Bazar umanitar ***cap 36***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

mady,esti pe receptie?Cum fac factura?Adik ce dau..salveaza,email,salveaza si inchide sau anuleaza?is in ceata..

email
o singura data si o sa-ti apara in sus-ul pag ca ai transmis factura
stiu ca nu-s mady

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

dodo,sar'mana,dadusem email si editasem mesajul.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

007 da esti anuntata prin email daca esti supralicitata daca ai castigat licitatia

da'licitatia nu dureaza tot 2 zile?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

La naiba...sper sa am noroc si sa gaseasca sora-mea deschis,daca nu,luni merg eu si achit ce am cumparat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!
da, leditia, am primit factura. in dublu exemplar . foarte frumoasa.

mey, fetitelor frumoaselor, eu am pus o intrebare mai in urma in legatura cu curieratul asta: ce inseamna? nu mai vine prin posta? mai pun 5 lei sau tot 3 lei? m-ati bagat in ceata rau .

sweetyana, imi pare rau de necazul tau . poate areprobleme . zic si eu... ca sa nu te stresezi...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

da'licitatia nu dureaza tot 2 zile?

ba da ,daca atat a fost setata 2 zile si nu mai multe .Oricum unde ai lictat scrie cat mai e pana se termina licitatia ....pot fi si cateva ore

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mey, fetitelor frumoaselor, eu am pus o intrebare mai in urma in legatura cu curieratul asta: ce inseamna? nu mai vine prin posta? mai pun 5 lei sau tot 3 lei? m-ati bagat in ceata rau .

De mine stiu deci eu nu am stiut cum sa fac sa nu-mi apara deloc curierul si l-am trecut gratis specificand doar pecu(2,5 pana la 4 lei funct de greutatea coletului).La mine asa este

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

pisellino, foarte frumoase hainutele. eu vreau sa stiu daca e vreuna pt. gabarit mai mare (gen marime 44 si mai mult). ma refer la bluzitele de cucoane, geaca...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady din cate stiu eu curieratul se taxeaza in functie de greutate,fragilitate,etc. Taxele sunt mult mai mari,ca eu faceam cumparaturi de la tg.mures si le primeam cu curierul.E adevarat ca in 1-3 zile ai produsul la usa,dar si costurile sunt mari

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

dar vine prin posta, dodo, nu? asta vreau sa stiu. de fapt vroiam sa stiu si cat sa pun ca sa nu faultez vreo mamica.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput