Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 19
Leditia spune:
mady,e tot cu posta,numai ca nu ai optiunea asta de trimis prin posta..Bine,eu recunosc k am dat mereu mesaj similar si erau salvate toate alea ca sa-mi usureze munca...ca mi-a luat ceva pana m-am prins ce si cum.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi dar vine prin posta, dodo, nu? asta vreau sa stiu. de fapt vroiam sa stiu si cat sa pun ca sa nu faultez vreo mamica. |
DA prin posta
PS:ca sa trimit ceva cu curierul din Navodari...cine cere asa ceva platestecaci la taxele oricum mari ale curierilor se adauga de la 25 la 40 lei(in functie de firma de curierat) pentru cei 15 km dintre mine si CT
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
dodo am gasit eu solutia sa nu-mi apara curieratul rapid,selectezi "remove this shipping service" ,si in dreptul lui la cost pui 0(zero)
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
adica eu inteleg ce am de facut, dar daca e cineva din afara s-ar putea sa se astepte sa-i vina curierul acasa, chiar daca a platit numai 3, 4 sau 5 lei pentru transport. eu i-am zis dianeialex sa treaca transport gratuit si la descriere sa treaca mare "atentie!!!pecu (3 lei /colet)". acuma nu stiu cat de bine e. ca atunci cand faci factura nu-ti pune si transportul 3 lei. hmmm, nu stiu cum e mai bine.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
dandusa spune:
citat din mesajul lui pisellino confirm plata dandusei 20 ron multumim dandusa POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
produsele achitate sant acestea:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5490344956273856242
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5490343743900035186
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5468123946485495570
multumesc
mami de Crinuta si Raducu
madyrizi spune:
buuunnn, acum am asa: un produs castigat, platit, expediat, comentat, calificat... ce fac cu el? raman cu el sau il sterg sau il copiaza cineva undeva si apoi il sterg? in dimineata asta am probleme iegzistentziale (cum zice mamagiuliei).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
cris_82 spune:
apropos de comentat,calificat..ce comentariu sa pun??adica ce sa sciu pe acolo ??se pare ca si eu am o problema de acelasi gen ca a ta mady..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
hai ca esti inventiva...zi si tu ceva de bine...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
pisellino spune:
buna dimineata fetelor!
confirm plata de la adee 10 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5484039844079461522 pentru aceasta camasuta
multumim
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Leditia spune:
citat din mesajul lui madyrizi hai ca esti inventiva...zi si tu ceva de bine... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
mady,da exemple,ca aceeasi nedumerire o am si eu..:))))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.