Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura somn usor

gabi multa sanatate sotului si insanatosire grabnica

eu am pus fasolea la fiert, am deja 2 ape. acu urmeaza sa o pun in a3-a si o las in asta.
sa vdm ce iese.

asa stiam si eu. k paracetamolu e bun, nu algocalmin, nu aspirina. si scrie si pe prospect.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

fluturas bine zici miniburtica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Am venit si eu de la control. Am luat rezultatul de la DT. Totul ok. Nu mai fac si TT. Mi-am facut programari pt urmatoarele 2 eco. Una la 16 saptamani (sambata viitoare - asta e optionala...nu stiu daca ma duc) si una la 22sapt.

Sanatate tuturor.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Spuneti-mi si mie plss scoica aia pt bebe pt masina in ce se prinde?
Trebuie neaparat isofix sau se prinde in centuri?

@a intrebat cineva de bebe cu capu in jos, si la mine a fost asa dar nu e absolut nici o pb, intre timp s-a intors el singur...face tumbe pe-acolo

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Lo, Multumesc pentru raspuns. Stai linistita, stiu cum este la munca si eu sunt ingropata in treburi de rezolvat.
Ma bucur ca l-ai vazut pe bb si ca este bine, miscacios, asa foarte bine, sa se obisnuiasca de mic cu miscarea.
Important este ca este bine, sexuliciul si mai tarziu ca nu-i graba.
Eu mi-am dorit mereu fetita dar de cand am ramas insarcinata simt ca-i baiat. La mine este o curiozitate mai mare asa ca sa-mi fac damblaua, sa vad eu daca am "miros" de mama sau nu.

O sa ma inarmez si eu cu rabdare pentru saptamana viitoare, data trecuta am asteptat 2 ore si jumatate ca era intr-o operatie si cum burta mea nu se vedea au avut intaietate fetele cu burtici mai mari.

Eu sunt programata la 19, sper ca la ora aceea sa nu mai fie asa aglomerat.

Ana, sanatate multa. Tu oscilococcinum parca ziceai ca ai incercat dar degeaba? Nu mai tin minte cine zicea. Ca stiu ca este bun in sarcina si mie acum cateva ani mi-a scazut febra.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

A..si multumesc pentru recomandarile de carti, de-abia astept sa le achizitonez. Mie si asa imi place sa citesc..de-abia astept.

Eu va recomand o carte pt tatici: Jurnal de tatic, dc cautati pe net gasiti niste fragmente...mie mi s-a parut super super funny.
Exemplu:

"
Uneori, unii copii se trezesc din ce in ce mai des, stau treji o perioada mai lunga de timp si nu numai ca solicita compania parintilor, dar doresc, de asemenea, sa fie plimbati, devin foarte nervosi si plang tare atunci cand sunt asezati din nou in patut. Multe asemenea cazuri pot fi rezolvate cu usurinta: copiii trebuie sa invete ca nu au nimic de castigat de pe urma acestei atitudini. Copilul poate fi lasat sa planga, fara a interveni. Bebelusul poate sa planga in prima noapte pentru 20-30 de minute, a doua noapte, 10 minute si a treia noapte, deloc.

Este necesar ca si o alta conditie sa fie indeplinita pentru a avea succesul asigurat. Copilul nu trebuie sa-si vada parintii atunci cand se trezeste. Daca ii vede, chiar daca acestia se prefac ca sunt adormiti, acest lucru il va infuria pe copil si ii va declansa o criza de plans.Este foarte important ca bebelusul sa nu doarma in aceeasi camera cu parintii. Daca acest lucru nu este posibil, separati macar zona in care doarme copilul, cu un ecran despartitor sau cu o perdea pentru ca acesta sa nu va poata vedea." - Dr. Spock, Editura Medicala.

Superb. Magnific. Simplu. Eficient. Emotionant, chiar! Dar nu merge!!! Poate ca functioneaza intr-o lume perfecta. Dar noi nu traim intr-o lume perfecta...

Am incercat sa-i aplicam lui Vlad, baiatul nostru de 6 luni si jumatate, "tehnica Spock" si a fost tot atat de impresionat precum un elefant care trece pe langa un musuroi de furnici, iar acestea il gadila in talpa. Adevarul e ca nu l-am lasat sa planga 30 de minute pentru ca, efectiv, se rupe sufletul in noi cand il auzim. Drept urmare, familia mea s-a transformat intr-una de zombie. Mergem prin casa precum stafiile, iar bebeul nostru are ochii rosii de nesomn. (integral in JURNAL DE TATIC + alte 23 de episoade)

"

18+

Mergi la inceput

Alexa felciitari pt vestile bune

ZUmzu nu stiu ce sa-ti zic cu scoica.
poate te ajuta fetele care se pricep

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Zumzu eu recomand "Mama si copilul", pe mine m-a ajutat foarte mult

Alunushali sa dea DD asa sa vina cum crezi tu cu coada intre picioare, dar dintre cazurile din jurul meu....zau ca nu a venit nici unul

Bedbycry eu o sa nasc la Brasov la Clinica Eva cu dr. Ionel pe care il recomand din tot sufletul, cu el am nascut si data trecuta. Morfofetala am fact-o la dr Bisoc, este mana dreapta a dr Ionel

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubulina da cu Tantum verde pentru gat, la mine face minuni

Bebelu asa arata si butica mea sa stii

Zumzu, da trebuie sa te ia in evidenta, eu stiu ca TREBUI|E. El iti va da concediile medicale, e obligat sa te viziteze acasa dupa ce nasti, etc

Shubulina mie imi place foarte mult ce a scris shine, si eu gandesc exact la fel. Shine imi pare rau sa aud prin ce ai trecut

Irinuka bone ai revenit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

am intrat dosr sa va salut fiindca ma mut si nu am timp deloc.ma simt mai bine si abia astept sa ma instalez in casa mea.va pup

................................................
11+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput