Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Andri..deci tu ai dat tonul cu vinetele? , azi vine mama sa-mi faca imi e rau, si mai am o nebunuie azi noapte am visat numai pitzza dar facuta de mine nu oricum
am zis ca va las dar nu ma indur

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

yup. eu sunt vinovata

desi nu suport gandul pizzei ... cred ca o sa ma apuc sa fac una buna buna.. de mana mea.. isna am o pb mie-mi place mult ketch-up-ul... si stiu ca burticute trebuie evitat.. eh..de ! o data de 2 ori akolo n-o fi rau.

aaaa AM O INTREBARE : dr mi-a spus sa iau utrogestan 1/dim si 1/seara.... eu le iau pe amandoua seara... are ceva? nu e la fel de eficient ? si asa e incomod.. daca as mai face si manevra asta de dim .... ce spuneti ? care stiti? ati intrebat ?

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce vise

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

andri de cate mg e utrogestanu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri daca e de 100, mai bine ia-l cum a zis dr. Pt ca daca iei 2 o data ai deodata doza mamxima si poate dr. a considerat ca-i mai bine sa ai ceva mai putin dar distantat in timp, nu stiu daca are sens ce zic eu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burticute. Ce faceti?
Eu sunt la a2-a trezire pe ziua de azi. M-am trezit la 5 odata cu al meu ca plecat la munca. Am vrut initial sa ii fac niste pulpe fripte, el ca si le face singur. Apoi am avut pofta de pepene. Asa ca eu la 5 dimineata mancam pepene. Dupa m-am bagat in pat si am mai dormit pana la 9 ca vecinul are treaba si bate intruna.. Ma doare capul de acu.

Laura

16+

Mergi la inceput

eu luam la inceput 2 de 100 si mi-a zis k pot sa le iau direct seara pe amandoua.
dupa ce a marit doza, puneam 2 dim 2 seara.

dar dc e de 100. dc e de 200 nu lua 2 o data k e mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Acum am facut si eu ochi..tot e ceva daca am reusit sa adorm de la 8 pana acum
Fata s-a trezit de mult dar a vazut ca dorm si a stat la ea in camera la desene
M-am trezit cu gatul uscat si parca dau sa tusesc..nasul tot asa e
o sa ies mai tarziu si imi iau ceva de la farmacie

Madutza chiar ma gandeam la tine zilele trecute

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu am facut FIV la viena , de akolo am venit cu progesteron pur de 400 mg/1/seara.

cand am incheiat 11 sapt am terminat si progesteronul , dr mi-a spus sa iau utrogestan de 100mg/2/zi dim si seara.

eu m-am gandit ca oricum e muuult mai putin decat luam inainte , asa ca m-am hotarat eu , sa le iau numai seara , am citit si pe prospect ca poti lua 2*100 o data ca np.

acum ....na!

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Adri atunci e ok sa iei 2 o data

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput