Bazar umanitar ***cap 36***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

sunt fff suparata,astept de cand sa terminat licitatia pt leaganul electronic sa mi-l trimita andreea2009, am vb cu ea prima oara sa mi-l trimeata prin posta cu plata ramburs.... a spus ca la pus doar ca sa intors innapoi deoarece nu-l ambalase corespunzator, si nu l-au luat cei de la posta.... apoi am vb cu ea si a zis ca mi-l pune prin currier, asta era sapt trecuta( mi-a spus ca mi-l pune sambata deoarece este plecata si se intoarce vineri), a trecut si sambata, si duminik si luni iar eu nu aveam nici un semn de la ea...
asa ca i-am trimis iar pm, si mi-a spus ca la pus la currier miercuri si joi ar trebui sa ajunga(la bucuresti, deoarece i-am dat adresa surorii mele sa il trimeata ei, deoarece o costa si pe ea mai ieftin, si stiam ca ajunge mai repede la bucuresti decat in turnu magurele), astrazi este vineri si leaganul inca nu a ajuns.... i-am trimis iar pm si am rugat-o sa-mi de-a si mie nr de tel al curierului sa-l sun sa vad de ce intarzie atat, deoarece nu o pot tine pe sora mea atatea zile inchisa in casa asteptand sa vina curierul, am intrat la vreo 2-3 ore si am vazut ca citise pm-ul dar nu a raspuns la el.

dupa ce ca sunt putin speriata de cum va ajunge leaganul( adik sa fie in stare buna, sa mearga melodiile, sa se legene, etc... aaaaaa si sa nu miroasa a sfoiag .. stiu ca sunt rea dar asta este realitatea), astept de mai bine de doua saptamani si el nu apare deloc.

daca maine nu ajunge currierul, i-am spus surorii mele daca va ajunge luni, marti etc... sa nu-l mai plateasca, sa se intoarca innapoi la andreea2009.

am scris aici deoarece nu mi-a raspuns la pm si m-am enervat rau de tot...

Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Foarte urit ce se intimpla. Am mai intrat recent si am mai citit o critica la adresa andreei2009. Pina acum 3 buline negre. Sistemul cu calificative ar face treaba buna. Mai mult nu mai scriu ca as fi foarte acida.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,

vin si eu cu o intrebare...Transilvania e azi deschisa??ca pana in oras e destul de mers si nu vreau sa fac un drum degeaba

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

neata,

vin si eu cu o intrebare...Transilvania e azi deschisa??ca pana in oras e destul de mers si nu vreau sa fac un drum degeaba

BAZAR

Este deschis pana la 12 sau 12:30. Gasesti programul exact pe site-ul lor www.btrl.ro .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

cris, la mine in oras sambata nu e deschisa nici o banca, si nici oficiile postale.poate doar in bucuresti sa fie deschise....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Multam fetelor,a plecat sora-mea in oras ca are niste treaba si sa vedem daca reuseste sa ajunga in locul meu la BT.....grele rau fara masina acasa..

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Swetyana, imi pare tare rau de incident, speram macar saa-ti ajunga luni dar mai ales sa fie in stare perfecta de functionare.

Andreea, bazarul inseamna si implicare si seriozitate si continuitate.

Nici in Oradea nu sunt deschise nici bancile, nici posta.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....
am revenit si eu,va multumesc pt sustinere si mesaje!

totodata vreau sa-mi cer csuze,ca nu am reusit sa pun pachetele la posta,insa luni sau marti o voi face sicu siguranta!

mai am si eu produse de pus la bazar,insa nu prea am timp,Mihaita va fi in vacanta 2 saptamani si voi fi ocupata cu el,speram sa si plecam 2-3 zile cu el la munte,insa dupa 15 august,sper sa revenim la normal!

am licitat si eu un produs de la noul bazar,cand aflu daca l-am castigat?
ma anunta automat prin email?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

In Navodari e deschisa sambata BT...iar BCR doar in Ct la filiala mare...posta nu-i deschisa sambata pentru public....dar ei lucreaza(asa-i la noi)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mady,esti pe receptie?Cum fac factura?Adik ce dau..salveaza,email,salveaza si inchide sau anuleaza?is in ceata..
edit:am dat email,sa-mi zici dk ajunge

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

007 da esti anuntata prin email daca esti supralicitata daca ai castigat licitatia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput