Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Ana, eu iti recomand sa fugi repede sa te vada un doctor.

sa te faci bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

fetelor, ma primiti si pe mine in gasca voastra? o sa am si eu o buburuza de ianuarie 2011; inca nu stiu dc e baietel sau fetita dar o sa aflam pe 9 august, asta dc vrea sa stea la poza:D, pupici si sarcini usoare uturor

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10710;23/st/20080728/e/Our+First+Anniversary/k/a6e7/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mancacioasele mele dragi mi-ai facut o pofta de rontai si eu incontinuu
Tiery..la multi ani sa ne traiesti, sa faci bb santos
Adhnana..un remediu super tare pentru partea dorsala ciuruita sunt frunzele de varza putin strivite in mana si fixate cu leocoplast, eu dupa o saptamana de aceleasi injectii, amestec litic se numesc, din 4 in 4 ore aveam numai noduli si vanatai , dupa doua zile de varzuca mi-a lua cu mana. La mine la trei zile de la cerclaj au aparut dureri dar acum sunt bine dupa injectii.

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

La multi ani tierry!!!! Numai bine si tie si lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetelor azi mi s-a implinit o dorinta . Toata saptamana m-am gandit la merele pe care le mancam cu sare cand eram mica si ma duceam la bunici la tara. M-am dus la ai mei ca sa iau rosii din gradina si cand am intrat in bucatarie ,pe masa o sacosa plina cu merisoare, nu va zic ca am luat borcanul cu sare si am bagat 6 mere fara sa respir. Acum mai trebuie sa mananc pilaf facut de bunica si sa ling borcanele de dulceata de capsunii, dar dorinta asta cred ca nu sa va indeplini ca buni nu mai este printre noi, iar pilaf cum facea ea nu face nimeni

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

ralu ai terminat fasolica? eu sunt la a treia portie si inca mai intra

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alina am temrinat..adica a terminat-o socrela
k am fiert la ea vreo 3 ore cred si de la caldura mi s-a cam facut rau si m-am pus in pat
si s-a ocupat socrela de ea. am papat acu o portie.
mi-am satisfacut pofta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am papat si eu fasolica..doua portii..
nu mai am pofte prea curand..ma simt cat casa si cu fundu cat patulu
3 zile o sa pap numa buruieni cu sare..si ceva banane

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tiery..LA MULTI ANI !!!! sa fi sanatoasa, fericita, cu multe vise implinite

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA, du-te la doctor!!

BEBELU, multumim, sper sa se refaca sotul repede!

Dragile mele cu cerclaj, sunteti niste curajoase! Sanatate multa, repaos si foi de varza!

VIOLETA, tu ce mai zici?
MIRELA, compatriotul meu, unde esti?

Va pup,
Gabi, Ioana si bebelini de 12s.

Mergi la inceput