Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_o spune:
Dana, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
geniusamb spune:
Neatzaaaa burtici!
Poftiti la
Alegra, bine ai venit!!! 
Ana_o, felicitari pentru mutare in casa noua!!! 
Danaint, nu te ingrijora ca ii face rau lui BB. Cat timp titrul este scazut, asta presupune numai o monitorizare mai atenta a anticorpilor. Nimic mai mult 
O zi frumoasa si un week end minunat 
25+ 
ana_o spune:
Bebe David e treaz de la 7. Cand se trezeste domnul tati, hop si el. Daca adormea si ma lasa, mai "bagam" si eu cateva ore de somn, mai ales ca am adormit dupa 1... Asa, stranut si ma invart in pat de la ora 7.45. Rinita alergica din aceasta dimineata n-o prea inteleg, in ultima perioada m-a cam lasat. In fine, trece ea.
Intrebare, de starile hormonale cand scapam?![]()
![]()
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
amelia_ilie spune:
Ana, felicitari pentru sotul tau! La mai mare! Poate cu timpul se va reduce si timpul de lucru, poate mai deleaga din atributiuni.
19+ 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Intrebare, de starile hormonale cand scapam? Ana 26s, viitoare mami de , David Ciprian |
Prin nastere. Si chiar si asa mai avem ramasite cateva luni
.MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
Iris-Harieta spune:
Bebelina mea a adormit abia pe la 7, sotul meu a fost in noaptea asta sa isi duca parintii la aeroport si parca a simtit si ea ca lipseste tati, toata noaptea nu a dormit, si bineinteles nici eu alaturi de ea...mi-e somnic dar nu pot sa dorm.
mirunam spune:
Alinushca, multumim pentru cele 2 studii sunt foarte interesante. In weekend le citesc pe indelete si apoi voi duce lupta cu sistemul. Acum incerci sa nasti natural?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
ana_o spune:
Iris, nu tine de mine faza cu parola, trebuie sa fii activa pe forum si sa intri mai des... Te rog nu te supara, daca sunt de acord si restul fetelor, eu ti-o dau cu mare drag, dar sa stii ca nu e cu rea intentie, pur si simplu s-a hotarat unanim ca parola sa fie furnizata doar burticilor active.
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Am scris mult si s-a sters ![]() Asta e... in esenta sunt plina de nervi pentru ca am strans prin casa si am sters praful si cand a venit momentul ca dl consort sa dea cu aspiratorul mi-a spus ca nu mai da la ora asta, ca azi e joi si el face curat vinerea . Ce tabieturi... Mi-am luat fata nervoasa si o afisez pana ma satur. Saptamana viitoare o sa tin minte si nu o sa pun mana sa il ajut deloc. Isi merita soarta. In loc sa zica mersi ca am avut chef si putere... Eva, am pus caruciorul. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 + |
Eu inteleg ca ai fost nervoasa, dar asa m-au amuzat randurile tale!
24+

. Ce tabieturi...