Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
Shines spune:
bebelusi..

ralu..si tu bagi fasolica ? ![]()
noi am papat deja
imi astept sotu cu masinuta ..imi lipsea de zici ca era vreo pers apropiata
maine iesim la plimbare 

acu probblema e ca sunt cam rupta..ma dor shalele ca pe ai batrani..am stat totusi prea multe ore in picioare si am exagerat 
Simo
17 +
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Spuneti-mi si mie plss scoica aia pt bebe pt masina in ce se prinde? Trebuie neaparat isofix sau se prinde in centuri? @a intrebat cineva de bebe cu capu in jos, si la mine a fost asa dar nu e absolut nici o pb, intre timp s-a intors el singur...face tumbe pe-acolo ![]() 18+ |
Nu e musai isofix. Se poate prinde in centurile de siguranta ale masinii. Pentru scoica, daca vrei isofix trebuie o baza speciala. Cel putin asa stiu eu. Eu am ales fara isofix. Abia acum ii voi cumpara scaun cu isofix pt ca nu mai are scaunul centurile sale proprii...
Atentie, inainte de a cumpara scoica/scaun de masina cu isofix verifica daca ai isofix la masina...nu toate au.
Intreba cineva de intepaturi la un singur ovar...nu e nicio problema daca nu sunt si alte simptome, insa daca vrei sa fii sigura...suna dr si mergi la o consultatie sau la o camera de garda la una din maternitatile din Bucuresti...
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+ 
bebelu86 spune:
Alinatg bine ai venit. sarcina usoara si la termen.
vezi k ai deschis subiect pe forum k sa te trecem pelistuta. in loc sa scri mesaj aici.
scrierepete 10 mesaje sa scapi de moderare.
Simo intinde-te un pic in pat si poate iti mai revi. 
Mara spor la mutat in noua casuta 
Patricia cum te mai simti?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
AlexaM spune:
Fetelor care ati asteptat mult la Medlife, mie mi s-a intamplat doar de 2 ori in 5 ani sa astept mult (de la o ora in sus) si de fiecare data au fost urgente in spital...asa ca...si-au cerut scuze si asta e.
Si astazi in cel mult 10 min eram in cabinet. Asta pt ca am ajuns eu mai devreme. Aseara m-au sunat sa ma reprogrameze mai tarziu cu 1.5ore pt ca avea o interventie in spital dr....
Eu sunt tare multumita de ei.
Sunt suparata doar pt ca nu au pachete de asigurari si pt spital...decat pt firme cu mai mult de 10 angajati.
Sanatate multa!
Mersi Bebelu!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+ 

Adhnana spune:
buna tuturor,
Am iesit si eu aseara din spital, am facut cerclajul marti, dupa cateva zile de sangerare.Bebeii sunt bine, in grafic, dar pana am ajuns la eco, am innebunit de grija.
Am fost o operatiune reativ usoara, 15 minute anestezie generala, fara dureri mari dupa, dar cu injectii no spa si scobutil la 6 ore care mi-au facut fundul praf. D-abia stau pe scaun
.
In fine, am scapat cu bine...
Ma duc sa citesc din urma ca am ceva pagini de recuperat.
va pup
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
14+ cu
& 
bebelu86 spune:
Adhnana ma bucur k si tu si bbii sunteti bine. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
zumzu spune:
Nu avem isofix la masina(masina parintilor..ca noi nu avem), de-asta intrebam daca exista scoici care se pot monta si asa, fara isofix
18+
fluturas2010 spune:
Adhnana, felicitari pt bebei, ma bucur ca sunteti bine, tu esti la prof. Mrinescu??/
si eu merg saptamana viitoare la eco sa vad bebeii, mor de emotii, nu fac dublu test deoarece am inteles ca nu e obligatoru la gemeni si oricum inainte de fiv-uri am facut o mie de analize care au avut rezultate perfecte...
in rest, ma lupt cu balonarea...burtica mea e mare in partea de sus..pocneste ca un balon umflat la maxim cat despre sarcina abia se simte ceva discret in josul abdomenului...
odihna si repaos la patut...asa cica se recomanda acum dupa ce ai facut cerclaj...![]()
ciudatica spune:
[quote]citat din mesajul lui bebelu86
tierry 

Ciudatica bine ai venit printre noi
um credk e 30.03. nu 03.03. k altfel nu ai cum sa ai dpn 7.01
Multumesc
bine v-am gasit
Ce harnice sunteti, am alergat un pic prin birou si deja ati scris 3 pagini. ![]()
La um e 03.03, asa cum am trecut, la mine menstruatia a fost tot timpul haotica, iar frecventa (daca se poate spune asa) din ultima perioada era pe la 45-50 de zile. Tocmai d'aia am si aflat tarzior ca sunt insarcinata. D'asta si de frica sa nu iasa iara testul pozitiv... Dar uite ca n-a iesit de data asta 
Va pup si fug si eu acasa. Off ce pofta de fasole mi-ati facut...