Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimineata!!!!!!
heiii ca va faceti voi de saptamana viitoare fara mine??????? Cine va mai trezeste.....?????? Eventual un gand de-al meu de pe malul marii daca o sa vreti. mai stau alaturi de voi luni si marti si gata!!!!!!!, am plecat la mare.

Mirela, doamne mari minuni mai face Dumnezeu. Sotul meu are frate geaman si tare frumos e. Sunt asa lipiti unul de altul. Saraca soacra-mea imi povestea ca unul a avut 3100g, si celelalt 2900g, va dati seama ce burtoi avea.

Zumzu, scoicile merg si fara isofix. 6 luni Eliza mea acolo a avut casuta. Cand i-am imprumutat-o la nepotel tare a mai suferit cand il vedea pe el acolo. Eu o luam din masina si in casa......se linistea tare mult in scaun....si cand avea cam 3 luni o aduceam cu mine in bucatarie puneam scoica pe masa si statea si se uita la mine cum faceam treaba......ce dor imi e!!!!!!! o sa vedeti ce frumos e!!

SUnshinerox, bine ai venit!!!!!!

BEbelana, felicitari pentru bebelic .

fetelor da fetitele nu mai vor sa apara ....chiar asa!!!!

Azi imi e putin mai bine...am avut greata de dimineata dar acum parca e mai ok. ieri mi-a trecut greata dar m-a durut stomacul foarte tare....nu pot pricepe de la ce.
Va pup!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata si de la mine

M-am trezit la 7..am pregatit micul-dejul, pachetelul cu papa..mi-am dus sotu la servici..harnica ce mai

doar ca acu bag somn fortzat ca iar patesc ca ieri..am zis ca e prima mea zi libera si voi sta numai in pat..si am stat numai in picioare trebaluind..pe urma ma durea spatele si imi era rau

nasul e infundat..iar durerea de cap e la ea acasa..si ceva ameteli ..de toate
am baut ceai cu lamaie dim, mai tarziu ma dau pe miere cu lamaie si un suc de portocale facut la storcator, sper sa imi revin

Pup fetele..sa aveti o zi frumoasa

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Vas..ma bucur ca te simti mai bine

la noi plecarea la munte se amana cu doua zile..in loc de luni..plecam miercuri, pt ca marti merg la dr..abia astept sa vad ce mai face bebe, nici nu stiu cum am stat pana acum..ultima data aveam 12 s..acu am 18 si cateva zile

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

vas............saraca de ea
i am aratat sotului o foto cu o burta de gemeni, a ramas cu gura cascata : ¨¨mama asa a sa fi si tu?¨¨
eu mai un pic si fac 15s si am o burta..........
o sa l pun sa mi fac poze sa va arat

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mama lor de greturi
si azi am avut o repriza
am bagat repede biscuiti si cioco cu menta
si acum imi pare rau ca trebuia sa fac 2 analize, luni acum
am uitat

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzu, uite eu scoica de asta am http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/cabriofix

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Fetelor, voua vi se vede burtica? La mine se vede, dar putin, adica se vede ca-s gravi, dar daca-mi trag un pic burta, nu se mai vede aproape deloc si imediat fac 18 saptamani. La Diana la 12 sapt am avut-o mai mare decat acuma la 17 sapt.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Kitzy la mine, la prima sarcina abia la 6 luni era vizibila pentru lume Dupa 4 luni si ceva o vedeam eu, dar in afar nu se vedea nimic. Asa ca..rabdareee

zumzu cred ca te-au lamurit fetele cu scoica; important e sa folosim scoici si scaune pt copii (cand vinemomentul) pt afi si ei in siguranta.

bebelana felicitari pt baietel!

shine baga tare mult suc de lamaie cu miere; si neap. oscilococcinum-face minuni daca e luat de la inceput. Bafta sa nu fie vurusel de la colega!

shubulina tu cum mai esti?

mirela2 cred ca te-a emotionat ecografia... Doamne, una e sa-ti vezi bebeul la eco, dar sa-l vezi interactionand cu cealalat, trebuie sa fie cevaaa.......

fetelor care v-ati luat rezultatul al DT, felicitari... eu am un morcov maaaare, merg azi sa iau rez la TT si am emotii mari-mari-mari!

Si edit: (deh, lobotomia)

Sunshine si Ciudatica (haios nick) bine ati venit pe forum, saricni usoare, bebei sanatosi, frumusei si cumintei!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

salutare fetele!

Parca a trecut un secol de cand nu am mai vorbit. Eu sunt bine, adik fara greturi . parca incepe si la mine sa se vada burtica, daca nu ar fi si sunca de deasupra burtii s-ar vedea chiar bine Cred ca sunt un pic paranoia, am impresia ca simt ceva miscare prin burta seara, dar ma gandesc ca e muuuuult prea devreme sa-l simt pe bebe.

pe 16 august am programare la morfofetala si DT (nici nu stiu de ce il fac...ca nu am incredere in rezultate ). Abia astept sa-l revad pe bebe

felicitari fetelor care au primit deja rezultatele de la DT si am avaut ca sunt toate fff bune!

pupici multi pentru bebelu , m-am gandit de multe ori la tine! Ai o burtica f frumoasa

dr-ita mi-a zis sa fac si papanicolau dar parca mi-e lene sa merg, parca nu am niciodata timp..mai sunt fete care nu l-au facut? Ma ia cu groaza sa merg sa ma racaie pe acolo

In rest toate bune, va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Madutza eu am facut PAP, chiar mi l-a facut la cateva zile dupa ce mi s-au oprit secretiile alea maronii si mi-a fost o frica sa nu vina altele... dar a fost totul ok.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput