Bazar umanitar ***cap 36***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pai dodo scrie "multumim ca sunteti alaturi de noi" (sau ceva asemanator), eu am stat mai prost cu ideile si am scris doar "super". da' poti sa scrii: colaborare foarte buna, cumparator serios, tranzactie incheiata cu succes, persoana de incredere... etc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

multammady la ora asta sunt in pana de idei si cam obosita,deci ioc ispiratie de una singura

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

cris, cum adica inspiratie de una singura ioc ? adica inspiratia ta vine in doi?

pisellino, spune-mi daca ai la haine de cucoane si pt. cele cu gabarit mai mare (gen 44 si mai mult). ma refer si la geaca.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

dati-mi si mie o idee: cum trimit o brosa mica in cluj (sau orice alt oras)?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Eu as pune brosa intr-o punga mai mare, as mototoli-o, as pune-o intr-o cutie si cutia intr-un plic

Cand am avut eu de trimis, a fost ok ca am avut si hainute de trimis.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

mersi, mamagiuliei si ducky, pentru sugestii.
iar am o problema iegzistentziala : ce se intampla cand doi personi ofera acelasi pret pentru acelasi produs? cred ca sunt in situatia asta. eu am dat 15 lei si altcineva tot 15. dar eu sunt supraofertata . de ce?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mersi, mamagiuliei si ducky, pentru sugestii.
iar am o problema iegzistentziala : ce se intampla cand doi personi ofera acelasi pret pentru acelasi produs? cred ca sunt in situatia asta. eu am dat 15 lei si altcineva tot 15. dar eu sunt supraofertata . de ce?

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Probabil e o chestie de secunde am patit-o si eu la niste cercelusi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

nope, secundele astea tin de ieri .

aaa, si daca ma uit la produs scrie ca sunt supraofertata, iar daca ma uit in contul meu la ofertate nu apare oferta mea cu rosu, ca si cum as fi fost supraofertata. strange, man .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

mesaj scris de Eseea:
Mari, nu mai vrei si altceva pt bb Petru?

eu mai am asa, care ar merge pt bb baietel, nascut toamna :

A 54, A 58, A 63, B 28, B 29, B 177, B 258, B 261, B 262, C 132, C 228, D 50, R 300 - toate ar merge pt voi, pana in primavara. Toate sunt in stare buna si f buna. In cazul in care te hotarasti sa iei mai multe, iti voi oferi altele bonus, sigur nu vei iesi in pierdere.

Eseea, multumesc pt oferta, insa am deja un sac de haine pt bebe de 0-3 luni, nici nu stiu daca am timp sa i le dau pe toate, deja fratii sotului si fratele meu ma roaga sa ma opresc ca sa cumpere si ei pt bebe

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 29+PETRU si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

se pare ca nu a avut azi sorela noroc de un BT deschis
dar luni dau o fuga cu kinderul ca o sa am masina acasa

mady pai ceva hartii mototolite si puse intr-o cutie mai mica impreuna cu brosanu stiu ce sa zic de "problema"ta eu nu am patit-o pana acuma....eheeeeee,dupa o noapte nasola cu kinder terorist nu pot decat sa cer ajutor inspiracesc

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput