Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
mada23 spune:
Andri..deci tu ai dat tonul cu vinetele?
, azi vine mama sa-mi faca imi e
rau, si mai am o nebunuie azi noapte am visat numai pitzza dar facuta de mine nu oricum
am zis ca va las dar nu ma indur![]()
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
andri31 spune:
yup. eu sunt vinovata 
desi nu suport gandul pizzei ... cred ca o sa ma apuc sa fac una buna buna.. de mana mea.. isna am o pb mie-mi place mult ketch-up-ul... si stiu ca burticute trebuie evitat.. eh..de ! o data de 2 ori akolo n-o fi rau.
aaaa AM O INTREBARE : dr mi-a spus sa iau utrogestan 1/dim si 1/seara.... eu le iau pe amandoua seara... are ceva? nu e la fel de eficient ? si asa e incomod.. daca as mai face si manevra asta de dim .... ce spuneti ? care stiti? ati intrebat ?
mami
11+
lumina si putere
bebelu86 spune:
andri de cate mg e utrogestanu?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
Lorich spune:
Andri daca e de 100, mai bine ia-l cum a zis dr. Pt ca daca iei 2 o data ai deodata doza mamxima si poate dr. a considerat ca-i mai bine sa ai ceva mai putin dar distantat in timp, nu stiu daca are sens ce zic eu.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+
loutzy spune:
Neata burticute. Ce faceti?
Eu sunt la a2-a trezire pe ziua de azi. M-am trezit la 5 odata cu al meu ca plecat la munca. Am vrut initial sa ii fac niste pulpe fripte, el ca si le face singur. Apoi am avut pofta de pepene

. Asa ca eu la 5 dimineata mancam pepene. Dupa m-am bagat in pat si am mai dormit pana la 9 ca vecinul are treaba si bate intruna.

. Ma doare capul de acu.

Laura
16+
bebelu86 spune:
eu luam la inceput 2 de 100 si mi-a zis k pot sa le iau direct seara pe amandoua.
dupa ce a marit doza, puneam 2 dim 2 seara.
dar dc e de 100. dc e de 200 nu lua 2 o data k e mult
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
Shines spune:
Acum am facut si eu ochi..tot e ceva daca am reusit sa adorm de la 8 pana acum
Fata s-a trezit de mult dar a vazut ca dorm si a stat la ea in camera la desene
M-am trezit cu gatul uscat si parca dau sa tusesc..nasul tot asa e
o sa ies mai tarziu si imi iau ceva de la farmacie
Madutza chiar ma gandeam la tine zilele trecute 

Simo
17 +
andri31 spune:
eu am facut FIV la viena , de akolo am venit cu progesteron pur de 400 mg/1/seara.
cand am incheiat 11 sapt am terminat si progesteronul , dr mi-a spus sa iau utrogestan de 100mg/2/zi dim si seara.
eu m-am gandit ca oricum e muuult mai putin decat luam inainte , asa ca m-am hotarat eu , sa le iau numai seara , am citit si pe prospect ca poti lua 2*100 o data ca np.
acum ....na!
mami
11+
lumina si putere
bebelu86 spune:
Adri atunci e ok sa iei 2 o data 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+