Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
buna fetelor
n am intrat ca a fost mama la mine, am stat cu ea, mi a facut mancare, fasolica evident, curat, rufe spalate
saraca mama
mi a adus vinete si o galeata de rosii din gradina ei
, pline de zeama....iamyyyyy
am fost azi la dr sa luam rez de la DT, totul e ok
si ne a facut si o eco, bebei stateau fata n fata se jucau

asa s haiosi
am primit o poza in care pare ca unul il mangaie pe celalalt pe fata
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
Sunshine..bine ai venit! sarcina usoara, linistita si sa vina bebelusul la termen sanatos si voios 

Simo
17 +
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Mancacioasele mele dragi mi-ai facut o pofta de rontai si eu incontinuu Tiery..la multi ani sa ne traiesti, sa faci bb santos ![]() ![]() ![]() Adhnana..un remediu super tare pentru partea dorsala ciuruita sunt frunzele de varza putin strivite in mana si fixate cu leocoplast, eu dupa o saptamana de aceleasi injectii, amestec litic se numesc, din 4 in 4 ore aveam numai noduli si vanatai , dupa doua zile de varzuca mi-a lua cu mana. La mine la trei zile de la cerclaj au aparut dureri dar acum sunt bine dupa injectii. ************************************************* Madutz sufletul meu ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
madaaaaa

pe unde ai fost?
cum te simti?
ce ti face puiul?

Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor n am intrat ca a fost mama la mine, am stat cu ea, mi a facut mancare, fasolica evident, curat, rufe spalate saraca mama ![]() mi a adus vinete si o galeata de rosii din gradina ei , pline de zeama....iamyyyyyam fost azi la dr sa luam rez de la DT, totul e ok si ne a facut si o eco, bebei stateau fata n fata se jucau ![]() ![]() asa s haiosi ![]() am primit o poza in care pare ca unul il mangaie pe celalalt pe fata si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
ce frumoooss!!! arata-ne si noua poza cu puiutii tai, te rooog

Simo
17 +
mada23 spune:
Mire..
fata m-ai emotionat cu bb-ii tai
Puiul creste e un dulce la fiecare eco face ceva dragut de se mira si dr, luni parca se spala pe cap cu manutele era dulce tare, e bine, l-am si sigilat preventiv, speram sa nu mai avem probleme mari.
Stau la patut mai mult preventiv vreau sa fac tot ce tine de mine.
Am inceput sa pap mai bine am scapat de greturi, cam asta despre noi.
Ma bucur tare mult ca iti este bine.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
mirela2 spune:
shines o sa l rog pe al meu sa o scaneze la birou si va arat
mada
si noi am inceput sa mancam, azi am mai avut 2 reprize de voma dimineata
bine ca era mama langa mine ca ma luase ameteala iar
toata noaptea m a durut capul
in rest suntem ok
bebei se joaca si ii simt din cand in cand
mada23 spune:
off nasoale mai sunt greturile astea si eu ce am mai traso, dar las ca mai ai putin, eu in jur de 14-15s am scapat, poate te lasa si pe tine
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
de_ea spune:
buna seara fetele.noi sntem bine,crestem,incepe sa se observe burtica,maine merg sa iau rezultatul de la torch.sper sa fie totul ok.pupici si o seara faina.
bebelu 86 ai o burtica tare draguta.
11+