine, nu apartin unui grup de risc, azi am ajuns si la moasa ( dr meu de familie nu era la cabinet) totul e bine, tensiunea 11/6...de aia am eu starile de ameteala. luni merg la control si eco sa speram ca totul e bine.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
Daciana ma bucur ca e totul ok cu tine. Testul asta cvadublu e similar celui dublu si triplu? In curand va fi cvinto..., sexto..., septo...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
kya cvadrublu test( cica asa se scrie corect, bine ca invat si eu acum ) este pentru trisomia 21 pentru estimarea riscul ca fatul sa prezinte anomalii la nastere cum ar fi sindromul Down, sindromul Edwards sau defecte de tub neural.
daa...cu analizele astea genetice sigur o sa se ajunga si la octo
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ariel_7000 spune:
fetelor, m-am uitat pe prima pagina, va rog adaugati si ASOCIATIA MAME
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tonic spune:
Buna, si eu pe aici urmaresc sa vedem ce vesti primim.
sa fie bebe acceptat pt transplant si sa se poata rezolva in timp util.
fetelor extraordinare care s-au mobilizat si au facut tot ce se putea face pana acum.
Daciana felicitari pt rezultatele buna si tinem pumnii pt eco. Avem nevoie si de vesti bune dupa cele cu Siluan.
Imi amintesc eu gresit sau a mai fost pe DC un caz cu o fetita de varsta mica []care a facut transplant de ficat? Am niste amintiri vagi, ca eu nu sunt f activa pe forum, dar daca e asa poate se pot obtine niste informatii si de acolo.
Olgutzika spune:
Kya, cred ca e dry-testul: SD, defect de tub neural, fibroza chistica si surditate congenitala ( sutn patru, de aici cvadruplu...) Claudia, felicitari!( Edit: ce zici tu, e triplu test, pentru Down-trisomie 21, Edwards-trisomie 18 si defect de tub neural)
Zici ca am ulei in loc de creier, ma gandesc la oamenii aia, ce-or fi facand ?
Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
ancadragoman spune:
Fetelor incercati sa faceti un rezumat al cazului,cu conturi si tot ce trebuie sa putem trimite mail-uri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
zozela spune:
Am depus banuti,o sa mai duc,am vb.si la ziar,am dat sfoara-n tara-printre rude,prieteni,cunostinte,nashul incearca sa scoata ceva bani si de la radio,plus mediatizarea cazului Micului si asa,insa pt.asta avem nevoie de poveste,poza pt ziar si de acte si pt.cei de la ziar si pt.radio..Dan a fost aseara la Tg.Jiu si a vb si acolo cu cineva de la o firma..sa vedem..Off..Ma simt atat de neputincioasa!!
Doamne-ajuta,sa primim vesti bune!! Siluan trebuie sa traiasca!!