Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
neata
Maduta bine ai revenit. chiar ma gandeam pe unde ai disparut.
ma bucur k au trecut greturile si ti-e mia bine 

Simo ce harnicuta esti 
Kitzy stai linistita. mie abia de cateva zile a inceput s se vada. asa k nu te speria.
Mirela te asteptam cu pozici cu bbii si cu burtica
Vas distractie placuta la mare. sa ne aduci si noua cate o scoica ![]()
sau un peste din ala dragon sau cum ii zice. k tot am vaztu k e la moda acu 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
xenopolina spune:
Buna dimineata burtici si carucioare!
Imi crapa capul de durere, de doua zile, si nu stiu ce sa mai fac
. Am luat un paracetamol, dar nu ajuta si mi se pare inutil sa mai iau. Am bagat apa cu lamaie, fructe, somn...
Burta creste, nu stiu cat e sunculita si cat e bebe, da' cred ca-l pregatesc pentru la iarna, sa nu-i fie frig
.
Am luat-o razna, ieri eram la un pas de a comanda patut si alte nebunii. N-am superstitii cu luatul de lucruri inainte de nastere, da' noi suntem in proces de mutare, n-am unde sa le depozitez!!!
Al meu cred ca intelege doar pana la un punct faza cu hormonii. Cred ca daca pe langa cutiile din casa mai aduc un transport de carucior, patut, scoica, etc, de care o sa avem nevoie la iarna, ma ia la fugarit
.
va pup si va doresc o zi usoara!
17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p
madutza_bra spune:
xenopolina
, mi se pare f normal sa vrei sa cumperi din timp, mai ales ca se vor gasi destule de cumparat si in iarna si va fi mai greu financiar sa le iei pe toate odata. Abia astept si eu sa aflu sexul bebelusului si sa incep decorarea camerei ![]()
Oare la 13 si 1 zi o sa poata sa-mi spuna sexul?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
Mada, dc sta, se vede
dar sa stea
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
madutza_bra spune:
bebelu, tu il simti pe bebe? Eu pe Cristi l-am simtit prima oara pe la 17 sapt ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
10+
Poze
mada23 spune:
Neatza buburuzeeee
Kitzy..si la mine nu se vede burtica prin haine, doar dezbracata a prins contur, fata de randul trecut cand aveam un burtoi, bine acum nu am pus nici un kg pe mine si atunci aveam deja vreo 4 puse.Dar si cand o incepe sa creasca sa te tii, nu o sa mai incapem in paltoane![]()
Bebelana...felicitari pentru albastrel se pare ca e odisea baietilor? cuculetzii is la putere cel putin acum 
Mirelush...am 16s , off sper sa treaca mai repede greturile, te inteleg is nashpa rau, eu doar de acum ma simt insarcinata pana acum printre greturi eram zombi rau.
Shine...baga preventiv ceva remedii homeopate si naturiste nu sta sa te ia raceala ca e mai nasol, nu mai stiu cine intreba un remediu pt nas infundat e foarte bun hrean ras pus intr-o batista pe sinusuri(intre sprincene) tii cateva secunde faci pauza, apoi iara si tot asa, nu se tine mult deodata ca pishca rau, dar ai sa te miri cat curge din nas apoi iti trece instant raceala.
Sanatate va doresc
Lorich.tinem pumnii sa vii cu rezultat bun
.
Madutza...nu eu nu am mai facut papanicolau, il facusem anul trecut si acum mi-a fost teama , am prins frica de scobit pe acolo, TT am refuzat sa-l fac, pentru ca daca iesea ceva nu as fi fost in stare sa merg pana la capat,am trecut prin multe anul trecut si nu as fi putut, asa cu DD inainte.
In principiu ar trebui sa se vada sexul, eu la o eco de la 12s la un filmutz unde isi tot ridica piciorushele am vazu clar outzele
, asa ca e posibil, dar depinde de cum sta bb si de ecograf.
Bebelu..
fetele sa aveti o zi frumoasa, mai intru pe la voi dar acum ma bag ca am de lucru pt job, fac munca voluntara din patutz ![]()
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
da..am inceput asa usor usor
de obicei dimineata si seara cand stau in pat
pe timp de zi, rar...
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
andri31 spune:
buna fetele
bag de seama ca decand am spus de fasole si de vinete toate fetele s-au bagat la fasolica. bravo.
ieri ma bucuram ca nu mi-a fost rau toata ziua ceea ce fusese o MARE realizare
asa ca seara m-am apucat sa fac asa , usor , o fripturica la cuptor+piure+salata de varza.... da.... pana au inceput mirosurile in casa si s-a terminat
. mancasem si eu niste lubenita... toata am dat-o afara ,a l me-u s-a speriat ca este sange.,. ce mai ! fiasco ! n-am parasit baia pana nu s-a facut friptura si bietul sot n-a aerisit bine bine si stiti nu !? nici n-am putut manca decat cu gogaltzuri ...
de nici el n-a mai mancat cand a vazut ce fata am.
asa ca am comandat un salau pane+cartofi natur si asa am mancat si eu ceva.
in rest... crestem crestem precum coca. ..
mami
11+
lumina si putere
angieangie spune:
neata burtici

mirela ce ma bucur pt bebelusii tai...
dragii de ei

shine

ai grija de tine si baga ceai cu lamaie la greu..eu am luat si paragripe..sunt homeopate si mi-a trecut de la a trei-a pastila..se sug la fel ca oscilococcinum..sublingual
vasca de obicei cea mai matinala

pup maxim restul fetelor
Angie
+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
madutza_bra spune:
andri31, hai ca nu mai dureaza mult greturile. O sa si uiti ca le-ai avut.
Eu am facut vinete
si vreau si supa de rosii 

angieangie, 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
10+
Poze